Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar kızlar sabah bir çıktım evden daha yeni geldim eve
sabahtan çarşıdaydım çarşıdan öğlen gezmeye gittim
akrabalara pide yaptırmışlar yarım yedim kızlar
herkez nerde yav ben bütün gün yoktum sayfalar dolmuştur
dedim ama kimse yokk:1shok::1shok:

nasılsıgız 8.takımın güzel iradeli azimli güzel hatunları.bende lahanaya başladım ama sonunu nasıl getircem bilmiyom.ben peynirsiz duramıyoooom çünküü.
haa buarda bende çok sevrim pişiyi ama bizim orda dı yağlıdır.birisi vefaat edince 3.günü,arife günleri mübarek günlerde çok yapılıp konu komşuya yoldan geçene dağıtılır.bi,de az köy unu konunca yumuşacık yemeye doyamazsın.ayyy nasıl canım çekti şimdiii.offf offff.

selam kilodaşım bende severim pişiyi
hangi takımdasın canım :1hug:

kızlar bekledim kimse gelmedi kızım sıra bekliyor çıkmam
lazım akşam sıra düşerse gelirim bugünkü raporum
sabah 1 dilim ekmek
ikindin yarın pide akşam çay içiçem sadece yemek yokkk
görüşürüz çıtırlar :1hug:

KIZ AKREP KOMİKSİNpp YAVRUM ÇİĞ YAĞLI DEĞİL GOOGLE DİE BİSİ VAR ARA DEDİM SANA DİMİ:)))) PİŞİ BİŞİ ÇİĞ BÖREK ARATTIR VE GÖR BAKAM NEYMİS:)) ASLINDA SENDE BİLİYONDA İŞTE BEN SİZİN ORDA NE DEDİKLERİNİ BİLEMEDİM:s KANDİLLERDE DAĞITILIR BÖLE PEYNİR SALATALIK DOMATES ARKADASLARI BİR DE ÇAY SÜPER GİDER:)))

GÜLLÜM BEN ANKARAYA GİDERSEM YAPARIM SANA:))) AMA 1 KERE:))) MALUM KİLO MİLO SORUNU ...

kızlar bugün malum cumartesi annemlerdeydim yazamadım size heralde kimse kalmamış

15 tatilin bir haftası gitti kaldı bir hafta hadi bakalım hayırlısı
Allahıma şükürler olsun inan ki gün sayıyorum

iyi geceler kızlar bugün migrenim tuttu ve bütün gün yattım
akşam 9 kalktım kızımdan pc bana düşmedi anca sıra geldi bana
ben gelene kadar herkez gitmiş iyi geceler kızlar :1hug:
geçmiş olsun tinkimicim bugün nasılsın acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…