Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaaa, yazılanları tekrar okudum da
Ben cidden eli sopalı kadın imajı yaratmışım
Sanırım öğretmenlik duygularım kabarmış bir anda
Öğrencilerim de çok korkarlar benden
Ama daha hiç birine el kaldırmamışımdır
Korkmayın olur mu)))
slm arkadaşlar hafta sonu çok farklı geçti cumartesi günü ablama gittim kalacaktık akşam heber geldi bizim gelinin amcası vefat etmiş hemen geri geldik gelinimiz baya kötüydü yanında kaldım sabaha kadar cenazenin başındaydım uyumadık pazar günü eve gelir gelmez yattım uyudum yataktanda yeni kalktım sayılır yeme işine gelince ablamda pasta böörek vardı salata ağırlıklı yedim ama poca falanda yedim cenaze evindede sağdan solda poca ve kek geldi sabaha kadar git gel çayla yedik hatırlamıyorum ne yediğimi kahvaltıda bile kek börekle hazırladık sofrayı
az önce dartıldım ve moralim bozuk tabiki hala kahvaltı yapmadım ne yapsam diye düşünüyorum boğazlarımda şişti
kolay gelsin azracım ama paşka şeyler denesen diyorum onların kalıcı faydası olmuyor kiben bugün yumurta yiyorum. 5 gün diyetine başladım
hüselcim valla bağzen benimde aklıma geliyordu yazmak sonra vaz geçiyordum artık hiç istemiyom:))asu hanım götür poaca kekleri sonrada suçlu kim hemen regliklava:
sibelim sana dicek çok şey var ama demicem anam genemi 5 gün(
duru gül anam gül paranoya oldu bende bu durum:))
canım faydası varda çok iğrenç bir tadı var haberin olsun ben birazcık yoğurt ve belli belirsiz tuz atıyordum hergün kilo kesin veriyosun ama tabi su o gidenelernasıl yapıyonuz bu pirinç lapasını faydası varmı tadı nasıl
Kızlar yaaa, yazılanları tekrar okudum da
Ben cidden eli sopalı kadın imajı yaratmışım
Sanırım öğretmenlik duygularım kabarmış bir anda
Öğrencilerim de çok korkarlar benden
Ama daha hiç birine el kaldırmamışımdır
Korkmayın olur mu)))
ilayım üzdün beni şimdi....ben o kadar dip bucak temizlik yaptım kalori yakayım diye...ama ama ama ama temizliğe giden kadınlara bir bak nasıl dal gibiler..üzme beni ilayyyyy......(((((
selam kızlar...eve gelir gelmez hemen bilgisayarımı açtım ve durum raporumu vereyim dedim...
sabah kahvaltıyı fazla kaçırmadım.yeşillike ve peynir 2 kepek ekmeği.ve yeşil çay
öğle salata ve yoğurt
akşam salata yoğurt ve semizotu yedim..
bugün sporumuda yaptım...mutlu oldum....çünkü hafta sonu yapamamıştım...
saol cnm bnm a.s.
saol cnm senınkınede cümlemizinkine
saol cnm bnm allah razı olsun
saol abla çok geçmiş olsun sanada
2 tane patates haşla da ye iyi gelir
bu arada kıymayla ilgili birşeylermi yedinmi
bnde birinde öle olmuştu
kıyma çiğ kalmış bni mahvetmişti
Sabah 25 domates, 2 salatalık yedim. şimdi de sütlü neskayfemi içiyorum....