How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

78 e aldım durucum yerimseniben
ilginç tarafı abi geldiği için ece biraz esnemişti dikkat ediyor ama bir lokmada yiyordu herşeyden a.s
bugün öğleyin okulda yemek yiyememiş tıkanmış karnım acıkmadı hiç diyor :uhm:

valla ablacım tebrik ederim eceyi yaza kadar anne kız manken gibi gezceksiniz bakıyorum
ece nasıl içiyor ilacı üstünde bişey yazmıyor sabah akşam aç iç dedi eczacı okadar

benimkiside öksürük var işte hala ama bayağı toparladı şükür..
seninkilere de çok geçmiş olsun canım..
benim de derdim aynıydı..misafirler gidince evde baladım yemeye akşamları onlarlada yiyordum ama koşturmam fazlaydı problem olmamıştı..tek kalınca ye otur yat ama bundan sonra ayaklandım artık ne gerekiyorsa yapıcam bırakmak yok son hızla devam şekerler

slm kızlar
walla bn ıı bı dayağı ak ettım yaklaşık 1 kılo almışıım:(
darende bana 1 qünde yaradı
dünden berı yedıklerı yazmayım bıraz kaçırdım
özelllkle kırmızı etı
nese yarın dan ıtaberen
bı nevı ölüm orucunda olmam lazıım

Anne yanı olunca memleket yemekleri pişince yemeden olmuyor değilmi:jeyyar:

sağol özlemcim allah nasip ederse bende yapmayı düşünüyom lağman seti ne kadar cnm kaça aldın sen
bu arada komşun için çok sevindim

Sağol canım lavman setini 5 tl ye aldım lubabecim yaparken bol bol su tüketmeyi unutma :))

özlemim bu dediğin şey de ciddimi arkadaşın inanılacak gibi değil ya dayımlar hepatit c hastası benim acep onlarada faydası olurmu ki

yarından itibaren o halde et süt yumurta oeynir vs.yok hemi
tamamdır kendi adıma sağol canım a.s.a.s.a.s.

Tamam Selmacım hayvansal gıdayı kesiyorsun :) Ve evet arkadaşım mutluluktan uçuyor resmen abiside hepatit hastasıymış onlara anlatmış nisan ayında onlarda yapacaklar temizliği bitirin birde kekik çayı var hepatit ve karaciğeri temizlediği söyleniyor onunda tarifini veririmkaydirigubbakcemile5

özlem bu arada depresyon mepresyon ne ayak bacım yahu
bu takımın bir delisi var o da benim
eskiden asi gacısı vardı ama mazi oldu:jeyyar:
şakası bir yanada bahar aylarında olur böyle durumlar
çok takma kafana depresyondamıyım diye düşünürken depresyona giriyor insan sahiden
baktın çok bunalıyon ya alışverişe yada bir minik küp bitter çikolata izni sana malum mutluluk hormonu meselesi
Not:Tavsiyelerimizin hiçbirisinin oburlukla alakası yoktur.

Ahhh Selmacım hiç sorma ama tam depresyon içindeyim bir ara anlatırım:(

kızlar şok durumlarındayım...kaçgündür evin içinde öyle abarttım ki..bunalım takıldım resmen ve kendimi yiyeceklere vurdum ama öyle böyle değil...
ve dün tartıda 69 u gördüm..........
ama baş dönmem saç dökülmesi ve tırnak kırılması ve aşırı sinirliliğim had safhada..yedikçe de asabi oluyorum tabii...
bir de şişliğim var öyleki parmağıma bol gelen yüzük dün sabah çıkmıyordu oturmuştu iyice....
dün aldığım vitaminleri dizdim masaya.. gözümün önünde olsun diye..hep erteliyordum hatta kromu bile..
akşam calsiumu içtim....
anammm sabaha kadar wc ye taşındım..o kadar su nerden çıktı anlamadım..
ve sabah 1 kilo farketmiş hemen..
sabah ta aç karnına kan hapını aldım..ve çinko, b vitamini var almam gereken onları da uygun zamanların da alıcam..

Akrep 9 kilo diyorsun tartın bozulmuş olmasın CADIARZU
günaydın kızlar
dün gelemedim kusura bakmayın temizlik yapayım dedim perdeleri attım makinaya misafir geldi üstüne oğlan kusmaya başladı ateş falan çok kötü bir gündü ben biraz rahatsızım bugün boğazım şişmiş
akrep okadarı kilo değildir canım ya 9 kilo birden çoğu gider bu hafta
ben akşamları artık tv seğretmiyorum hele haberleri hiç ister istemez etkileiyor insan bu aralar en son istediğim şey sıkıntı tv de hiç hayırlı haber yok zaten .insanın elinden bişeyde gelmiyor düşün dur sonra bende çok çabuk etkilenirim bu tür şeylerden bide biriktiriyorum ondan sonra haplarda çare ara
uzak durmak en iyisi
Durucum geçmiş olsun a.s.

bnm kızda çok hasta öksürüyor
ılaç verıyorum ama özelıkle qece olunca başına yastığa koyuyor başlıyor
sızınkılerede hep qeçmış olsun
bnde de buqün bı uyku halı süreklı
kızımı okula annme bıraktı bn onlar qıttı uyudum
şımdı kalktıım
yedıklerımı yazayıım
1 çay 1 yumurta 1 dılım ekmek 5 zeytın
ara :havuç
öğlende fıyonklu çorba 4 kaşık taze fasulye
uff başım çatlıyor

bu arada akrep üzülme verırısın o kıloları dönem dönem oluyor
bnde kendımı frenlemesem alırım emınım
off off yalan dünyamızda dıetle qeçıyor be anacım:(

Sılacım geçmiş olsuna.s. evet ömrümüz diyetle geçiyor doğru ama ne yapalımdelikafadulden

günaydın fıstıklar
azrasılacım kzına geçmiş olsun tatlım hep öksürükle başımız derte
asicim güle güle kulan aldıklarını canım
bende bugün sabah tartıda gene artı görünce gözümü eczanede açtım ,gittim elma kromu aldım :))
dün çeşitli eczanelere sordum, 60- 65 arası fiyat verdiler .bende bizim eczaneden aldım 59 geldim hemen yutum nekadar sonra acaba yemek yiğorsunuz arkadaşlar 1 saati geçti hapı yutalı

Elma kromcular kervanına hoşgeldin canım bende düşünmüyor değilimkaydirigubbakcemile5

sağol adaşım ben faydasını görürsem herkezgörür sende ozaman kulan canım bakalı heycanla bekliyorum yeşil çayımda bitmiş çıktığımda alsaydım keşke
tere tohumuda içiyorum ama tadı çok kötü çok zor yutuyorum bidaha öğütülmüş almıcam tiroide iyi geliyor sanırım

tere tohumu midemde şişlik yapıyır bulantıda yapıyor yemek yiğesim gelmiyor ama akşam etkisi geçiyor sanırım daha geç vakitte almam lazım sanırım uf bilmiyorum artık zayıflamam lazım onu biliyom çok taktım çok ama bişey oluyor birenda motivasyonum bozuluyr bu krom hapı inşallah işe yarar

ufff pek yoruldum..koskoca fuarda şu zamana kadar yürüdüm yaa..
bakanın ve sayın valimizin peşinde yürü yürü tek tek gezdik standları.
her yer kurabiye pasta doluydu ama hiç yemedim.kutluyorum kendimi:)
sadece küçük bir dilim japon armudu ve iki bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim..
birde az önce form çayı içtim..
sabah ta kahvaltı olarak bir domates ve bir salatalık yedim
şimdide söyledim salatalık domates yicem

dün de sabah iki yumurta öğle iki yumurta akşam yemedim bişi..
oturmaya gittik eşimin arkadaşına gitmiştik orda fena oldum sıcak suyun yanında kurabiye yedim bikaçtane bir avuçta çerez yedim tabi dün yürüdüm de spor da yaptım akşam yatarke b vitaminimi içtim

bende öğlen cacık içtim bol dereotlu naneli salatalıklı
akşam içinde karnıbahar haşladım cacıkla beraber yerim artık
ilk günüm diyemi bilmem ama hiç etkisini görmedim daha bunun ben tam tersine içim kazınıyor sanki sürekli
onlarca yorum okudum işe yaramayını yoktu bir tek bendemi işe yaramıcak acaba yaaa

slm arkadaşlar bende kırom hapına başladım bu gün etkileri nasıl belli olacak arkadaşlar ne gibi faydalarını zararlarını gördünüz beni bi aydınlatın yav kaç gün sonra etki eder ayten kabızlık sorunumu cözdü diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ne zaman kaç gün sonra çözdü hadi arkadaşlar bildiklerinizi yazın merak ediyorum ne kadar faydasını gördüğünüzün

arkadaşlar ben bu gün isvec diyetine başlmıştım ama vaz gectim cünki cok yanlış ir karardı benim icin cünki zaten yag yüzdem fazla bu durumda dahada cogaltacagım o üzden ıraktım gün boyu ac gezdim fakat herşeyde gözüm kaldı akşamda aşırı yedim birdaha herşey ama az az sizcede doğrumu

bencede en iyisi herşeyden tatmak sadece 1 lokma dayanabilirsen ben başaramıyom o şekilde
lubabe cim bende bugün başladım karnım bütüngün buruldu söğlemesi ayıp ben en ufak bişeyde hemen cırcır oluveriyom zaten
akşam cacık ve karnıbahar haşlaması yedim
şu an açlık tokluk hiç bir şey hisetmiyorum ama şu oldu yemekden sonra ila canım tatlı bişeyler isterdi şimdilik o istek yok inşallah böğle gider

merhaba arkadaslar sabah 6 da kalktim bir saat yurudum eve geldim kavalti yaptim birtane yumurta peynir zytin tomates salatalik bol bol su ictim 2 bardak yesil cay saat 9 da fitnesse gittim 50 daka yaptim 15 daka sauna ya girdim bol su ve 2 yesil cay ictim ve bir 3 dilim ananaz yedim oglen 3 izmir kofte bir esmer ekmek ve salata ara bir portakal bir de kiwi yedim 2 yesil cay ve su aksam yemek izgarada somon balik ve mevsim salata bol limonlu sonrada iki eski yesil elma yiycem boyle arkadaslar kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

bencede en iyisi herşeyden tatmak sadece 1 lokma dayanabilirsen ben başaramıyom o şekilde
lubabe cim bende bugün başladım karnım bütüngün buruldu söğlemesi ayıp ben en ufak bişeyde hemen cırcır oluveriyom zaten
akşam cacık ve karnıbahar haşlaması yedim
şu an açlık tokluk hiç bir şey hisetmiyorum ama şu oldu yemekden sonra ila canım tatlı bişeyler isterdi şimdilik o istek yok inşallah böğle gider
İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜZ CNM benim bu gün günüm var dı ikramların hepsinden yedim ama ikramlarımız sınırlı allahtan gerçi sınırlıda olsa ben kaçırdım o yüzden yazmıyorum hiç kendi cnm sıkıldı dahada sıkmayayım
merhaba arkadaslar sabah 6 da kalktim bir saat yurudum eve geldim kavalti yaptim birtane yumurta peynir zytin tomates salatalik bol bol su ictim 2 bardak yesil cay saat 9 da fitnesse gittim 50 daka yaptim 15 daka sauna ya girdim bol su ve 2 yesil cay ictim ve bir 3 dilim ananaz yedim oglen 3 izmir kofte bir esmer ekmek ve salata ara bir portakal bir de kiwi yedim 2 yesil cay ve su aksam yemek izgarada somon balik ve mevsim salata bol limonlu sonrada iki eski yesil elma yiycem boyle arkadaslar kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

maşallah cnm süper gidiyorsunnnnn

Back