Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum 1.65 boyunda 69 kiloyum hedefim 53 yaklasik 1 haftadir dikkat ediyorum yediklerime "rejim" ya da "diyet" kelimelerinden tiksiniyorum isimlerini bile duymak istemiyorum. Sadece alt bilincimi ikna ettim ve yediklerime dikkat ediyorum 10 gundur hic ekmek tuketmedim her gun 1.5 litre su iciyorum ve yuruyuse basladim 2 gun once.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese merhabalar :) ben geldim. Yarışmaya dahil olmak için ne yapmam gerekiyor acaba ?
Ya işte gördünmü şekercik, Cuma günü bu yada buna benzer mazeretlerimiz olabilir diye Perşembe gününden kilo işini bitirelim, listeyi zaten cuma hazırlayıp verebiliriz diye bu şekilde düzen uygulaması getirdim ben..Cok ozur dilerim akrep bu hafta dalmisim babamin tahlil sonuclari gelicekti akciger kanseri kemoterapisi bitti annemle onu almaya gittik daha kahvalti bile yapamadim ama cok sukur iyi cikti duzelme var haftaya boyle bisey olmicak en gec persembe 6-7de listeyi hazirlanmis koyucam ozur dilerim :2:
Hoşgeldin umarım güZel güzel zorlanmadan veririz kiloları
niyeki güzelim. bende sorunsuz açılıyo. bu verdiğim adreste level 1 videosu var. tekrar vereyim adresi bi daha dene bakalım.
http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/6904782
Hergün menü paylaşımı yapıp haftalık kilo bildirimi yapınca 2 hafta deneme süresi sonunda listeye giriliyo bende yeniyim 5.günüm
Cok ozur dilerim akrep bu hafta dalmisim babamin tahlil sonuclari gelicekti akciger kanseri kemoterapisi bitti annemle onu almaya gittik daha kahvalti bile yapamadim ama cok sukur iyi cikti duzelme var haftaya boyle bisey olmicak en gec persembe 6-7de listeyi hazirlanmis koyucam ozur dilerim :2:
Bugun sabah nestle nesfit 14 gun programinin balli bademli olaniyla basladim gune yagsiz sut ile tabi ki. Daha sonra 1-2 saat uykudan sonra light yogurda altin basak form dogradim 3-4 tane ve ara ogun saydim onu da. Simdi ispanakli yumurta yicem ogle yemegim olarak. Aksam da izgarada cupra ve yaninda coban salata yiyecegim. Su icmeyi ihmal etmeyelim, bugun spor yapamiyorum halsizim cunku. Jillien micheals 30 day shred actim ama 10 dakikadan fazla dayanamadim
Açtim şimdi dün açılmıyodu ama
Kuralları okudum.165 boyunda 120 kiloyum her geçen gün mutsuzluguma mutsuzluk katılıyor sanki bu kilolar yüzünden.benim tiroid hormonun yüksek bir çocuk annesiyim 26 yaşındayım.açıkçası ne yiyip içmeliyim bilmiyorum.Bu foruma da kendime olan inancım artsın diye katıldım.fikir verebilecekler olursa mutlu olurum.
Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum 1.65 boyunda 69 kiloyum hedefim 53 yaklasik 1 haftadir dikkat ediyorum yediklerime "rejim" ya da "diyet" kelimelerinden tiksiniyorum isimlerini bile duymak istemiyorum. Sadece alt bilincimi ikna ettim ve yediklerime dikkat ediyorum 10 gundur hic ekmek tuketmedim her gun 1.5 litre su iciyorum ve yuruyuse basladim 2 gun once.
Herkese merhabalar :) ben geldim. Yarışmaya dahil olmak için ne yapmam gerekiyor acaba ?
Ben yarışmaya hemen katılamıyorum sanırım ama bilgilerimi yazayım yinede :)
Şu anki kilom; 69,7
Hedef kilom; 55
Boyum ;168
Hoşgeldiniz kızlar
Yeni gelenlere kocaman bir hoşgeldiniz !!!
Evet dün haftada 1 gün kendime ayırdığım kaçamak günümdü sınırlamasız her istediğimden yediğim gündüşaşıracaksınız...
Sabah: 2 milföy böreği 1 reçelli krep 1 bardak süt 1 yumurta
Öğle: 1 tabak patates kızartması 1 dilim yaş pasta yarım kase yoğurt
akşam: 1 tabak makarna 1 kase şehriye çorbası 1 kup vanilyalı puding
Aralar:1 kinder maxi 1 avuç yer fıstığı 1 avuç badem 2 portakal
Bugün daha demin tartıldım 58,8 çıktım. Baya bir hüsrana uğrayacağımı düşünerek çıkmıştım halbuki tartıya ama şükür öyle bir durum olmadı
Bugün için ise:
Sabah: yarım kase yoğurt
Öğle: 150 sayfalık bir kitap (vaktim olmadı)
Akşam: 1 tabak marul salatası (hardal soslu)
Spor: Daha yapmadım yapınca bildiririm
Öpüldünüz !!!
Kendinizi ara ara ödüllendirmeyin diyolar ama bi ömürde bazı tatlardan vazgeçmek çok zor. Sana iyi yapmışın desem bi türlü, niye yaptın desem bende yapıyom arada, nasıl diyim yani dimi
Geçen hafta kaç kiloydun ki canım. 58.8 süper... Kaç kiloyla başlamıştın merak ettim. bi söylesene..
61,5 ile başlamıştım ablacım
TeşekkürlerBravo ablacım. Gerçi bu haftayı neredeyse aç geçirdin. Hakettin yani...
sağol canım teşekkürler bilgilendirme için
Hoşgeldin canım. Ben de yeniyim. 1 Haftam bu gün bitti. Bu grubu çok sevdim. Tahminim sende seversin.
Şu anda videonun dolmasını bekliyorum. Bu gün nedense net biraz yavaş. Dolar dolmaz ilk cardio muyapıcam inşallah. Bakalım dayanabilecekmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?