- 8 Ağustos 2008
- 35.131
- 41.442
- 1.123
selam kilodaşım bende severim pişiyi
hangi takımdasın canım :1hug:
rose 14. takımda canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kilodaşım bende severim pişiyi
hangi takımdasın canım :1hug:
kızlar bugün malum cumartesi annemlerdeydim yazamadım size heralde kimse kalmamış
Allahıma şükürler olsun inan ki gün sayıyorum
geçmiş olsun tinkimicim bugün nasılsın acaba....
rose 14. takımda canım
günaydın arkadaşlar bugün 1 şubat..bir ayı daha geride bıraktık..ve hala şişkoyuz..umarım bu ay bira daha zayıflamış oluruz..çünkü bu ayla birlikte kışa da veda edicez..baharı daha çıtır bir şekilde karşılamak ne güzel olur..gittikçe incelen kıyafetlerimizle birlikte biz de inceliriz inşallah..
günaydın canlara.s.
artık buralardayım ama pek giremicem sanırım(
tatil malum
birde eşimin merkeze tayini çıktı onun işlerini acilen bitirirsek benimde merkez isteme hakkım olacak inşallah
dua edin açılsında geliyim merkeze kızlara.s.
lubabe sanırım ceza almış ama sebebini bilemiycem
kimseyle kötü bir yazışmasıda yok gibi
bende anlayamadım msn de sorarız ona göre karar veririza.s.
gunaydin kizlar iyi pazarlarr................
hoşgeldin canım..herşey gönlünce olsun canım dualarımız seninle..günaydın canlara.s.
artık buralardayım ama pek giremicem sanırım(
tatil malum
birde eşimin merkeze tayini çıktı onun işlerini acilen bitirirsek benimde merkez isteme hakkım olacak inşallah
dua edin açılsında geliyim merkeze kızlara.s.
lubabe sanırım ceza almış ama sebebini bilemiycem
kimseyle kötü bir yazışmasıda yok gibi
bende anlayamadım msn de sorarız ona göre karar veririza.s.
sanada iyi b ir pazar olsun canımgunaydin kizlar iyi pazarlarr................
öfffffffffff nerdesiniz kızlar gelip gidip bakıyorum kimse yok ya
pazar gezmelerinemi giittiniz :1hug:
güllü ye notlar:))) güllüm çörek otu yağını mutlaka al tavsiyem valla kasıntıyı neyim kesti acımıyor hatta anadı sen onuuuuuuuuu:)))))))))
iyiyim canım çok şükür sinirden tuttu migrenim dün sabah erkenden evden çıktım
öğlene kadar yürüdüm kafa dağıttım çok iyi geldi yerimseniben
malum daha önce yazmıştım iş sorunu
takıyorumda ne oluyor olan bana oluyor canım
tırlatma dercesine geldim çünkü hergün sakinleştirici içiyorum :çok üzgünüm:
sevindim canım bugünde benim içimde bi sıkıntı var hayırlısı
gunaydin kizlar iyi pazarlarr................
sanada iyi pazarlar canım
selam bayanlar herkese... kardeşim evde eşimin de bir arkadaşı geldi misafir... koş yemek hazırla yatak hazırla temizlik yap gez bi hal oldum.... bugun siz takılın dedim ve evi toplamam akşama yemek yapmam lazım ve temizlik ve biraz da kendime bakmalıyım o bakımdan bugun bir kez daha giremem hepinizi öpüyorum ... kilom 68 hala değişme yok akrep gecti beni valla 67 olmuş onun adına mutluyum tabi de ben neden bu kadar koşturmayla bile kilo veremiyorum onu anlamadım geçen yaz yaptıgım diyete başlıyorum diyetisyenin verdiği biraz da spor için kendimi kasacam öle niyetim var ama umarım devam ettirebilirim... akrep sen nasıl motive oluyosun ya nedir bunun sırrı paylaşırmısın sevgili rakibem? öptüm sizi muckkkk
lubabe engellenmiş canım