How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba arkadaslar sabah 6 da kalktim bir saat yurudum eve geldim kavalti yaptim birtane yumurta peynir zytin tomates salatalik bol bol su ictim 2 bardak yesil cay saat 9 da fitnesse gittim 50 daka yaptim 15 daka sauna ya girdim bol su ve 2 yesil cay ictim ve bir 3 dilim ananaz yedim oglen 3 izmir kofte bir esmer ekmek ve salata ara bir portakal bir de kiwi yedim 2 yesil cay ve su aksam yemek izgarada somon balik ve mevsim salata bol limonlu sonrada iki eski yesil elma yiycem boyle arkadaslar kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
maşallah cnm sana yaa:1hug: bu hafta rekor yaparsın artıık:hooray:
sendekı azım bana da azım verıyor bılesın :jeyyar:
bu qıdışle ıstedğın kıloya düşersınkaydirigubbakcemile2
maşşalah nazar değmesın:nazar:

kızlar acaip bir başı boşluk var takımda sanırım bu işin sorumlusuda benim
yeterince zamanım yok artık burası için
evde 4 olan bilgisayar sayısını 1 e düşürdük internetimizi bu ay kapattırıyoruz
artık evden hiç açamıycam
okulada laptop götürmediğimden pek giremiyorum
bunun yanında ev işiyle uğraşıyorum
ev buldum 1 tane kiralık şimdi eşya bakma telaşındayız sonra temizlik yerleşme vs.vs.vs.
takım kaptanlığı işini bu durumda yürütmem mümkün görünmüyor
o nedenle takım kaptanımız artık akreptir....
dieti ve burayı bırakmıyorum ama takımı sırtlayıp aktifleştirecek durumda olmadığım için bunu uygun buldum
akrep yardımcı olarak kimi istersen artık sen bilirsin ama bana azra_sila uygun gibi geliyor
güldencim sen ne dersin hem senin hem takım için iyi gelir gibi geldi banaa.s
neyse siz artık düşünün bikaç yeni üye bulsak iyi olur
başvuru bölümünü açtırabiliriz takımımız için artık bunlar öneriler
gerisi kaptana kalmış:))
yenı evın hayırlı olsun cnm:nazar:
yakın olsak ınankı yardıma gelırdım
ev taşımak zordur bılırım allah yardımcın olsun:Saruboceq:
yardımcı konusunda akrep kımı uyqun qörürüse dıyeceğım bn derse seve seve elımden gelenı yaparım a.s
sende ama bızı yalnız bırakma:delphin:
sensız olmaz:1no2:

bu arada kızlar bn halen reql olmadıım çok acayııp yaa
bn bu qecıkme sorununu sadece evlılığımde yaşamış ınsandıım kötükedihüso
şımdı neden acaba:1ninca:
bırde ne tesadüftürkı kızkardeşımle aynıdır tarıhlerımız o da olmamış nasıl bı ış anlamdım
karnımda koca bı şışlık moralımı altüst edıyor:çok üzgünüm:

ben mazi olmam pis husellll:PPP hem hala bu takımın tek ve yek depresif kisiligi olarak adımı yazdım aha suuuuuuuuuuu sayfalara:))))

akrepcim öle stres yapmamak için cıktım artı yük oldumu hissediyordum bölesi güzel oldu benim için.. takımdan çıktıkdan 1 gün sonra tam düzenli diyet ve yürüyüse devam ediyom en son 500 gr vermistim ve regli olmustum insallah daha güzel rakamlarla karsılasırım :))) bası tututk ins sonunuda getirim..

asuuuu msn mesajını gördüm kuzum evde değilim ki ben devamlı sokaklardayım:S mobilya bakıyodum ötv indirimi yüzünden ve en sonunda aldım koltuk takımı:) sindide evi topluyorum kullanmadıklarımı koli ledim ALLAHA SÜKÜR GİDECEME İYİCE İNANDIM YAHUUU:))) DAHA Bİ MUTLUYUM ARTIK :))

güle güle kullan asicim

şımdı 1 saat yürüdüm qeldım
çook ıı oldu walla bnm ıçın ipodu taktım kullağıma tempolu bışekılde yarım saat gidiş yarım saat geliş yaptım
tabıı bu güngünde dakıkası artacak
bı duş alayım
sabahlımonlu sıcak suyumu ıçtım
şımdı kahvaltı zamnı

azra canım bence cok büyük hata yapmışsın diyetisyenimin bana söyledigi asla kahvaltı yapmadan yürüyüşe cıkma demişti bence sende bu konuyu degerlendir senin iyiligin icin ŞenizŞenizŞeniz:teselli:

azra canım bence cok büyük hata yapmışsın diyetisyenimin bana söyledigi asla kahvaltı yapmadan yürüyüşe cıkma demişti bence sende bu konuyu degerlendir senin iyiligin icin ŞenizŞenizŞeniz:teselli:

tabıkı cnm değerlendıreyıma.s.
bundan sonra kahvaltı yapmadan yürüyüşe asla çıkmam

bırde bnm bı fıkrım daha var
bılmıyorum daha önceden yapılıyormuydu ama
bı yürüyüşlıstesı yapalım yürüyene artı oqün yürümeyene eksı qıbı
katılmak ısteyenler en başta belırtsın
o kışıler qünqün yürüyelım
ve akşamda yazalıım
kım ne kadar yürüdü dıekaydirigubbakcemile
olur mu ?:uhm:

slm arkadaşlar sabah kahvaltı yok geç kalktım öğlen ile sabahı bir yapacağım az önce sirkeli suyumu içtim şimdi kahvaltıma gidiyorum bendime tost yapacağım onu yer ve işlerimin başına gecerim
bu ilaç sanki bana bi enerji verdi kendimi bir başka dinç hissediyorum

selam kızlar
ablacım rahatsın bir süre oğluşunla .insan ilk kilo verdiği zaman çok çökmüş gibi oluyor ama zamanlada toparlıyor sende toparlasın canım
hüselcim sanada kolay gelsin canım yeni üye bulma işi iyi fikir hemen bir araştırma yapalım
akrepcim yeni kaptanlığında hayırlı olsun canım
ablası ya canlandır şu takımı artık
azracım bencede + .- olayına girelim bu işi düzenli yapacak birilerini bulalım gönülü varsa
akrep kilo cizelgesi yapıyordu bir ara oda tekrar başlasın bence

selam azracım
iyigidiyon maşallah bende sabahdan giremedim
kromdan memnunmusun tatlı isteğin ne durumda
benim ki işe yaramaya başladı herhalde yanlız çook fena wc problemi başladı sürekli ordayım

durucum benim bu gün ikinci günüm wc olayı normal teşke benide bozsa diyorum yanlız çok nerji verdi halsiz hissederdim kendimi sabahları bu gün dinç kalktım yataktan
sen hangi kırom hapını kullanıyon cnm

COLOR="Red"]KAHVALTI
lor peyniri marul beş altı yaprak birtana yeşil sogan 2 dilim k ekmegi 2 tane domates kücüklerdi

ARA
5 tane gırisini
ÖGLEN
bir kase yogurtyarım havuc icine rendeledim 2 dilim kekmegi 3 ince dilim salam
ARA
yarım fincan leblebi 5 tane kaysı 2 tane incir 3 ceviz 2 tene gırisini
AKŞAM
bir kase pirinc corbası
BOL SU VE CAY YEŞıL VE SıYAH CA

ben elma kromu aldım canım yemekden sonra olan tatlı isteğim tamamen kayboldu ama iştahım açık yani öğle tokluk falan vermiyo az yiğip tıkanıyom 1 saat sonra acıkıyom kız çikolata istedi verdim hiç tatmak içimden gelmedi yani öğle diyim
bol bol wc ye gene susuzluk yapıyor bide uzun süre imeyince ağazım yapışıyor
akşam tavuk sote yedim şimdilik tokum ekmek hiç yemiyom bide aklıma gelmişken canım istemiyor yani
bide düzenli yürüyebilsem yürüyorum ama öğle tempolu değil tabi oğlan oluyor yanımda arabayla onu itiyom gerçi oda yorucu oluyor :))

Back