- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ahh güzelim, İstanbul nere Trabzon nere....ama gerçekten iyi olurdu. bu arada fırsat bulabilsem kendi memleketime gidicem. 4 yıl oldu gitmeyeli, burnumda tütüyo.... ben Denizli'liyim, eşim Trabzon'lu. Ama artık buralı oldum gibi bişey. 25 sene oldu evlenip geleli. Kızzz resmime bakın bakimmm yıllar beni kocatmışmı...
Kuralları okudum.165 boyunda 120 kiloyum her geçen gün mutsuzluguma mutsuzluk katılıyor sanki bu kilolar yüzünden.benim tiroid hormonun yüksek bir çocuk annesiyim 26 yaşındayım.açıkçası ne yiyip içmeliyim bilmiyorum.Bu foruma da kendime olan inancım artsın diye katıldım.fikir verebilecekler olursa mutlu olurum.
Ben açamadm videosunu onun( oynatma hatası dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben açamadm videosunu onun( oynatma hatası dedi
sagolasın ablammmm ben yeni yeni ev hanımı olmaya çalışıyomda
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ay sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı
Uyanır uyanmaz lavaboya gittikten sonra tartıya çıkayım dedim hani 100 gr da olsa fark varmı diye ammaaaaa ne göreyim120.7 çıktım resmen
Kafayı yiyeceğim resmen ben diyet moduna girdikçe artı görüyorum
Yinede pes etmiyorum ödem vardır diye düşünerek ve karataya devam
Bakalım belki haftaya daha güzel bir sonuç görürüm
Kilo bildirimi yapmam gerekiyor artık mecburama inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç görürüm İki gündür suyumu eksik içiyorum yine sanırım sebebi o
Bugün marketten kendime 1.5 luk bir şişe su alayım da boşaldıkça onu doldurur 3 litreye tamamlarım günlük su tüketimimi
Kızzzzzzzzz okadar senelik evlilik varmı sende
Yeminle hiç göstermiyorsun hatta demekki çok ufak yaşta evlendin herhalde diye düşündüm sen 25 yazınca
Benimde 15 sene olucak bu seneo bile bana fazla gelirken 25i düşünemiyorum
Ne güzel Karadenizin en güzel yerindesinBiz eşimle konuşurken bile hep bir gün kendimize bir karavan alıp karadenizden başlayıp tüm türkiyeyi gezme hayali kuruyoruz tabi ancak eşim emekli olunca
Sümele Manastresini özellikle çok istiyorumhatta bizim komşusunun eşi Ordulu oda bazen diyor emekliliği beklemeye gerek yok bir sene ayarlayalımda birlikte önce Orduya gidelim ordan Trabzonada gider gezeriz diyor Ne güzel yeşillikler içinde müthiş yaylalar falan var
Rabbim huzurla o güzel yerlerin tadını çıkarmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnnn
Anammmmmmmm kilodaşım gelmiş
Maalesef bende 120 kgyum hatta inanılmaz ama ben evlendiğimde 52 kgdum
İnsülin direncim var benimde ve bir türlü veremiyorum ama inan burası çok iyi geliyor insanaMoralin yükseldikçe inşallah çok güzel kilolar vereceksin sende Ben bir kaç gün evvel Karataya başladım ve hiç acıkmıyorum hatta çoğu zaman günde 2 öğün yiyorum karatay hocanın dediği gibi sırf metabolizmayı hızlandırmak için öğleden sonra 1 kase çorba içtiğim oluyor bazen
Sende istersen bir incele Karatayıgerçekten ekmek yerine ceviz süper tok tutuyor ve çok fazla ayrıntılı antin kuntin şeylere girmeye gerek kalmıyor
Bu arada aramıza hoşgeldin
Anammm çok güzel bir açıklama
Bende hep merak ederdim nerden çıktı bu güle güle diye
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım olmuş
selam kızlar geç kaldım bugün çok üzgünüm
geçen hafta:62.1
bu hafta:63.1
fark:-1
hesaplanmış hali:-1.61
spor:345 dak.
Ay sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı
Uyanır uyanmaz lavaboya gittikten sonra tartıya çıkayım dedim hani 100 gr da olsa fark varmı diye ammaaaaa ne göreyim120.7 çıktım resmen
Kafayı yiyeceğim resmen ben diyet moduna girdikçe artı görüyorum
Yinede pes etmiyorum ödem vardır diye düşünerek ve karataya devam
Diyetlerde arada bi vücut direnç gösteriyo. Takma kafana. Ben de eski diyetime geri döndüm. Gerçi listemi kaybetmişim. Hatırladığım kadarıyla başlayacağım. Sen tam gaz devam et güzelim. Eninde sonunda yağlar gitmeye başlayacaktır.
Bakalım belki haftaya daha güzel bir sonuç görürüm
Kilo bildirimi yapmam gerekiyor artık mecburama inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç görürüm İki gündür suyumu eksik içiyorum yine sanırım sebebi o
Bugün marketten kendime 1.5 luk bir şişe su alayım da boşaldıkça onu doldurur 3 litreye tamamlarım günlük su tüketimimi
Kızzzzzzzzz okadar senelik evlilik varmı sende
Yeminle hiç göstermiyorsun hatta demekki çok ufak yaşta evlendin herhalde diye düşündüm sen 25 yazınca
Benimde 15 sene olucak bu seneo bile bana fazla gelirken 25i düşünemiyorum
Ne güzel Karadenizin en güzel yerindesinBiz eşimle konuşurken bile hep bir gün kendimize bir karavan alıp karadenizden başlayıp tüm türkiyeyi gezme hayali kuruyoruz tabi ancak eşim emekli olunca
Sümele Manastresini özellikle çok istiyorumhatta bizim komşusunun eşi Ordulu oda bazen diyor emekliliği beklemeye gerek yok bir sene ayarlayalımda birlikte önce Orduya gidelim ordan Trabzonada gider gezeriz diyor Ne güzel yeşillikler içinde müthiş yaylalar falan var
Rabbim huzurla o güzel yerlerin tadını çıkarmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnnn
Olmamı güzelim. Ben 41 yaşındayım. 16 sında evlendim. Benim adam beni alamasaydı kafayı sıyıracaktı, gerçi aldı yine sıyırdı ama...... İnan bana ilk 10-15-hatta 20. seneyi tekrar yaşamak istemem. Bu seneki kadar huzurlu bi yılımız geçmediydi. Şükür Allah'ıma. Hep böyle devam eder inşallah. Gelin kız. Emekliliği beklemeyin. Ben sizi gezdiririm. Burda da bi eviniz var artık. Sümela Manastırı beni hep büyülemiştir. Aslında manastırın kendisinden ziyade-ki o da akıl almayacak bi yapı- doğanın güzelliği rüya gibi gelir bana... Tabi Uzungöl de öyle... Yaylalar başlı başına muhteşemdir. Denizini ise ne Ege'ye ne de Akdeniz'e değişmem. Pırıl pırıl, tuzsuz... Yüzmeye doyum olmaz. Siz edin eyleyin gelin görün buraları.
İnsülin direncim var benimde ve bir türlü veremiyorum ama inan burası çok iyi geliyor insanaMoralin yükseldikçe inşallah çok güzel kilolar vereceksin sende Ben bir kaç gün evvel Karataya başladım ve hiç acıkmıyorum hatta çoğu zaman günde 2 öğün yiyorum karatay hocanın dediği gibi sırf metabolizmayı hızlandırmak için öğleden sonra 1 kase çorba içtiğim oluyor bazen
Sende istersen bir incele Karatayıgerçekten ekmek yerine ceviz süper tok tutuyor ve çok fazla ayrıntılı antin kuntin şeylere girmeye gerek kalmıyor
Bu arada aramıza hoşgeldin
Anammm çok güzel bir açıklama
Bende hep merak ederdim nerden çıktı bu güle güle diye
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım olmuş
***8.TAKIM 356.ETAP***
Nice15( 62,6 / 63.1 / -0.5 / -0.80% )
burukcay( 63,6 / 64 / -0.4 / -0.63%)
sismanvemutsuz(98,2/ 97,5 / 0,7 / 0,71%)
8. TAKIM ORTALAMASI: -0.24%
Burukcay hani listeyi de yapıyodun?
Arkadaşlar haftaya perşembe sabahı bildirimlerimiz tamamlanmış olsun, sabah siteye giremeyenler akşam sabah ki tartı sonuçlarını yazsınlar, bu saat oldu hala listemiz tamam değil, olmaz böyle güzeller...
Kuralları okudum.165 boyunda 120 kiloyum her geçen gün mutsuzluguma mutsuzluk katılıyor sanki bu kilolar yüzünden.benim tiroid hormonun yüksek bir çocuk annesiyim 26 yaşındayım.açıkçası ne yiyip içmeliyim bilmiyorum.Bu foruma da kendime olan inancım artsın diye katıldım.fikir verebilecekler olursa mutlu olurum.
Tatlım sende insülin direnci olduğunu şimdi farkettim. Sen diyet yaparken kolestrol hesabıyla hazırlanmış diyetleri yaparsan insülin direncini kırman imkansız hale gelir. O yüzden glisemik indeksi hesabına göre diyet yapmalısın. Bu açıdan Karatay diyeti doğru gibi görünüyo.
Egzersizleri asla bırakma. Bu arada en sıkı öğünün sabah kahvaltısı, en hafif öğünün de akşam yemeği olsun. Meyvelerden olabildiğince uzak dur. En azından direncin kırılana kadar. Tabi şeker, şekerli içecekler, kompostolar vs den de uzak durman lazım. Metabolizmanı hızlandıracak bitki çayları tüketebilirsin. Keten tohumunu sen de mutlaka salatalarında kullan. Öğütülmüş olarak alma. Tane halinde al. Havanla filan ez dök salatana, pişmiş yemeğine ya da akşamdan ıslat suyuyla iç. Metabolizmanı hızlandırıcaktır. Bi de tok kalmaya faydası oluyo. Ara öğün yapmamaya çalış. Dediklerim insanı zorluyo ama direncin kırılana kadar ha gayret...
Kilonu boyunu ve hedefini yazman gerekiyor sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?