maşallah cnm sana yaa:1hug: bu hafta rekor yaparsın artıık:hooray:merhaba arkadaslar sabah 6 da kalktim bir saat yurudum eve geldim kavalti yaptim birtane yumurta peynir zytin tomates salatalik bol bol su ictim 2 bardak yesil cay saat 9 da fitnesse gittim 50 daka yaptim 15 daka sauna ya girdim bol su ve 2 yesil cay ictim ve bir 3 dilim ananaz yedim oglen 3 izmir kofte bir esmer ekmek ve salata ara bir portakal bir de kiwi yedim 2 yesil cay ve su aksam yemek izgarada somon balik ve mevsim salata bol limonlu sonrada iki eski yesil elma yiycem boyle arkadaslar kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
yenı evın hayırlı olsun cnmkızlar acaip bir başı boşluk var takımda sanırım bu işin sorumlusuda benim
yeterince zamanım yok artık burası için
evde 4 olan bilgisayar sayısını 1 e düşürdük internetimizi bu ay kapattırıyoruz
artık evden hiç açamıycam
okulada laptop götürmediğimden pek giremiyorum
bunun yanında ev işiyle uğraşıyorum
ev buldum 1 tane kiralık şimdi eşya bakma telaşındayız sonra temizlik yerleşme vs.vs.vs.
takım kaptanlığı işini bu durumda yürütmem mümkün görünmüyor
o nedenle takım kaptanımız artık akreptir....
dieti ve burayı bırakmıyorum ama takımı sırtlayıp aktifleştirecek durumda olmadığım için bunu uygun buldum
akrep yardımcı olarak kimi istersen artık sen bilirsin ama bana azra_sila uygun gibi geliyor
güldencim sen ne dersin hem senin hem takım için iyi gelir gibi geldi banaa.s
neyse siz artık düşünün bikaç yeni üye bulsak iyi olur
başvuru bölümünü açtırabiliriz takımımız için artık bunlar öneriler
gerisi kaptana kalmış:))
ben mazi olmam pis husellllPP hem hala bu takımın tek ve yek depresif kisiligi olarak adımı yazdım aha suuuuuuuuuuu sayfalara:))))
akrepcim öle stres yapmamak için cıktım artı yük oldumu hissediyordum bölesi güzel oldu benim için.. takımdan çıktıkdan 1 gün sonra tam düzenli diyet ve yürüyüse devam ediyom en son 500 gr vermistim ve regli olmustum insallah daha güzel rakamlarla karsılasırım :))) bası tututk ins sonunuda getirim..
asuuuu msn mesajını gördüm kuzum evde değilim ki ben devamlı sokaklardayım:S mobilya bakıyodum ötv indirimi yüzünden ve en sonunda aldım koltuk takımı:) sindide evi topluyorum kullanmadıklarımı koli ledim ALLAHA SÜKÜR GİDECEME İYİCE İNANDIM YAHUUU:))) DAHA Bİ MUTLUYUM ARTIK :))
şımdı 1 saat yürüdüm qeldım
çook ıı oldu walla bnm ıçın ipodu taktım kullağıma tempolu bışekılde yarım saat gidiş yarım saat geliş yaptım
tabıı bu güngünde dakıkası artacak
bı duş alayım
sabahlımonlu sıcak suyumu ıçtım
şımdı kahvaltı zamnı
azra canım bence cok büyük hata yapmışsın diyetisyenimin bana söyledigi asla kahvaltı yapmadan yürüyüşe cıkma demişti bence sende bu konuyu degerlendir senin iyiligin icin ŞenizŞenizŞeniz:teselli:
selam azracım
iyigidiyon maşallah bende sabahdan giremedim
kromdan memnunmusun tatlı isteğin ne durumda
benim ki işe yaramaya başladı herhalde yanlız çook fena wc problemi başladı sürekli ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?