ne demek canım benim inşallah güzel kilolar vermeye devam edicezcanım o sorun bende de var malesef ne yaptıysam olmuyor tartıda en az yarım kg fark ediyor
Teşekkür ederim ablam listeye aldığın için
banucum tekrar hoşgeldin tatlımAl Al canım
Buranında en ağır Topu benim herhalde
Kendimi hemen herkes için tanıştırıp bildirimimi de yapayım bari
Adım banu
33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim
İstanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım
Evlendiğimde 52 kgdum ( kulağa ınanılmaz gibi gelsede şimdi) yok hamilelik öncesi, yok hamilelik süresi kilo aldıkça aldım :26: tabi birde buna KV dırdırı eklenince oldum 120 kg
Bir ara ne güzel 96 - 97 kglara kadar düşmüştüm ama kullandığım antidepresanlar yüzünden yine başladığım yere döndüm
Neyse ucunda ölüm yok dedim ( tabi önce bir güzel ağladıktan sonra) sonra ilk işim diyetisyene gitmek oldu ve tam 4 gündür gayet bilinçli ve dikkatli bir şekilde besleniyorum
Allahın izniyle ve sizlerinde desteğiyle inşallah insani bir kiloya düşeceğim yine
Geçen hafta 120 kg
Bu hafta 118.8 kg
Giden; - 1.2 kg
Hedef; şimdilik 85 kg
Spor: 2 gün yüzme + 2 gün yürüyüş
Merhaba canım hoşgeldin bende evlendiğimde 53 tüm maalesef doğumdan sonra antidepresanlsrla 72 ye çıktım şimdi 66 yım sen hangi ilaçları kullanıyorsun tatlım ilaç kullanmaya devam ederken kilo veriliyor mu
Moni(91,9/ 92,0 / -0,1 /% -0,11)
Nice15( 64,3 /63,9 / 0,4 / %0,62 )
sky87 (93,0/ 92,9 /0,1 / %0,11 )
iris ( 64,0/ 0/0 /%0 )kendi isteği ile ayrıldı
alsen (65,8 /0 / 0/ %0 )izinli
adayaren38 (67,0/ 66,1/ 0,9 /%1,34 )
maviask (53,6/ 0 /0/%0 )izinli
phalanx(64,0/64,0 / 0/% 0 )kilosu sabit
koizumirisa ( 103,7 /103,3 / 0,4/%0,39 )
mermalade (90,0 / 0 / 0/ %0 )kendi isteği ile ayrıldı
benbirtaneyim ( 66,2/ 65,5 / 0,7 /% 1,06 )
newlife35 ( 57,7/ 60,0/-0,14 / %-0,25 ) 318.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 16 ya bölündü
ceco34 (120,0/118,8/1,2/%1)yeni üye hedef kilo 85
8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,32
bu arada kızlar ceco ile ilgili açıklamada bulunayım,direk listeye alındı kim bu demeyin
kendisini başka topiklerden uzun süredir tanıyorum hem burada hemde gerçek hayatımızda tanışıyoruz ve çok sık olmasada görüşüyoruz yüzyüze ve telefonla
takımın aranan kanı olduğunu düşündüm ve davet ettim,sağolsun kırmayıp geldi
banucummm çok çok teşekkür ediyorum canımm
iyi akşamlar iyi tatillerkızlar iyi akşmalr sizlere ben çıkıyorum
kızlar iyi akşmalr sizlere ben çıkıyorum
ay canım yakızlar gerçekten hiç iyi değilim şu kiloları verip yer yüzünden kaybolmayı düşünüyorum.bütün sınavlarım kötü geçti üstüne bir sürü olumsuz şey oturup saatlerce ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum. çünkü yurttayım ve beni ağlarken kimsenin görmesini istemiyorum
cecommAl Al canım
Buranında en ağır Topu benim herhalde
Kendimi hemen herkes için tanıştırıp bildirimimi de yapayım bari
Adım banu
33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim
İstanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım
Evlendiğimde 52 kgdum ( kulağa ınanılmaz gibi gelsede şimdi) yok hamilelik öncesi, yok hamilelik süresi kilo aldıkça aldım :26: tabi birde buna KV dırdırı eklenince oldum 120 kg
Bir ara ne güzel 96 - 97 kglara kadar düşmüştüm ama kullandığım antidepresanlar yüzünden yine başladığım yere döndüm
Neyse ucunda ölüm yok dedim ( tabi önce bir güzel ağladıktan sonra) sonra ilk işim diyetisyene gitmek oldu ve tam 4 gündür gayet bilinçli ve dikkatli bir şekilde besleniyorum
Allahın izniyle ve sizlerinde desteğiyle inşallah insani bir kiloya düşeceğim yine
Geçen hafta 120 kg
Bu hafta 118.8 kg
Giden; - 1.2 kg
Hedef; şimdilik 85 kg
Spor: 2 gün yüzme + 2 gün yürüyüş
ayy güldürdün beni Allah iyiliğini versin emicecomm
başının belası
belalın
beyaz seni takipte
canım hayırlı olsun.
senin burdada çokk başarılı olucağını canı gönülden biliyor inanıyorum..
arkandayım..
gerçekden arkandayım nere gitsen peşindeyim ,bir gölge misali takipteyim.:18::18:
çünküüü seni çokk seviyorum canımm
başarılar diliyorum
ayy güldürdün beni Allah iyiliğini versin emi
canımcım sohbete bekleriz her zaman
ay canım ya
böyle düşünme lütfen kiloları verip asıl yeryüzünde kendimizi göstercez
sınavların içinde telafi edersin tatlım moralini bozma,yolun başı henüz.
hepimizin hayatında bir çok olumsuzluklar oluyor malesef bak ben 20 gündür neler çekiyorum,rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş.bir şekilde herşeyin telafisi oluyor.
şöyle derin bir nefes al bakıyım,hem biz varız ağlayacaksan omzumu seve seve kullanabilirsin
ayy sorma şekerim o nazar bizdede varayy gelirim valla
yarışamam ama sohbet edebilim
bizim gurup sinek avlıyor şu aralar
nazar varda üstümüzde
çekemeyenlerin nazarı deydi topiğimizeoysa ne güzel sohbet ederdik önce
aminn canım aminn..sağol canımyarın son sınavım var umarım o olsa iyi geçer. hayatta yalnızlıktan gerçekten bıktım unuttum dediğim biri yine aklıma girdi kendime ona hayata sinirliyim biraz gidip ağzını yüzünü kırasım var da bana yakışmaz ah erkekler ah şu dersler ve ah şu hayat tek sevindiğim şey sağlığım yerinde allah sanada yardım etsin canım benim. rabbım bütün derdi olanlara yardım etsin
aynen canımcım dediğin gibi en önemli şey sağlığımız rabbim dert verip derman aratmasın inşallah aminn..En önemlisi sağlık sıhhat gerisi boş hep. Bir haftadır sıkıntı çektim hiç kilo filan gözümde görünmedi. Tabi versem iyi olur ama işte sağlık en kıymetli.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Ara
1 mandalina
Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pide
Akşam
Hamburger
Spor :-
Su : 2 lt
çok fazla karbonhidrat oldu maalesef(( Azaltacağım ama kademe kademe inşallah. Akşamki hamburgeri yemeseydim iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?