Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spor çok güzel
bak daha neler neler giyersin sen canım azmin harika
Noldu topiğimize kimseler kalmadı
dünkü menü
sabah:2 dilim börek
öğle:1 dilim börek
akşam:biraz makarna biraz tavuklu patates yemeği
1 saat yürüyüş
1.5 litre su
iyi akşamlar kızlar,
elimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum,ağrı şişme gibi.o yüzden buraya bakamıyorum lütfen sizler takımı boş bırakmayın.
bol paylaşım ve motivasyon bekliyorum sizden beni aratmayın,birbirinize destek olun ben ne zaman dönerim bilmiyorum.dualarınızı bekliyorum.
kocaman öpüyorum
iyi akşamlar kızlar,
elimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum,ağrı şişme gibi.o yüzden buraya bakamıyorum lütfen sizler takımı boş bırakmayın.
bol paylaşım ve motivasyon bekliyorum sizden beni aratmayın,birbirinize destek olun ben ne zaman dönerim bilmiyorum.dualarınızı bekliyorum.
kocaman öpüyorum
canım çekti ogggghh.. yarasın süper menü ben de istiyoruuummm
sabah 1 portakal
5-6 cheryy doomates
1 k.k beyaz peynir
3 zeytin
2 yulaflı kurabiye
öğle: 1 mandalina
yarım elma
2yulaflı kurabiye
1 bardak mandalina suyu
akşam: iki kase tarhana çorbası
1 büyük dilim esmer ekmek
3 yulaflı kurabiye
su: 2 litre
spor yok dünden ve sabahtan çok yorgunum işlerimi ihmal ediyorum bugün ara verdim.
mesaj sayım43:
Bugün menum kalabalık oldu beğenmedim hiiç. Daha da yiyesim geliyor nedense.
bugün diyeti bozdummm imdaaatttttttttttttttt
günaydın hanımlar
2 gündür giriş yapamadım, muharrem orucumu tutmaya devam menüm fazla yok.Akşamki menüm
Salata, tarhana çorba, 1 paket burçak
Sahur ( yani kahvaltı ) 2 dilim peynirli ekmek
Allah kabul etsin....Bizim burda da var oruç tutan arkadaşlar . Sünni arkadaşlar kızmasın ama orucun gereği gibi oruç tutuyolar gerçekten ; ne yediklerini abartıyolar ne de tuttuklarını , özellikle son senelerdeki şenlikli ,şölenli bol masraflı ve bol israflı iftarlardan sonra bu şekilde oruç tutulduğunu görmek - kendi adıma - huzur verici....Allah kabul etsin tekrardan...
günaydın hanımlar
2 gündür giriş yapamadım, muharrem orucumu tutmaya devam menüm fazla yok.Akşamki menüm
Salata, tarhana çorba, 1 paket burçak
Sahur ( yani kahvaltı ) 2 dilim peynirli ekmek
Herkeslere günaydınnnnnn.
Cuma geliyor imdaaaatttt :18: