- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleyküm kızlarrrrr
Ay sorma ööö geldi iyiceama işte dünyanın en nankör işini yapıyoruz
Bari emekli olma şansımız olsa ama oda yok
Bazen diyorum bari öbür dünyada bir ayrıcalığımız olsa okadar uğraşa karşılık( u
Sorma canım yaa inan beni gören çoğu insan senin yediğini yesek açlıktan ölürüz, senin kadar koştursak kesin bir deri bir kemik kalırız diyorlarama nerdeeeeeeeeeeee
Ameliyat meselesine gelince
Aslında sonuna kadar haklısın ama insanın canına tak edincede herşeye rağmen göze alabiliyor bazı şeyleri :26:
Annemle konuştuğumuzdan beri biraz daha kafamdan çıktı o düşünce ama tabi tamamen değilAnnemle babamda kaç gündür anlaşmış gibi gelip geçip konuyu obezite cerrahisine getirip fikri kafamdan çıkarmak için bin tane bahane üretiyorlar
Bende tabi hiç ses etmiyorum ama yinede bazen diyorum o son çare tamam elimden geleni yapacağım ama bu da son çare diyeİnan çok iyi araştırıyorum ve bazı araştırmalarımda ben bile ya gerçektende iyi bir fikirmi yoksa yanlışmı diye düşünmüyor değilim sonuçta ömrünün sonuna kadar yemeklerin yanında su dahi içemiyorsun, soda rüyanda görürsün işte çok çok az bir risk de olsa verdiğinin bir kısmını geri alabiliyormuşsun hatta mide dikkat etmezsen az da olsa biraz genişleme riski varmış :26: o zamanda bıcak altına yattığına değermi diyorum kendi kendime
İşte böylebol bol gel gitlerim var ama elimden geleni yapacağım ki gerek kalmasın
Annem bile kızım vermesende olur yeterki ameliyat olma ve daha fazla alma
Sende eminim şu sınav streslerin bitince yine patır patır verirsin kilolarını
Bu arada geçen Nüketle sohbet ettikte sana selamı varilk fırsatta görüşelim diyor sen, nüket, nisa abla ve ben dedim şu yılbaşını bir atlatalım daha rahat olur
RAbbim zihin açıklığı versin yüreği güzel insan
Çok çok geçmiş olsun
Bende hasta olucağım galibainanılmaz üşüyorum hatta şu an kızın pufuduklarını giydim hanima ateş basıyormuş onlarla aldırana kadar çenesini çektik şimdi kenarda boş durmasın dedim
Canım herşeyde bir hayır vardır
Rabbim gönlüne göre versin ...Aminnnnnnnnn
Anladığım kadarıyla istemiyorsun ama sakın varsada başka şeyler aklından geçirme çok büyük günah biliyorsunben şu anda hep diyorum keşke büyük kızım ufakken kardeşi olsaymış diye ama tabi herşey nasip kısmet
Ortada henüz birşey yok ama olursada ufakken zorlansan dahi büyüdüklerinde inanılmaz rahat edersin
Bende meraktan çatlıyacağım
Baksana kaynana gibi daha ortada birşey yokken ben senaryoyu düzdüm çocukları büyüttüm bile
Abla cbs reality diye bi kanal var digiturk 186 da orda obezite ameliyatını gösteriyo internetten obeziteye savaşan doktor yaz çıkar ben 1-2 izledim sende izle bi vazgeçersin çok zor bi ameliyat. Bi akupunktur denesene bende mersine gideyim haftaya araştırmaya başlıyıcam. Sitede akupunktur ile zayıflayan o kadar çok kişi var ki
Bu arada test sonucum negatif çıktı ama kaza 3 hafta önce olduğu için haftaya bi test daha yapacağım. Sırtım ağrıyo kokular rahatsız ediyo adet sancısı gibi sancım var. Belki de adet olmadım doğumdan beri o yüzdendir ayy ne bilim inş. yoktur varsa kıyamam bebeğime
canım çok geçmiş olsun bende aynı durudayım y sorma hafta sonudalıştım hiç dinlenemedim arık baktım iyileşemiyorum bugün gittim rapor aldı 3 gün oğlum da hasta zaten okula yollamadım birlikte dinleniyoruz
sende dinlen canım allah şifalar versin
canım çok az kalmış çok sevindim adına :)Selam kızlar nasıl gidiyor kilo verme işleri umarım iyidir:) 52 leri görünce çok sevindim ben çünkü hep 52 51 de takılıp kalıyordum önceki verdiklerimde. Ama burası sayesinde azmettim tamam belki bir iki haftada 48 e düşmeyeceğim ama en azından o yolda olacaağım bir şekilde gidiyor kilolar burası beni hedefime odaklıyor. Şimdiye çoktan az bir incelmeyi görüp bırakmıştım. Hedefim yıl başına tartıda 50 li rakamı görmek. İnşallah o kiloyu veririm. Dört kilom kaldı inşallah veririm. Sonra başlasın alışveriş ve outletlerden tabiki :) Hani şu kimsenin sığamadığı ama harika modeller olan ve nerdeyse yarı fiyatına olan 34 bedenler için :) Bugün menüm berbat. Canım bişey yemek istemedi gibi baktığımda aslında kalorili şeyler.
Sabah
2 dilim ıspanaklı ev börek ( kardeşim yapmış:)
Ara
2 mandalina
Öğle
1 beşli çay
Çubuk kraker
Akşam
Patlamış mısır.
1 kase yoğurt
canım çok az kalmış çok sevindim adına :)
sen neden çok az şey yiyorsun ya valla bunlarla durulmazki hiçte sağlıklı değil :26:
Bugün böyle az oldu ama yedim mi yiyorum. Aslında bu kadar yememe rağmen midemde şişkinlik var yoğurt bile fazla gibi geldi. Bir de benim kilo 52 bu 50 kilo grubundakilerin paylaştıkları menüleri görürsen benimki resmen ziyafet kalıyor :)
kız sonuç ne???
senin adına sevindim cnm :)Cnm negatif çıktı rahatladım ama haftaya da yapıcam nolur nolmaz :)
Sen napıyosun :)
teşekkür ederim canım ama evde olunca kız rahat vermiyor dinlenemiyorum sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?