How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

duru canım beyninde bitir yememe işini..
diyene bak..akşam börek yaptım..yufka böreği fırında..yemem dedim ama yedim..gün boyu aç olunca..
bol şekersiz çay içtim..domates salatalık sonra..
komşum baklava getirmiş kızıma yedirirken ucundan aldım midem fena oldu..acaip bulanıyor şimdi de iyimi..çıkarıcammı ne yediklerimi

ve çıkardım kızlar yediklerimi..
akşam yediğim börekler gitti yanii..iğrenç yaa hala ağzıma geldikçe baklavanın tadı tuhaf oluyorum..
bu ne şekerler ya baklava için ölürdüm ben yaa

kızlar acaip bir başı boşluk var takımda sanırım bu işin sorumlusuda benim
yeterince zamanım yok artık burası için
evde 4 olan bilgisayar sayısını 1 e düşürdük internetimizi bu ay kapattırıyoruz
artık evden hiç açamıycam
okulada laptop götürmediğimden pek giremiyorum
bunun yanında ev işiyle uğraşıyorum
ev buldum 1 tane kiralık şimdi eşya bakma telaşındayız sonra temizlik yerleşme vs.vs.vs.
takım kaptanlığı işini bu durumda yürütmem mümkün görünmüyor
o nedenle takım kaptanımız artık akreptir....
dieti ve burayı bırakmıyorum ama takımı sırtlayıp aktifleştirecek durumda olmadığım için bunu uygun buldum
akrep yardımcı olarak kimi istersen artık sen bilirsin ama bana azra_sila uygun gibi geliyor
güldencim sen ne dersin hem senin hem takım için iyi gelir gibi geldi banaa.s
neyse siz artık düşünün bikaç yeni üye bulsak iyi olur
başvuru bölümünü açtırabiliriz takımımız için artık bunlar öneriler
gerisi kaptana kalmış:))

husel canım bencede galiba bir sesizlik var takımda biraz canlılık ve heycan gerek cünki pek gelen giden yok bende o yüzden azcık girip cıkıyorum
bu arada ev bulmuşsun allah kolaylık ve güc versin cok zor ev taşıma işi
önce yediklerimizi yazıyorduk artık oda yok yani nerdeyse bende salacam diye korkuyorum

valla ablacım tebrik ederim eceyi yaza kadar anne kız manken gibi gezceksiniz bakıyorum
ece nasıl içiyor ilacı üstünde bişey yazmıyor sabah akşam aç iç dedi eczacı okadar

sabah yemekten 20 dakika
akşam yemekten 20 dakika önce bol suyla canım
kusura bakmayın pc vrüs kapmış
giremiyorum :bbo:
yarın formata götrecemm
hepinizee muckkk Şeniz

tesekkürler asum durucum akrepcim :) daha cicileri sizlerin olsun aminn... asu evet elma krom benim kabızlıgı bitirdi allaha sükür ki ... diyetide sırtladım iyice öle yiyim sindi aksam yemek yemem demiyorum zamında ve güzelce besleniyorum zati evdede durmuyom gider ayak arkadaslar buldum kendime :)))

ben hic iyi degilim cünki cook molim bozuk c emm arıdn eoksıaaed not defteri yapacam kendime
biran önc ndeyaptır pc yi başımıza gel ne olurŞenizŞenizŞeniz

deli etti beni deli bu pccc -tatlicadiarzu-
oğluş bugn gitti o yanımdayken diyet falan yapamadım :1no2:
müthiş bir baskı uyguladı bana
anne ne olmuşsun sen çökmşsün falan çok zayıfsın
bilmiyorki kuzu son 15 gndür nasıl yıprandığımı asıl çökknlüğüm yaşadıklarımdandı :1no2:
her neyse morali bozulmasın diye onunla birlikte biraz yedim
anneciğimde bendeydi
kadın halime oturup ağlamış ölecek diye bugün ece anlattı anne sana çaktırmadan annanem ağlıyor dedi ölecek kızım diye :1no2:
oğluşumun gelmesi çok iyi oldu ama bol bol dertleştim a.s
ne varsa döktm içimde a.s

ece iyi gidiyor diyette ama bu hafta hasta olacak şişkinliği var çok umutlu değil kendinden :1no2:
bende moral veriyorum zira bu hafta veremediği kilo diğer haftaya ekleyeceğini biliyorum
hep öyle olmuştur
bu haftaki şişlik diğer hafta mutlaka iki haftalık bir kilo verişle kendini gösterir a.s

Lılı allah kavuŞtursun ogluŞuna ben herhalde oglumu okumaya falan yollayamam gıbı gelıyor gercı kızdıgım zaman senı abd ye yollıyacagım dıyorum bırdaha gelemessın dıyorum ıŞte allah uzun ÖmÜr versın hepımızın cocuguna hayırlı evlat olsunlar ınŞallah bu arada annenede cok gÜldÜm Üzme kadını bıraz ye barı yanında

Lİlİ allah kavuŞtursun ogluŞuna ben herhalde oglumu okumaya falan yollayamam gİbİ gelİyor gercİ kızdıgım zaman senİ abd ye yollİyacagım dİyorum bİrdaha gelemessİn dİyorum İŞte allah uzun ÖmÜr versİn hepİmİzİn cocuguna hayırlı evlat olsunlar İnŞallah bu arada annenede cok gÜldÜm Üzme kadını bİraz ye barİ yanında
yedim ve aldım zaten selmacımm yerimseniben
benzim yemediğimden bozukmuş
anneciğim fena takmış bu na a.s
yaşadıklarımın yıprattığını binlerce kez desemde işe yaramadı a.s

resim-motoru.asp

akrep benim kullandığım kırom hapı bu cnm seninkide bu değilmi senin verdiğin ilaç isminı söyledim bunu verdiler cnm

Back