Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bir saat iyi zaten yesende az yiyosun seni tutuyo düzenli al ama spor da yap çünkü içeriğindeki krom sporla yakıyor yağları unutma durucum

valla ablacım tebrik ederim eceyi yaza kadar anne kız manken gibi gezceksiniz bakıyorum
ece nasıl içiyor ilacı üstünde bişey yazmıyor sabah akşam aç iç dedi eczacı okadar

benimkiside öksürük var işte hala ama bayağı toparladı şükür..
seninkilere de çok geçmiş olsun canım..
benim de derdim aynıydı..misafirler gidince evde baladım yemeye akşamları onlarlada yiyordum ama koşturmam fazlaydı problem olmamıştı..tek kalınca ye otur yat ama bundan sonra ayaklandım artık ne gerekiyorsa yapıcam bırakmak yok son hızla devam şekerler

ben çıkıyorum şekerler...
hadi dikkat edin kendinize olurmu

canım benim yapabildiğim tek spor yürüyüş oda oğlan hasta şimdi bir kaç gün daha çıkamam ama ondan sonra çıkacam inşallah

Anne yanı olunca memleket yemekleri pişince yemeden olmuyor değilmi:jeyyar:

sağol özlemcim allah nasip ederse bende yapmayı düşünüyom lağman seti ne kadar cnm kaça aldın sen
bu arada komşun için çok sevindim

Sağol canım lavman setini 5 tl ye aldım lubabecim yaparken bol bol su tüketmeyi unutma :))

Tamam Selmacım hayvansal gıdayı kesiyorsun :) Ve evet arkadaşım mutluluktan uçuyor resmen abiside hepatit hastasıymış onlara anlatmış nisan ayında onlarda yapacaklar temizliği bitirin birde kekik çayı var hepatit ve karaciğeri temizlediği söyleniyor onunda tarifini veririmkaydirigubbakcemile5

Ahhh Selmacım hiç sorma ama tam depresyon içindeyim bir ara anlatırım

Akrep 9 kilo diyorsun tartın bozulmuş olmasın CADIARZU
Durucum geçmiş olsun a.s.

Sılacım geçmiş olsuna.s. evet ömrümüz diyetle geçiyor doğru ama ne yapalımdelikafadulden

Elma kromcular kervanına hoşgeldin canım bende düşünmüyor değilimkaydirigubbakcemile5

sağol adaşım ben faydasını görürsem herkezgörür sende ozaman kulan canım bakalı heycanla bekliyorum yeşil çayımda bitmiş çıktığımda alsaydım keşke
tere tohumuda içiyorum ama tadı çok kötü çok zor yutuyorum bidaha öğütülmüş almıcam tiroide iyi geliyor sanırım

ınşallah faydasını görürsün adaşım :)) ben inanıyorum :) Yeşil çayda çok iyi gerçekten geçen sene kullanıyordum ama bu sene aksatmaya başladım. tere tohumununda methini duydum hadi hakkında hayırlısı canım :)

tere tohumu midemde şişlik yapıyır bulantıda yapıyor yemek yiğesim gelmiyor ama akşam etkisi geçiyor sanırım daha geç vakitte almam lazım sanırım uf bilmiyorum artık zayıflamam lazım onu biliyom çok taktım çok ama bişey oluyor birenda motivasyonum bozuluyr bu krom hapı inşallah işe yarar

ben geldiiimm..
durucum elma kromunu akşam içince görürsün faydasını..

ufff pek yoruldum..koskoca fuarda şu zamana kadar yürüdüm yaa..
bakanın ve sayın valimizin peşinde yürü yürü tek tek gezdik standları.
her yer kurabiye pasta doluydu ama hiç yemedim.kutluyorum kendimi:)
sadece küçük bir dilim japon armudu ve iki bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim..
birde az önce form çayı içtim..
sabah ta kahvaltı olarak bir domates ve bir salatalık yedim
şimdide söyledim salatalık domates yicem

dün de sabah iki yumurta öğle iki yumurta akşam yemedim bişi..
oturmaya gittik eşimin arkadaşına gitmiştik orda fena oldum sıcak suyun yanında kurabiye yedim bikaçtane bir avuçta çerez yedim tabi dün yürüdüm de spor da yaptım akşam yatarke b vitaminimi içtim

bende öğlen cacık içtim bol dereotlu naneli salatalıklı
akşam içinde karnıbahar haşladım cacıkla beraber yerim artık
ilk günüm diyemi bilmem ama hiç etkisini görmedim daha bunun ben tam tersine içim kazınıyor sanki sürekli
onlarca yorum okudum işe yaramayını yoktu bir tek bendemi işe yaramıcak acaba yaaa

slm kızlar bnde sabah qaleta 2 bardak meyva suyu
öğlen 3 adet mayalı ekmek(avuç ıçı kadar) yanında çay
akşamda balık var onu yıyecem fırında
bol salata ıle

slm arkadaşlar bende kırom hapına başladım bu gün etkileri nasıl belli olacak arkadaşlar ne gibi faydalarını zararlarını gördünüz beni bi aydınlatın yav kaç gün sonra etki eder ayten kabızlık sorunumu cözdü diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ne zaman kaç gün sonra çözdü hadi arkadaşlar bildiklerinizi yazın merak ediyorum ne kadar faydasını gördüğünüzün

arkadaşlar ben bu gün isvec diyetine başlmıştım ama vaz gectim cünki cok yanlış ir karardı benim icin cünki zaten yag yüzdem fazla bu durumda dahada cogaltacagım o üzden ıraktım gün boyu ac gezdim fakat herşeyde gözüm kaldı akşamda aşırı yedim birdaha herşey ama az az sizcede doğrumu

bencede en iyisi herşeyden tatmak sadece 1 lokma dayanabilirsen ben başaramıyom o şekilde
lubabe cim bende bugün başladım karnım bütüngün buruldu söğlemesi ayıp ben en ufak bişeyde hemen cırcır oluveriyom zaten
akşam cacık ve karnıbahar haşlaması yedim
şu an açlık tokluk hiç bir şey hisetmiyorum ama şu oldu yemekden sonra ila canım tatlı bişeyler isterdi şimdilik o istek yok inşallah böğle gider

merhaba arkadaslar sabah 6 da kalktim bir saat yurudum eve geldim kavalti yaptim birtane yumurta peynir zytin tomates salatalik bol bol su ictim 2 bardak yesil cay saat 9 da fitnesse gittim 50 daka yaptim 15 daka sauna ya girdim bol su ve 2 yesil cay ictim ve bir 3 dilim ananaz yedim oglen 3 izmir kofte bir esmer ekmek ve salata ara bir portakal bir de kiwi yedim 2 yesil cay ve su aksam yemek izgarada somon balik ve mevsim salata bol limonlu sonrada iki eski yesil elma yiycem boyle arkadaslar kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜZ CNM benim bu gün günüm var dı ikramların hepsinden yedim ama ikramlarımız sınırlı allahtan gerçi sınırlıda olsa ben kaçırdım o yüzden yazmıyorum hiç kendi cnm sıkıldı dahada sıkmayayım

maşallah cnm süper gidiyorsunnnnn