- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
maşallah cnm sana yaa:1hug: bu hafta rekor yaparsın artıık:hooray:merhaba arkadaslar sabah 6 da kalktim bir saat yurudum eve geldim kavalti yaptim birtane yumurta peynir zytin tomates salatalik bol bol su ictim 2 bardak yesil cay saat 9 da fitnesse gittim 50 daka yaptim 15 daka sauna ya girdim bol su ve 2 yesil cay ictim ve bir 3 dilim ananaz yedim oglen 3 izmir kofte bir esmer ekmek ve salata ara bir portakal bir de kiwi yedim 2 yesil cay ve su aksam yemek izgarada somon balik ve mevsim salata bol limonlu sonrada iki eski yesil elma yiycem boyle arkadaslar kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sendekı azım bana da azım verıyor bılesın :jeyyar:
bu qıdışle ıstedğın kıloya düşersınkaydirigubbakcemile2
maşşalah nazar değmesın
yenı evın hayırlı olsun cnmkızlar acaip bir başı boşluk var takımda sanırım bu işin sorumlusuda benim
yeterince zamanım yok artık burası için
evde 4 olan bilgisayar sayısını 1 e düşürdük internetimizi bu ay kapattırıyoruz
artık evden hiç açamıycam
okulada laptop götürmediğimden pek giremiyorum
bunun yanında ev işiyle uğraşıyorum
ev buldum 1 tane kiralık şimdi eşya bakma telaşındayız sonra temizlik yerleşme vs.vs.vs.
takım kaptanlığı işini bu durumda yürütmem mümkün görünmüyor
o nedenle takım kaptanımız artık akreptir....
dieti ve burayı bırakmıyorum ama takımı sırtlayıp aktifleştirecek durumda olmadığım için bunu uygun buldum
akrep yardımcı olarak kimi istersen artık sen bilirsin ama bana azra_sila uygun gibi geliyor
güldencim sen ne dersin hem senin hem takım için iyi gelir gibi geldi banaa.s
neyse siz artık düşünün bikaç yeni üye bulsak iyi olur
başvuru bölümünü açtırabiliriz takımımız için artık bunlar öneriler
gerisi kaptana kalmış:))
yakın olsak ınankı yardıma gelırdım
ev taşımak zordur bılırım allah yardımcın olsun:Saruboceq:
yardımcı konusunda akrep kımı uyqun qörürüse dıyeceğım bn derse seve seve elımden gelenı yaparım a.s
sende ama bızı yalnız bırakma
sensız olmaz:1no2:
bu arada kızlar bn halen reql olmadıım çok acayııp yaa
bn bu qecıkme sorununu sadece evlılığımde yaşamış ınsandıım kötükedihüso
şımdı neden acaba:1ninca:
bırde ne tesadüftürkı kızkardeşımle aynıdır tarıhlerımız o da olmamış nasıl bı ış anlamdım
karnımda koca bı şışlık moralımı altüst edıyor:çok üzgünüm: