Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vize ve finaller dışında öğrencilik çok güzeldir hele yurtta kalıyorsan ordaki dostluklar unutulmaz
sorma canım ya,insanın başına aniden neler geliyor böyleablacım çok geçmiş olsun başına dert açtı bu elin ya acil şifalar inşallah
ediyor tatlımda ben hastalığımdan dolayı ilgilenemediğimden böyle oldu,bir süre daha böyle olacak mecburen3-mesaj numaralandırma olayı devam etmıyor sanırım
sonuçların iyi çıkar inşallah canımcımgünaydın kızlar
bugün tahlillerimi verdim bir sürü tahlil istedi
idrar hemogram hormon biokimya
bakalım 4 gibi alacağım sonuçları
tamam canım izinli yazıyorumkaptanım ben izne ayrılmak istiyorum çok yoğunum hiç fırsat bulamıyorum
tekrar çok geçmiş olsun tatlımBugün menü
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Öğle
2 kase aşure yemek niyetine oldu:))
Ara
1 bardak beşli bitki çayı
Akşam
1 avuç fındık
2 mandalina
4 ceviz
1 bardak beşli çay
Spor
50 dk yürüyüş
Su : 1,5 litre
su normalde çok içerim ama boğazım fena olunca fazla içemiyorum. Moni kaptanım bende izne ayrılsam uygun olur mu? Çünkü normalden fazla şu anda vücudum su topluyor her adet döneminde en az bir kilo giderdi fakat bu sefer ekstra aldım hastalıktan mı bilmiyorum. Takımın ortalamasını düşürmemek adına ben izne ayrılayım yarın doktora gideceğim. Bu arada belki bir de diyetisyene gidebilirim. Gene günlük menü bildirimini yaparım kopmamak adına ama şu 53.6 sınırından aşağı düşmem lazım ki şu anda 54 filan çıkıyor neden bilmiyorum ((
kızlar yeri gelmişken izin konusuna değinmek istiyorum,
izinler yılda en fazla 6 kez olabiliyor.yılın başlangıcı ekim ayı,yani ekimden ekime izinler sıfırlanıyor.2 haftadan az da olamıyor izinler.
izne ayrılırken bunları göz önünde bulundurun
geçmiş olsun özlemcim,demir eksikliği yani kansızlığı ben de bayadır çekiyorumdün diyetisyene gittim devlet hastanesine
bende demir eksikliği varmış ilaç verdi öncelikle ve şu an demir eksikliğini tedavi edeceğiz dedi kilo verme işi sonra olacak dedi kilo verdirme kolay orasını düşünmdedi bir liste verdi demir eksikliğianemisi diyet formu diye bakalım uygulamaya çalışacağım
Allah kabul etsin,menün gayet güzeldünkü menüm
oruçtum zaten sahırda yapmadım
iftar:1 tabak kuru fasülye, 3 kaşık bulgur pilavı
yarım simit ve 1 kase cacık
2 litre su
spor:30 dak. yürüyüş
akşam hariç menülerin güzelSabah
2 dilim ekmek
Domates
25 gr peynir
Ara
Elma
Mandalina
Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
Ara
2 mandalina
1 elma
Akşam
1/2 paket çizdi bisküvi
Su 2 lt
geçmiş olsun özlemcim,demir eksikliği yani kansızlığı ben de bayadır çekiyorum
ilaç kulanıyorum devamlı,bana liste vermedi doktorum senin listeyi paylaşırsan sevinirim canımcım
Allah kabul etsin,menün gayet güzel