Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

eee bende şöyle yapimmi takımda olmadan yediklerimi içtiklerimi yazayım hem moral olur hemde beraber veririz, olarmııııııııı ( benim kızım böyle konuşuyorda ondan kaldı bu kelimeler )

sabah: 2 dili ekmek, biraz beyaz peynir, salatalık, domates, roka, maydonoz, birkaç zeytin, şekersiz çay
arada :2 kupa yeşil çay
öğle yemeğine kocaman bir tabak salata işte bu

01.04.2009 - 61.400
bu şekilde başlayalım

azad hemşom nasılsın
canlarım ciğerlerim bende kaçar masamda bir sürüüüü iş birikti herkesde beni harıl harıl çalışıyo zannediyo tıkır tıkır yazınca şu işleri bitirim dönücem byeeeeeee

KAHVALTI
2
1 tane kaysı 1 bardak su
2 dilim k ekmegi biraz lor 1 dilim salam bir kibrit kutusu kadarda normal ekmek ve icine sosis koydum yedim
şimdilik bu kadar

arkadaşlar artık not tutuyorum deftere ne yedim ne ictim diye enazında gözümün önünde dursun yediklerim konturol edeyim hiç degilse yediklerimi sizede yazacam harfiyen

sağol selmoşumm Şeniz
bu hafta 400 gram ama
sabah nasıl ağlıyodu prensesim :1no2:
umarım bu sonuç pes ettirmez kızımı :Saruboceq:

lili ablacım çok üzüldüm Allah gayretlerini boşa çıkartmasın

kıs akrep göze mi geldin ne tabiki pes etmek yok bu hafta bende daha gayretli olacağim
reglimde bugün bitti.şişliğimde yeni indi

iiyim edicim yanlız 2 haftadır kilo veremiyorum yürüyüşde yaptım fazla uzun yürüyemiyorum sen neler yaptın Allah kolaylık versin canım

luboş 68 i biraz geçmişimdir sanırım tartılmıyacam ama yarın sabah eceninkini yazarım
ben haftaya cuma tartılacam yoksa moralim bozulur dert ederim:çok üzgünüm:
aman abalam be niye üzülücen seni biliyoz istedinmi bir haftada fazlasını veriyon maşallah
canım benim ya regli döneminde 400 gm bile vermesi başarı boşuna üzüyor tatlı cnm nı inşallah pes etmez
akrebim bende çok şaşkınım cnm ya ama biliyorum sen bu kg yu yakın zamanda verirsin cnm

canım benim o kgları almana sebep neyse inşallah tez zamanda kg larınla birlikte sıkıntılarında gecer cnm

8. TAKIM * *96.ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 60,0 ) / 70,0 / -10,0 / -16,67% )
husel ( 73,0 ) / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
lubabe ( 75,0 ) / 75,0 / 0,0 / 0,00% )
hozlemk ( 78,6 ) / 79,0 / -0,4 / -0,51% )
azad ( 61,0 ) / 61,0 / 0,0 / 0,00% )
duru16 ( 80,5 ) / 80,3 / 0,2 / 0,25% )
selma12 ( 82,3 ) / 82,6 / -0,3 / -0,36% )
azrasıla ( 103,8 ) / 103,8 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 117,0 ) / 116,0 / 1,0 / 0,85% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 731,2 ) / 740,7 / -9,5 / -1,30% )
[/B]
kızlar lubabenin kilosunu değiştirdim yeni tartısından dolayı 2,8 kilo fazla yazmamız gerekiyor ve dolayısıyla 75 le başlıyor kilosu[/QUOTE]
cnm küsüratıda vardı bu hafta regli olduğum için küsüratı beile veremedim ama olsun hep beraber vereceğiz inşallah
:))))) abla alemsin ya yazının sonunun böyle biteceğini hiç tahmin etmemiştim çok güldüm yaaa
eee bende şöyle yapimmi takımda olmadan yediklerimi içtiklerimi yazayım hem moral olur hemde beraber veririz, olarmııııııııı ( benim kızım böyle konuşuyorda ondan kaldı bu kelimeler )
edicim hoş geldin cnm yaz cnm neler yediğini neler yaptığını takım olarak koptuk cnm desteğe ve toparlanmaya ihtiyacımız var sık sık uğra tatlım
kolay gelsin cnm

kızlar nasılsınıızz bu hafta durumlar nasıl
ben kilo veremedim aynıyım yine
bu arada 13. takımdan

kızlar nasılsınıızz bu hafta durumlar nasıl
ben kilo veremedim aynıyım yine
bu arada 13. takımdan

iyiyiz canım benim haftaya daha iyi ouruz inşalah
sende verirsin haftaya merak etme şeker

ÖGLEN
bir kase corba içtim ama arkadaşım cagırdı tavuklu pilav yapmış ne yapayım yesemde akşammı yemesem

kızlar not defterleri hazır dimi...
saati saatine yazıyoruz unutmayın..

7:30 kan hapı
8:00 bir kuru incir
-bol su
13:00 haşlanmış dört minik patates

ve şimdide samanyolu tv de yeşil elmayı eyrediyorum tiramisu yapıyorlar yaa ve daha neler neler
tabii bugün yürüyüşüm de var..

yarım saat yürüyüş yediklerimizi bir saat yürüyüş yağlarımızı yakıyor şekerler

selmacım tabağını küçük al az ye şeker akşamı da geçiştirirsin artık

raporum kahvaltı sirkeli ballı sıcak su
öğlen avuç ini kadar ekmek içine peynir çok azda acıka sürdüm yedim bir kupa limonlu çay

kızlar ben şimdi evden çıkacağım yengem merdivenlerden düşmüş omuzu kötüymiş hastaneden eve gelmiş oraya gidiyorum akşama görüşürüz inşallah

asu geçmiş olsun canım

kızlar unutmayın saatinide yazıyoruz yediklerimizin

ben arkadaşa gidiyorum inşallah gelince görüşürüz
sizleri bırakıp gitmekte pek işime gelmiyor ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…