günaydın şekerler,
elimin şişi baya bir indi ağrılarımda azaldı daha iyiyim artık.sonuçlarımı bir kaç ayrı doktor inceledi tam anlayamadılar bu seferde fizik tedaviye yönlendirdiler birde o baksın diye,yarın giderim sanırım.biraz karışık bi durum,düşmeye bağlı incinme de oluşmuş.erken kireçlenme yada kemik erimesi,romatizmal bir hastalık.. bunlar üzerinde duruyorlar en son sözü fizik tedavi doktoru söyleyecek sanırım.içim dışım ilaç oldu,kansızlığımda had safhada yine, artık ne yiyip içeceğimide şaşırmış durumdayım.önce sağlık gerisi boş.
çok geçmiş olsun canım
oy oy çok zor,Allah yardımcın olsun,çok geçmiş olsun canım
Sağ göğsüm iltihaplandı ateş ve halsizlik yapıyor çok fenayım kolumu kaldıramıyorumsütümün fazla olduğuna bile sevinemiyorum çünkü bu 5. Kez ama bu seferki uzun sürdü. Normal bir insandan bir seferde 550 ml süt gelebilir mi ya.
4 ayda 5 kez bıktım bu acıyı çekmekten
moni abla geçmiş olsun :)
phalanx canım inş. düzelirsin geçmiş olsun :)
kızlar bugün saat 4de sınavım var. çok heyecanlıyım biran önce olup bitsin hatta bu hafta çabucak geçsin istiyorum. içim dışım kahve oldu çok az uyuyorum. ve yüzüm kıpkırmızı oldu alerjik ayrıca gözlerimin altında torbalar oluştu. inş. bu çilemin karşılığını alıp bütün sınavlarımdan yüksek alırım benim için dua edin
canım çok geçmiş olsun bilirim çok acı verir bu göğüs ağrıları
ama yine çok şükür sütüm iyi maşallah subanallah
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Ara
1 elma
1 mandalina
Öğle
1 tabak makarna
Ara
1 elma
Akşam
1 tabak makarna
Ara
1 mandalina
Su 1 litre
Arkadaşlar bu şok diyettir 2 günde 1 kiloya yakın veriyorum ven yapınca diyetisyenim verdi vücuda hiç protein ve yağ gitmiyo böylece vücuttaki yağdan gidiyor
7- gerı dondum sonunda.sonunda evımdeyım.valla ınsanın duzenını bozması nezormus yaa.1.5-2 hafta babaannemler kaldım butun düzen gıttı.ne ders calısabıldım ne dıyet yapabıldım.ne grebıldım buraya
günaydın kızlar
bugün tahlillerimi verdim bir sürü tahlil istedi
idrar hemogram hormon biokimya
bakalım 4 gibi alacağım sonuçları
kızlar dünki sınavım olabildiğinden fazla kötü geçtibugün saat 5de sınavım var yine ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhen çökmüş durumdayım şu 1 hafta hemmen geçsin bitsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?