334.ETAP DERECELERİ
1.koizumirisa% 1,71:119::119::119::119:
2.benbirtaneyim %1,22:119::119::119:
3.mermalade % 1,1:119::119:
4.alsen % 0,90:119:
5.moni % 0,86:119:
6.phalanx % 0,62:119:
7.iris %0,16:119:
333.ETAP SPOR LİSTEMİZ
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]mermalade[/td]
[td]360dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nive15[/td]
[td]210dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]maviask[/td]
[td]900dk[/td]
[/tr]
[tr][/table]
Lierac kullanıyorum bitince contratubex kullanıcam. O daha iyi sonuç veriyormuş
Hangisini kullandiniz
Kaptanım eline sağlık tekrar
Kousimuriza benbirtaneyim ve marmelade çok tebrik ediyorum inşallah her hafta böyle gider hedefinize biran önce ulsşırsınız
334.ETAP DERECELERİ
1.koizumirisa% 1,71:119::119::119::119:
2.benbirtaneyim %1,22:119::119::119:
3.mermalade % 1,1:119::119:
4.alsen % 0,90:119:
5.moni % 0,86:119:
6.phalanx % 0,62:119:
7.iris %0,16:119:
Ben hamileyken kullandım iki gebeliğimdede hiç çatlağım olmadı
Doğum sonu içindemi varmış bilmiyordum
canım sen nerden aldın fiyafları ne kadar :)
canım gözümden kaçmış yine,2 haftadır ne kadar zor şartlar altında listeleri hazırlamaya çalışıyorum sağlık sorunlarım yüzünden.sadece siz mutlu olun diye sakat halimle uğraşıyorum.bugünde listelerimiz olsun diye hiç vaktim yokken+elim sebebiyle klavye kullanamıyorken yinede hazırladım.1. Olmusum :)))
180 dk spor yqptim neden listede yokum, gecen haftada 180 dk ypmatm 170 dk yazlmsti
canım gözümden kaçmış yine,2 haftadır ne kadar zor şartlar altında listeleri hazırlamaya çalışıyorum sağlık sorunlarım yüzünden.sadece siz mutlu olun diye sakat halimle uğraşıyorum.bugünde listelerimiz olsun diye hiç vaktim yokken+elim sebebiyle klavye kullanamıyorken yinede hazırladım.
ayrıca genel listemiz haricindeki listeler tamamen benim istemem sebebiyle olan şeyler,yarışmada öyle bir zorunluluk yok,motivasyonumuz artsın diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum.hatalar eksikler tabiki oluyor,bunları sizlerin farketmenizle düzeltiyorum .
ama bu kadar sert bir şekildede dile getirmene mana veremiyorum,yumuşak bir şekilde belirtmeni isterdim.
şöyle yapalım,cuma günleri listemiz hazırlandıktan sonra spor listesini sen tut,hazırlar paylaşırsın.benimde yüküm azalır.
canım çok teşekkür ederim,iyiki sizlerde varsınızEline sağlık canım iyiki varsın ayrıca geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin ve azimle kilo verme yarışına devam ederiz. Biz tembellik ediyoruz ama sen etmiyorsun ne güzel:))
canım gözümden kaçmış yine,2 haftadır ne kadar zor şartlar altında listeleri hazırlamaya çalışıyorum sağlık sorunlarım yüzünden.sadece siz mutlu olun diye sakat halimle uğraşıyorum.bugünde listelerimiz olsun diye hiç vaktim yokken+elim sebebiyle klavye kullanamıyorken yinede hazırladım.
ayrıca genel listemiz haricindeki listeler tamamen benim istemem sebebiyle olan şeyler,yarışmada öyle bir zorunluluk yok,motivasyonumuz artsın diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum.hatalar eksikler tabiki oluyor,bunları sizlerin farketmenizle düzeltiyorum .
ama bu kadar sert bir şekildede dile getirmene mana veremiyorum,yumuşak bir şekilde belirtmeni isterdim.
şöyle yapalım,cuma günleri listemiz hazırlandıktan sonra spor listesini sen tut,hazırlar paylaşırsın.benimde yüküm azalır.
teşekkür ederim tatlım,bir süredir sağlığımla uğraşıyorumCok gecmis olsun. Ben hic girmedigim icin haberim yoktu. Ozur dilerim ayrica dilimin sert oldugunu fark etmedim bile.
Saat kaca kadar hazir olmasi gerekiyor? Aksama kadar vakit varsa yardimci olurum tabi neden olmasin
başarılar diliyorum,dualarımız seninleiyi hafta sonları kızlar ben ders çalışmakla geçireceğim malesefki pazartesi günü vizelerim başlıyor bana dua edin ne olur çok başarılı olayım her çalıştığım aklımda kalsın :26: kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?