- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ooo çok güzel ya 1 kilo sen böyle giderse annene verdiğin sözü tutacaksın allahın izniyle
düğün derrnek filmide çok güzlmiş canım arkadaş gitti bayılmış su ve ateşde çok güzelmiş bende gitmek istiyorum ya
kızlar bu hafta 5.olduk,8 takım arasında.
bu hafta güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum ve bundan sonrada inşallah listede hiç eksi görmücez.
bende kendi adıma pazartesi sabahı itibariyle kaçamaksız,dikkat ederek tekrardan başlıyorum inşallah.
listelerimide yazıcam,elimden geldiğince yürümeye çalışıcam evdede bir şeyler yapmaya gayret edicem spor anlamında.
1 senedir 8.takımla yarışmadayım güzel kilolar verip geri aldım malesef
çok mutsuz hissediyorum kendimi
merhaba kızlar iyi hafta sonlarınasılsınızzz ??
Ben iyidir çok geç kalktım pazara gittim balık aldım :) Eve gelip pişirdim hemen. Ekmek fırından aldım sıcacık ee yani yemeyip naparsın neyse kendimi kontrol edecegim artık:)
iyi akşamlar şekerlerim,
bugünki sınavlar inanılmaz zordu,kim hangi mantıkla hazırladıysa artıkoff yarında zor bir gün olacak
kızlar burs çıktı çok mutluyum gerçektenresmen hayallerim gerçek oldu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün hiç uğrayamadım :26:
Okadar çok işim varki inanın kafamı bile kaşımaya fırsatım olmuyor
Anam ne günmüş yaaa fenalık geldi bu sefer
Bütün gün temizlikle uğraştım durdum ama daha bitmedi bile
Ne koltuk kılıfları kaldı ne tüller
Bugünde öğlen bir iki eksik almak için annemle alışverişe çıkacağız ( çay bardaklarını kır a kıra azaltmışım)
Bu arada benim büyük görümce yurtdışından geldi dün hatta biz onlara hoşgeldine gitmeyi düşünürken hanım biz ananneye gidiceğiz oraya gelin görüşelim dedi :26:
Geçen senede aynısını yapmıştıbiz gelelim dedikçe bahane uydurdu ve sonunda 10 dakika ananede görüşmüştük
Meğer hanım ufak görümceyle sözleşmiş onlara gidecekmiş tabi biz davetli değiliz her zamanki gibi
Eşimde zavallım aaa işte bir gün bizde gidelim çok oldu gitmeyeli demezmi :26: ulen abi olarak seni davet etmemiş bir gün evine gelmemiş kendi isteğiyle san hala bir gün gidelim diyorsun dedim
Haklı olduğumu bildiğinden hiç ses bile etmedi
Perşembe günü büyük görümce kocasıyla bir yere gidecek diye gelmeyeceğini düşünüyordum ama otobüs bileti bulamadıkları için bir sonraki güne kalmışlar ve bu durumda oda gelicek güne :26:
Küçüğünüde aradım buyur gel diye ( ille davetiye bekliyor ) ama telefonda fırsatım olurmu bilmem falan dedi ( ulen senin babanın senesi) bende sen bilirsin dedim kapattım telefonu
Anlıyacağınız bu seferki gün baya bir sıkıcı geçicek benim için :26: hayır annemlede araları hiç yok kadıncağız sıkılacak diye korkuyorum ama annemede istemiyorsan gelme demem onada kırılır sonra :44:
Şu günüde bir atlatsam çok rahatlıyacağım
Neyse fazla uzatıp başınızı şişirmimnasılsa günün özetini cuma günü uzun uzun yaparım
Herkesin günü inşallah çok hareketli ve az kalorili geçer
Gece ütü yapıp birde halımı sileceğim ama fırsatım olursa mutlaka uğrarım
çok sevindim canım,Allah güzel güzel yemeyi nasip etsinkızlar burs çıktı çok mutluyum gerçektenresmen hayallerim gerçek oldu
çok geçmiş olsun tatlımGünaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar diliyorum
Yoğun bir hafta sonu geçirdim hastalığımı atlatamadım daha sanırım fena üşütmüşüm.
Hasta hasta arkadasın kızının doğum gunune gıttım cumartesıde düğün felan hala toparlamış değilim. Gerçekten herşeyin başı sağlık, sağlık olmadığı zaman hiçbirsey yapmak istemiyor yapamıyorda zaten. Bu hafta toparlayacağım inşallah.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dün hiç uğrayamadım :26:
Okadar çok işim varki inanın kafamı bile kaşımaya fırsatım olmuyor
Anam ne günmüş yaaa fenalık geldi bu sefer
Bütün gün temizlikle uğraştım durdum ama daha bitmedi bile
Ne koltuk kılıfları kaldı ne tüller
Bugünde öğlen bir iki eksik almak için annemle alışverişe çıkacağız ( çay bardaklarını kır a kıra azaltmışım)
Bu arada benim büyük görümce yurtdışından geldi dün hatta biz onlara hoşgeldine gitmeyi düşünürken hanım biz ananneye gidiceğiz oraya gelin görüşelim dedi :26:
Geçen senede aynısını yapmıştıbiz gelelim dedikçe bahane uydurdu ve sonunda 10 dakika ananede görüşmüştük
Meğer hanım ufak görümceyle sözleşmiş onlara gidecekmiş tabi biz davetli değiliz her zamanki gibi
Eşimde zavallım aaa işte bir gün bizde gidelim çok oldu gitmeyeli demezmi :26: ulen abi olarak seni davet etmemiş bir gün evine gelmemiş kendi isteğiyle san hala bir gün gidelim diyorsun dedim
Haklı olduğumu bildiğinden hiç ses bile etmedi
Perşembe günü büyük görümce kocasıyla bir yere gidecek diye gelmeyeceğini düşünüyordum ama otobüs bileti bulamadıkları için bir sonraki güne kalmışlar ve bu durumda oda gelicek güne :26:
Küçüğünüde aradım buyur gel diye ( ille davetiye bekliyor ) ama telefonda fırsatım olurmu bilmem falan dedi ( ulen senin babanın senesi) bende sen bilirsin dedim kapattım telefonu
Anlıyacağınız bu seferki gün baya bir sıkıcı geçicek benim için :26: hayır annemlede araları hiç yok kadıncağız sıkılacak diye korkuyorum ama annemede istemiyorsan gelme demem onada kırılır sonra :44:
Şu günüde bir atlatsam çok rahatlıyacağım
Neyse fazla uzatıp başınızı şişirmimnasılsa günün özetini cuma günü uzun uzun yaparım
Herkesin günü inşallah çok hareketli ve az kalorili geçer
Gece ütü yapıp birde halımı sileceğim ama fırsatım olursa mutlaka uğrarım
merhaba kızlar yorum yapan herkese teşekkürler hayırlısıyla paraları cimri bir şekilde tüketeceğimtam sıkışık zamanımızda çıktı burs çok mutlu oldum gerçekten :) benim okulum var bugün ders bugüne alınmış saat 2buçukta da ben 2 servisiyle okula gideceğim :)
bu arada kızlar etrafınızda van için yardım toplayanlar varsa en azından 1 çorapta olsa yardım edinkamu spotu gibi oldu ama siz yinede yardım edin
Günaydın kızlar
Yoğun bir hafta sonu geçirdim hastalığımı atlatamadım daha sanırım fena üşütmüşüm.
Hasta hasta arkadasın kızının doğum gunune gıttım cumartesıde düğün felan hala toparlamış değilim. Gerçekten herşeyin başı sağlık, sağlık olmadığı zaman hiçbirsey yapmak istemiyor yapamıyorda zaten. Bu hafta toparlayacağım inşallah.
Kızlar 2 gündür kafam karışık eşimi gebelik testi almaya gönderdim. Oğlum daha 5 aylık offf eşim hemen gelse de şu testi yapsam
Günaydın kızlar
Maşallah koştur koştur geçiyor günlerin
temizlik deme bana bu hafta hasta olduğumdan elimi sürmedim eve şimdi içim içimi yiyor ev temiz değill diye yarın akşam iyi olursam girişicem eve temizlik ütü birikti beni bekliyor
çok sevindim canım,Allah güzel güzel yemeyi nasip etsin
çok geçmiş olsun tatlım
aleykümselam banuşum
seninde koşuşturmaların hiç bitmiyo canım ya Allah yardımcın olsun
bizim kadar başkası koştursa safinaza dönerdi,bizde ters etki yapıyor ne kadar iş,uğraş o kadar kilo
ayy sinirlerim bozuldu gülüyorum her şeye
annecinede hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler versin rabbim,doğum günü kutlu olsun
insanlar malesef garip şekerim,babasının mevlüdüne gelmeyen zihniyetten ne olurki? :26:
Allaha yakın bize uzak olsunlar.
banucum bide senin şu obezite cerrahisi ile yazılarının hepsini okumuştum ama zamansızlıktan cevaplayamamıştım.son kararına çok sevindim canım,bencede tekrar denemelisin ve başaracaksın ben sana inanıyorumsenki kısa sürede ne kilolar devirip 99 u görmüş birisin,bunu bu sefer kalıcı olarak yapacaksın tatlım,2013 de başaramadık ama 2014 de fıstık gibi olucaz emin olabilirsin
cerrahiye ben şöyle sıcak bakmıyorum,bir kere yarım insan oluyorsun kim ne derse desinher ameliyat gibi riskleri var haliyle..
ameliyat sonrası desen tam bir muamma:26:bir yıl sıvı besinlerle besleniyorsun galiba,bir çokda yan etkisi oluyormuş sanırım.e ne anladım ben o zaman,çorbayla besleneceksem ameliyat neden olayım? şimdi yerim bir yıl çorbatabiki aynı şey değil işin espirisindeyim ama,madem o kadar zahmete girip ameliyat olucam o halde özgürce her şeyi yemeliyim o kadar acı,zahmet çekip belirli bir süre sıvı beslenip yinede kilo alma riski olan bir şeyi olmak bana hiç mantıklı gelmiyor o acıları çekip kendime eziyet ediceme ,yediklerime dikkat etmek bence daha kolay.
özetle diyeceğim o ki,oldu bitti maşallah değil bu durum çok zorlu süreçlerden geçiliyor
biz azimle bunu başarabilecek kişileriz,sadece,'' yeterince istememiz''gerekli..neymiş demekki ''yeterince istememişiz''
ve artık,''yeterince istiyoruz ve hazırız''
kızlar kursum 1 de ben ufaktan hazırlanıp gideyim akşam görüşürüz
iyi akşamlar kızlar
ben hastayım 2 gündür bgün hastaneye gittim rapor aldım 3 gün
işe perşembe gideceğim dinleneyim de geçsin artık ya tdım tuzum kalmadı halim yok
Kızlar 2 gündür kafam karışık eşimi gebelik testi almaya gönderdim. Oğlum daha 5 aylık offf eşim hemen gelse de şu testi yapsam
kız sonuç ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?