• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaslar ancak simdi yaza bildim kusura bakma pek vaktim yok gunduzleri sabah 6 da kalktim 1saat yurudum 30 daka tempolu kostum hic yorulmadim bol bol su ictim eve geldim kavalti yaptim bir dilim esmer ekmek beyaz peynir zeytin tomates salatalik ve iki yesil cay sonra 45 daka fitness 10 daka sauna ya girdim eve geldim iki tane yesil elma yedim su ve yesil cay oglen yemek 150 gr pirzola ve bol salata cay ve su teminde bir seftale yedim ve 17:30 da aksam yeme beyaz tavuk isgarada yapcam ve bol salata

bnm kızda çok hasta öksürüyor
ılaç verıyorum ama özelıkle qece olunca başına yastığa koyuyor başlıyor
sızınkılerede hep qeçmış olsun
bnde de buqün bı uyku halı süreklı
kızımı okula annme bıraktı bn onlar qıttı uyudum
şımdı kalktıım
yedıklerımı yazayıım
1 çay 1 yumurta 1 dılım ekmek 5 zeytın
ara :havuç
öğlende fıyonklu çorba 4 kaşık taze fasulye
uff başım çatlıyor

bu arada akrep üzülme verırısın o kıloları dönem dönem oluyor
bnde kendımı frenlemesem alırım emınım
off off yalan dünyamızda dıetle qeçıyor be anacım:(

:enbuyukkk:

meleksu sonunda gelebildin hoşgeldin anacıma.s.
başlangıcın hayırlı olsun diyelim
aslında pazartesi diete başlayacağım lafın beni ürkütmüştü kesin bikaç kilo alır demiştim bu arada ama vermişsin tebrikler:nazar:

geldim canim geldim evet baslamadan verdim bir kilo bakalim hafta sonu kac kilo vermis olcam bana oyle bir gaz verdinizki ben bile sokdayim :sm_cool: hem 1,5 saat yuruyorum ve 45 daka fitnesse gidiyorum 10/20 arasi da sauna ya giriyom valla sayenizde demeki boyle olcakmisti zayiflamam icin ama cok mutluyum suan kendimi bir manken kadar guzel buluyorum bir kac ay sonra kendimi daha cok iy hisedecem ama hepinizden allah razi olsun cok emeniz var :nazar::teselli::1hug:

kızlar şok durumlarındayım...kaçgündür evin içinde öyle abarttım ki..bunalım takıldım resmen ve kendimi yiyeceklere vurdum ama öyle böyle değil...
ve dün tartıda 69 u gördüm..........
ama baş dönmem saç dökülmesi ve tırnak kırılması ve aşırı sinirliliğim had safhada..yedikçe de asabi oluyorum tabii...
bir de şişliğim var öyleki parmağıma bol gelen yüzük dün sabah çıkmıyordu oturmuştu iyice....
dün aldığım vitaminleri dizdim masaya.. gözümün önünde olsun diye..hep erteliyordum hatta kromu bile..
akşam calsiumu içtim....
anammm sabaha kadar wc ye taşındım..o kadar su nerden çıktı anlamadım..
ve sabah 1 kilo farketmiş hemen..
sabah ta aç karnına kan hapını aldım..ve çinko, b vitamini var almam gereken onları da uygun zamanların da alıcam..

kendimi koyvermek hiç gelmiyor anacım bana..
önce eşimin kaza geçirmesi sarstı beni ve düzenimi..sporu bıraktım..

sonra helikopter kazası kızımın rahatsızlanması...
özellikle helikopter kazası acaip etkiledi beni ölümü düşündüm ve yakın zamanda kaybettiklerimi..
muhabirin sesi hala kulaklarımda geceleri manyak oluyorum iyice..biliyordum bir köşede ölü bulacaklarını..
sanki her an ensemde azrail dolaşıyor gibi ve bu durumdan da kurtulmam gerek biliyorum çünkü ilerlerse kötü..kendimi bırakmış durumdaydım dün akşam toparlandım biraz inşallah devamı gelir ..
dün gece uyuyamadım yine..muhabir yardım istiyor gözümü kapatsam açsam hep aynı ses...
hele o inlemesi
kızlar ben çok kötüyüm yaaa
evemi gitsemki
gözümde yş kalmadı artık
akrebim şaşırdım cnm ya inşallah tez vakitte gider o şişlik cnm böyle ölüm düşüncesi vesayre olayları fazla düşünmemek lazım allah muhafaza etsin piskolojik sorunlara neden olur
Akrep bende o muhabbİrİ dÜŞÜnÜyorum dÜŞÜndÜkcede kafayı ÜŞÜtecem bİr İnsanın ÖlÜmÜ beklemesİ ne demek aynı duyguları bende yaŞıyorum cok ÜzgÜnÜm allah herkese ÖlÜmÜn bİle hayırlısını versİn ben dÜn akŞam tv yİ kapattım daha fazla dayanamadım dedİgİn gİbİ İnsanın pİskolojİsİ bozuluyor
allah rahmeteylesİn
amin cnm ecmain inşallah
günaydın kızlar
dün gelemedim kusura bakmayın temizlik yapayım dedim perdeleri attım makinaya misafir geldi üstüne oğlan kusmaya başladı ateş falan çok kötü bir gündü ben biraz rahatsızım bugün boğazım şişmiş
akrep okadarı kilo değildir canım ya 9 kilo birden çoğu gider bu hafta
ben akşamları artık tv seğretmiyorum hele haberleri hiç ister istemez etkileiyor insan bu aralar en son istediğim şey sıkıntı tv de hiç hayırlı haber yok zaten .insanın elinden bişeyde gelmiyor düşün dur sonra bende çok çabuk etkilenirim bu tür şeylerden bide biriktiriyorum ondan sonra haplarda çare ara
uzak durmak en iyisi
geçmişlerden olsun cnm
bnm kızda çok hasta öksürüyor
ılaç verıyorum ama özelıkle qece olunca başına yastığa koyuyor başlıyor
sızınkılerede hep qeçmış olsun
bnde de buqün bı uyku halı süreklı
kızımı okula annme bıraktı bn onlar qıttı uyudum
şımdı kalktıım
yedıklerımı yazayıım
1 çay 1 yumurta 1 dılım ekmek 5 zeytın
ara :havuç
öğlende fıyonklu çorba 4 kaşık taze fasulye
uff başım çatlıyor

bu arada akrep üzülme verırısın o kıloları dönem dönem oluyor
bnde kendımı frenlemesem alırım emınım
off off yalan dünyamızda dıetle qeçıyor be anacım:(
geçmiş olsun cnm sizede
:enbuyukkk:

meleksu sonunda gelebildin hoşgeldin anacıma.s.
başlangıcın hayırlı olsun diyelim
aslında pazartesi diete başlayacağım lafın beni ürkütmüştü kesin bikaç kilo alır demiştim bu arada ama vermişsin tebrikler:nazar:

geldim canim geldim evet baslamadan verdim bir kilo bakalim hafta sonu kac kilo vermis olcam bana oyle bir gaz verdinizki ben bile sokdayim :sm_cool: hem 1,5 saat yuruyorum ve 45 daka fitnesse gidiyorum 10/20 arasi da sauna ya giriyom valla sayenizde demeki boyle olcakmisti zayiflamam icin ama cok mutluyum suan kendimi bir manken kadar guzel buluyorum bir kac ay sonra kendimi daha cok iy hisedecem ama hepinizden allah razi olsun cok emeniz var :nazar::teselli::1hug:
mevlam cümlemizden razı olsun cnm
kızlar yaa reglm bir hafta gecıktı ve halende olmadım:1ninca:
neden acaba:uhm:
buda bnde halıyle şışlık yapıyor:delphin:
sınır desen zaten hatsafadaÇok üzgünüm çoook

ihmal etme cnm gir doktora hemen gerci ben diyom ama aynı sorun bendede var bir yıldır ama doktora gitmeyi istemiyorum inşallah kendi kendine düzelir

kızlar bu arada bugün çok yorgunum sabah 8 de evden çıktık çocukların provası öğlenden sonra bakanlara müdürlere valilere gösteri yaptılar 6 gibi annemlere geldik evime yeni girdim çay kırizindeyim şimdi br demlik çay içeceğim kültür merkezinde bir küçük bardak çay bir buçuk ytl idi anam bir bardak içtim ama acımadım desem verdiğim paraya yalan olur :)))))

Şenizakrep ben selma 12 şu anarkadaşımın bilgisayarından yazıyorum durup dururken aklıma ne geldi sakın bize nisan 1 şakası yapmış olma kilo aldım diye eve gidene kadar dayanamadım burdan yazdım inşallah nisan bir şakasıdır bilmiyorum nedense öyle düşündüm

ben mazi olmam pis husellll:PPP hem hala bu takımın tek ve yek depresif kisiligi olarak adımı yazdım aha suuuuuuuuuuu sayfalara:))))

akrepcim öle stres yapmamak için cıktım artı yük oldumu hissediyordum bölesi güzel oldu benim için.. takımdan çıktıkdan 1 gün sonra tam düzenli diyet ve yürüyüse devam ediyom en son 500 gr vermistim ve regli olmustum insallah daha güzel rakamlarla karsılasırım :))) bası tututk ins sonunuda getirim..

asuuuu msn mesajını gördüm kuzum evde değilim ki ben devamlı sokaklardayım:S mobilya bakıyodum ötv indirimi yüzünden ve en sonunda aldım koltuk takımı:) sindide evi topluyorum kullanmadıklarımı koli ledim ALLAHA SÜKÜR GİDECEME İYİCE İNANDIM YAHUUU:))) DAHA Bİ MUTLUYUM ARTIK :))

selam ablacım
bişey sorayımı sana elma kromunu kaça aldın bizim burda tanıdık bir ezcane var 69 tl etiketi var 59veririm dedi barkotu falanda var kutu orjinal gibi ama sitesinde 78 diyo çok fark var emin olamadım

78 e aldım durucum yerimseniben
ilginç tarafı abi geldiği için ece biraz esnemişti dikkat ediyor ama bir lokmada yiyordu herşeyden a.s
bugün öğleyin okulda yemek yiyememiş tıkanmış karnım acıkmadı hiç diyor :uhm:

günaydın şekerler...
ilahi selma kız ne şakası aklıma bile gelmedi ama önce baskül yaptı sandım o şakayı...
eee yiyip yiyip yatarsam sonuç böyle olur almam sandım sanırım...
meleksu harikasın yaa..
ama varya acaip sıkı tutuyorum kendimi..disipline girdim dün başladım sporuma da..
bugün lavman setini de aldım 4 ytl

günaydın fıstıklar
azrasılacım kzına geçmiş olsun tatlım hep öksürükle başımız derte
asicim güle güle kulan aldıklarını canım
bende bugün sabah tartıda gene artı görünce gözümü eczanede açtım ,gittim elma kromu aldım :))
dün çeşitli eczanelere sordum, 60- 65 arası fiyat verdiler .bende bizim eczaneden aldım 59 geldim hemen yutum nekadar sonra acaba yemek yiğorsunuz arkadaşlar 1 saati geçti hapı yutalı

iyim akrepcim ben sağol
çocuklar hasta onlarla uğraşıyom akşamları atıştırmalar beni mahvediyor
eskiden birileri varken oturmaya fırsatım olmazdı şimdi akşamları canım sıkılyor hebire dolapları karıştırıyom
senin bücürük nasıl iyimi

Back