Selam kızlar dün iyiydim hafif kırıklık vardı ama bugün resmen dibe vurdum burnum tıkalı boğazım şiş öksürüyorum gündüz boyunca devam eden karın ağrısı ve şu an baş ağrısı. İyileşmem lazım. Bugün menü filan yok toplamda 1 dilim börek sabah 1/2 dilim peynirli puğaça öğlen eve gelince 1 dilim kek yedim. Domates salatalık yemeğe çalıştım yok boğazımdan geçmiyor yakıyor.
Kaptanım çıktı sonuçlar umarım bişey yoktur habersiz bırakma biİcanım çok teşekkür ederim,iyiki sizlerde varsınız
yarın elimin mr sonucu çıkcak dualarınızı esirgemeyin lütfen
iyi hafta sonları kızlar ben ders çalışmakla geçireceğim malesefki pazartesi günü vizelerim başlıyor bana dua edin ne olur çok başarılı olayım her çalıştığım aklımda kalsın :26: kendinize çok iyi bakın
Kaptanım çıktı sonuçlar umarım bişey yoktur habersiz bırakma biİ
Çok kolay gelsin inşallah kokayca atlatırsın sınavları
Ahhhh eski günler ahhh şimdi düşünüyorumda ögrencilik kadar güZelşey varmı vize final stresi bile güzel
Geçmiş olsun zencefili balla karıştırıp ye yada toz zencefili süte kat iç çok iyi geliyor
Günaydın hanımlar ben bugün çalışıyorum sizler benim yerimede gezin
Sağ göğsüm iltihaplandı ateş ve halsizlik yapıyor çok fenayım kolumu kaldıramıyorumsütümün fazla olduğuna bile sevinemiyorum çünkü bu 5. Kez ama bu seferki uzun sürdü. Normal bir insandan bir seferde 550 ml süt gelebilir mi ya.
4 ayda 5 kez bıktım bu acıyı çekmekten
Bugün o kadar hasta olmama rağmen sabahtan beri dışardaydım. Yemek filan vaktim hiç olmadı sırf yemiş olmak için yedim zaten boğazımda ağrıyınca sesim çıkmıyor zaten fazla birşey yiyemedim
Sabah
1 simit
Öğle
1 hamburger
1 porsiyon salata
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
bugünlük menüm bu kadar su ne kadar içtim hatırlamıyorum da 2 litre degildir normalde çok içerim ama içtiğim su bile boğazımı ağrıtıyor((
Evet bişey yememişsin ılık şeyler iç bol bol biran önce atlatırsın inşallah
Canım demekki gögsün tam boşalmıyor bebeğe fazla geliyordur süt emzirdikten sonra gögüslerini sağ
Çok geçmiş olsun maşallah de ne güzelyavru bol bıl emiyor gögsünede sıcak havlukoy sürekli
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar dün iyiydim hafif kırıklık vardı ama bugün resmen dibe vurdum burnum tıkalı boğazım şiş öksürüyorum gündüz boyunca devam eden karın ağrısı ve şu an baş ağrısı. İyileşmem lazım. Bugün menü filan yok toplamda 1 dilim börek sabah 1/2 dilim peynirli puğaça öğlen eve gelince 1 dilim kek yedim. Domates salatalık yemeğe çalıştım yok boğazımdan geçmiyor yakıyor.
oy oy çok zor,Allah yardımcın olsun,çok geçmiş olsun canımSağ göğsüm iltihaplandı ateş ve halsizlik yapıyor çok fenayım kolumu kaldıramıyorumsütümün fazla olduğuna bile sevinemiyorum çünkü bu 5. Kez ama bu seferki uzun sürdü. Normal bir insandan bir seferde 550 ml süt gelebilir mi ya.
4 ayda 5 kez bıktım bu acıyı çekmekten
günaydın şekerler,
elimin şişi baya bir indi ağrılarımda azaldı daha iyiyim artık.sonuçlarımı bir kaç ayrı doktor inceledi tam anlayamadılar bu seferde fizik tedaviye yönlendirdiler birde o baksın diye,yarın giderim sanırım.biraz karışık bi durum,düşmeye bağlı incinme de oluşmuş.erken kireçlenme yada kemik erimesi,romatizmal bir hastalık.. bunlar üzerinde duruyorlar en son sözü fizik tedavi doktoru söyleyecek sanırım.içim dışım ilaç oldu,kansızlığımda had safhada yine, artık ne yiyip içeceğimide şaşırmış durumdayım.önce sağlık gerisi boş.
çok geçmiş olsun canım
oy oy çok zor,Allah yardımcın olsun,çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?