canım yapma ya lütfen
bir daha düşün
bu herkesin yoğun olduğu dönemdir gelir geçer tatlım
biz senin yanındayız yapma lütfen bak sana yeni haberlerim var hem
Günaydın kızlar,
Neden kimse yok artık marmelada nereye tatlım ya çekilme buradakiler bu hafta belki yoğundurlar ondan giriş yapamamışlardır.Hemen karar verme, 1 hafta daha bekle en azından.
Bugün oruçlu değilim belimin sol tarafı felaket ağrıyor, sabah ağrı ile kalktım ne olsun böyle bende anlamadım.Neyse sabahki menüm:
2 adet galeta 1 bardak çay
ara : 1 bardak 2 şekerli nescafe
5 veya 6 tane eti tadımda
bu aralar bende de abur cubur zevki başladı hadi hayırlısı...
canım o abur cubur zevki bende tavan yaptı
elime ne geçerse yiyorum hiç sabır edeyim diyetteyim diye aklıma gelmiyor
çikolata hastası oldum çok canım çekiyor
eve almayacağım bi daha olunca nefsime hakim olamıyorum yiyorum hemen
Oooo süper desene bu hafta lider olabilirsincanım adet döneminse şişmiş olabilirsin :26:
bende geçen hafta 67.2dim dün tartıldım 65.9 çıktımsana yaklaşıyorummm
Ya benimde sürekli farklı çıkıyor kilom benim de moralim bozuluyor o yüzden sadece cuma sabah tartıya çıkıyorumcanım benimki tuhaf aslında
cuma günü 63.9 idim
ama pazartesi bi tartıldım 64.9 çıktım ve çıldırdım bugün 64.3 idim bakalı yarın sonuç ne olacak
Hadi hayırlı olsun allah mutlu etsinslm ayse ablam ve kızlar ALLAH nasıp ederse cumartesı gunu soz yuzuklerını takıyoruz ve sonrasında 1 kac haftaya tekrar aranızdayım ınsallah umarım ıyısınızdır
Ya kızlar ben bu hafta giremedin hiç çocuklar hastaydı ama artık döndüm aranıza
Belin ters bir hareket yaptıysan ondan olabilir
Hayırrrrrr çikolata yokçikolata yerken ne zorluklarla verdiğimiz kiloların hemen geri geleceğini unutma
Oooo süper desene bu hafta lider olabilirsin
Ya benimde sürekli farklı çıkıyor kilom benim de moralim bozuluyor o yüzden sadece cuma sabah tartıya çıkıyorum
Hadi hayırlı olsun allah mutlu etsin
Börekler kurabiyeler ohhhh afiyet olsunBugünkü menü
Sabah
1,5 dilim peynirli börek kendim yaptım :)
Ara
2 yulaflı bisküvi
Öğle
1 dilim peynirli börek
4 kaşık yoğurt
1 porsiyon tavuk sote
1 salata
Ara
1 bardak lipton form çay
Akşam
1 ev yapımı kücük kurabiye
1 bardak lipton form çay
Su : 2 litre
Spor : 30 dk yürüyüş
Meyve de yemeyi düşünüyordum ama evde hurma vardı onu da canım istemedi.
mervecim hayırlı olsun tatlımslm ayse ablam ve kızlar ALLAH nasıp ederse cumartesı gunu soz yuzuklerını takıyoruz ve sonrasında 1 kac haftaya tekrar aranızdayım ınsallah umarım ıyısınızdır
melekcim selamneymiş haberlerin. iki gündür yiyorum ben çok demorilize oldum insan bir oturuşta 8 dilim ekmek yermi ya iki günde 5 muz yenir mi yazmaya utanıyorum. sorguladığımda siz de pay düşüyor hiç takımımızın olumlu fonksiyonu yok kimse yok disiplin yok. gördün cuma sonuçlarımızı. hadi olur sonuçlar insanlar yiyebiir kilo vermeye bilir ama ne tanışıyoruz ne nerde oturduğumuzu biliyoruz iki kişi cewap yazıyor sen phanaxs moni ben de onlara yazıyorum tamam. sizlere çok anlam yüklemiştim bennn
güncel liste
***8.TAKIM 334.ETAP***
Moni(92,7/ / /% )
Nice15( 63,9 / / / % )
sky87 (93,0/ / / % )
iris ( 64,1/ / /% )
alsen (66,4 / / / % )
cirkinordekyavrusu (65,1/ / /% )izinli
adayaren38 (66,7/ / /% )
rabia1984 (84,2/ / /% )
maviask (53,6/ / /% )
phalanx(64,4/ / /% )
koizumirisa ( 105,5 / / /% )
mermalade (91,0 / / / % )
8. TAKIM ORTALAMASI:%
güncel liste
***8.TAKIM 334.ETAP***
Moni(92,7/ / /% )
Nice15( 63,9 / / / % )
sky87 (93,0/ / / % )
iris ( 64,1/ / /% )
alsen (66,4 / / / % )
cirkinordekyavrusu (65,1/ / /% )izinli
adayaren38 (66,7/ / /% )
rabia1984 (84,2/ / /% )
maviask (53,6/ / /% )
phalanx(64,4/ / /% )
koizumirisa ( 105,5 / / /% )
mermalade (91,0 / / / % )
8. TAKIM ORTALAMASI:%
aslında bende listeye girmek istiyorum fakat derslerim ve vizelerim nedeniyse paylaşımda bulunamıyorum. ama burda olunca daha iyi kilo verdiğimi düşünüyorum hemde foruma ilk geldiğimde 79 kiloydum ki şuan 65-66 kilolardayım. en son izne ayrıldığımda 72 kilo falandım :26:
Şimdiye kadar 12 kg verdim halada 9 kilo var. Kalan 9 da gidermi kolayca kızlar az dürtün beni. Destek piliiis motivasyonum düştü. Siz gelmeyince marmalade gibi bende kendimi yemeye verdimbugün yediklerimi yazmaya utanıyorum. Ama yarın çok dikkat edicem.
Uyanınca : cicibebe - süt
Sabah : domates - peynir - zeytin - salatalık - ekmek
Ara : kuruyemiş
Öğle : lactamil - 1 paket cicibebe
Ara : 1 paket bisküvi
Akşam : 4 parça kanat kızartma (eşim evde yaptı) - roka salatası
Off dikkatli olsaydım bu hafta 63 ü görebilirdim
Bu arada eticicibebe yemeyi bırakmam lazımalışkanlık yapıyor
tatlım paylaşım yapabilirim dersen ve cuma günleri bildirimlerini aksatmassan listeye alırım seni ,ne düşünüyorsun?aslında bende listeye girmek istiyorum fakat derslerim ve vizelerim nedeniyse paylaşımda bulunamıyorum. ama burda olunca daha iyi kilo verdiğimi düşünüyorum hemde foruma ilk geldiğimde 79 kiloydum ki şuan 65-66 kilolardayım. en son izne ayrıldığımda 72 kilo falandım :26:
tatlım paylaşım yapabilirim dersen ve cuma günleri bildirimlerini aksatmassan listeye alırım seni ,ne düşünüyorsun?
listedesin canım,elinden geleni yapacağına inanıyorumsürekli bir paylaşım yapamam ama elimden geldiğince burda olmaya çalışırım. diğer mesajdada dediğim gibi okulum ve sınavlarım olduğu için :26: listeye alırsanda canın sağolsun almazsanda ben yine gelip imkan buldukça kızlarla konuşuyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?