• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar... Siz ne güzel biraz sonra uyanacaksiniz ben uyurken :61: saat 06:18 olmus ama gece uykum yok benim.. isin kötüsü benim hala uykum yok :52: aksam nasil bir sade kahve icmissem artik :37:

Eveettt simdi geleyim sadete :40: Sevgili kaptanim dün söyledigim 65.7 sayisini bugün ne kadar eksik gördüm biliyor musun.. 900 gr. eksik :52: inanamadim vallahi sayiya.. evimde iki tane baskülüm olmasa biri yalan söylüyor diyecegim :61: Hem klasik baskül hem digital ayni sayilari gösterdi vallahi 64.800

1 günde 900 gr . nasil gider :52: Dün de uyaninca tartilmistim halbuki..Gerci bugece uyumadim.. dün aksam yemegi yememistim 4 gibi yedigim ögle/aksam menüsü ile duruyorum hala :61:

Neyse diyecegim su ki.. Dün konustugumuz iki tezi bugün cürüttüm ben:52:

1. Kahve kilo vermeyi engellemiyor.. :68:tamam giden vücumdan su olabilir belki ama demek ödem yapmiyor

2 . Uykusuzluk da kilo vermeye engel degil galiba :61:

malesef bu 64.8 arti sayida gösterecek beni ama.. 65.7 olmaktan cook daha iyidir... Haftaya insallah güzel sayi söyleyip takima katkimi gösterecegim kizlar.. bu hafta icin özür dilerim hepinizden :77:

Umarim bugün herkes güzel sayilar görür tartida. Kendime ragmen basari diliyorum takimiza...:77:

Son düzenleme:
kızlar günaydın

dünkü menüm

[1] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[2] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.5 81.5
[3] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168 168
[4] Simit 0.5 ADET 137.5 137.5
[5] Kuru kayısı 3 adet 54 54
[6] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6 40.6
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
[8] Marul Salata 0.5 PORSİYON 46.5 46.5
[9] Tavuk Göğüs 0.5 ADET 180 180
[10] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.25 LİTRE 102.5 102.5
Toplam : 977.6 kal.

kızlar,

bildirimlerin saat 10.30'dan önce yapılması konusunun hassasiyetini defaatle belirttim. yalnız görüyorum ki hala bildirim yapmayanlar var:53: gelemeyen arkadaşlar, geçerli mazeretleri olmazsa, haftaya listede yeralamayacaklar. hak verirsiniz ki benim de işim var ve hala bilgisayar başında bildirim bekliyorum.

handerya
batuhanım
gerbera1987
haticekar

Son düzenleme:
havalar güzel diyorsunda bende sıcak havayı hiç sevmem eve kapanma dönemim geldi yine benim sadece koşu için çıkacam o kadar bide kardeşim ameliyat oldu gelemedim hiç kusura bakmayın ama telafi edicim bak görceksiniz beni tutabilene aşk olsun artık hamile pantolonu gösterdiler gittiğim yerde bende bozuntuya vermedim ama sinirlerim horon tepti anlatamam :52:

okadar sicak degildi zaten canim hafif esiyordu ohhh mis gibi
ki bende cok sicaga gelemem

selamlar 8.takım burası mı :66: bi davet aldım da hemen geldimm varmı aranızda banada yer

hosgeldin canim aramiza umarim en kisa zamanda ulasirsin hedefine

Akillim o zaman ne duruyorsun.. hadi yataga madem erken kalkacaksin :52: insallah hedefine ulasacaksin canim benim.. bu azimle gidersen ikinci mezun seni görüyorum nuvandadan sonra :66::nazar:

unutmuşum ya benim yarın misafirlerim gelecek o yüzden erken kalkmadım ama spora gittim 1 saat pilatesimi yaptım :8: yaz gelmeden inşallah hepimiz mezun oluruz hem bi bakmışsın benden önce mezun olmuşsun hiç öyle düşünme :1:

merhabaa.. şebnem ferah konserindeydm uğrayamadm ama değdi doğrusu baya hopladm zıpladım baya kalori harcamışımdır:1: yarın sabah giremicm o yzden bu sabahki kilom 63. yarn erken kalkıcm direk gidip uyumam lazm:61:

ohhhh ne güzel şebnemi sevmesemde konserlere bayılırım tam kopuyorsun orda :52:

geçen hafta 83.2
bu hafta 83.1

offf ya canım çok sıkkın 2 ayı geçti benim verdiğim sadece 4 kilo geçen sene diyetisyene gittiğimde ayda 5 kg vermiştim en iyisi yine diyetisyen listesine dönmem sanırım motivasyonum yerlerde hatta moralimde ona eşlik ediyor :59::59:

en azından kilo almıyorsun canım azar azarda olsa gidiyor önemli olanda bu :65: belki akşamları yürüyüş yapsan daha hızlı verirsin?

okadar sicak degildi zaten canim hafif esiyordu ohhh mis gibi
ki bende cok sicaga gelemem

hosgeldin canim aramiza umarim en kisa zamanda ulasirsin hedefine

yine kış geldiiii :64: bu yüzden herkes hasta bakalım ramazanda hava nasıl olacak umarım geçen seneki gibi kavrulmayız :31:

Son düzenleme:
geçen hafta 83.2
bu hafta 83.1

offf ya canım çok sıkkın 2 ayı geçti benim verdiğim sadece 4 kilo geçen sene diyetisyene gittiğimde ayda 5 kg vermiştim en iyisi yine diyetisyen listesine dönmem sanırım motivasyonum yerlerde hatta moralimde ona eşlik ediyor :59::59:

Sikma canini tatlim yaa...Doktora gitsen tabi daha iyi ve saglikli olur.. Ama bence söyle de yap nerde hata yapiyorum diye listelerine bak.. 5 gün boyunca seker olarak meyve disinda bisey yemeyecegim de mesela.. eminim faydasini göreceksin. Bir de listelerinde dikkatimi ceken birsey var, simit yiyorsun.. Bence onu tamamen kaldir susamindan ununa yagina kadar kalori.. yerine tam bugday ekmeklerden kepekli ekmelerden tercih et.. Eminim fayda göreceksin..

günaydınlar kızlar.
bugün malum liste işleri var. buralardayım ama çok mesaj yazamayabilirim.:16:

haticekar, bugün bildirim yapmazsa izne mi ayıralım yoksa diskalifiye mi olsun?

Benim fikrim diskalifiye olsun. Takima yeni birileri alinsin ,takimda motivasyon artsin diyorum canim..

günaydın kızlar ....

yeni kilom 70.200
geçen hafta 71.100 900 gr gitmiş :66:

wuuhhuuuuu.. benim gülüm de kilo vermisss:66::66::66: cok sevindim ,tebrik ederim canimm:nazar::nazar: Hadi bakalim böyle devam et ,nazar boncugumu taktim ben :52:

merhaba benide aranıza alabilirmisiniz motivosyona cok ihtiyacım var

Canimcigim bugün kaptanimiz yogun yazamayabilir sana cevap.liste hazirlamakla ugrasiyor. Takimda 1-2 bos yer aciliyor görünüyor..

Zaten hemen alindin diye kimseye ilk geldiginde denilmiyor.. En az 1 hafta düzenli paylasim yapma zorunlulugun var.. Günlük münülerinden , diyetin icin neler yaptigindan bahsetmen gerekiyor hergün..Deneme sürecini gecinle listeye ismin ekleniyor.. Bence sen kendini tanitmaya basla bile..:52: Kac kilosun ,kac yasindasin, hedef kilon ,diyetin icin neler yapiyorsun ve Diyetine basladin mi ,baslayacak misin.. evli misin gibi..

Kızlar slmmm..ancak girebildim misafirim kahvaltı faslı yapıp şimdi gitti ve ben malesef fırsat bulamadım:((
gerçi yazacak önemli bir şey de yok bu hafta sabitim yineeeee:(((
Sanırım ben de perşembeden bildirim yapacağım çünkü yetişemeyebilirim..
Kilo veren herkesi tebrik ederim..
Şimdi yine çok acil işlerim var yapıp döneceğim size..

Sikma canini tatlim yaa...Doktora gitsen tabi daha iyi ve saglikli olur.. Ama bence söyle de yap nerde hata yapiyorum diye listelerine bak.. 5 gün boyunca seker olarak meyve disinda bisey yemeyecegim de mesela.. eminim faydasini göreceksin. Bir de listelerinde dikkatimi ceken birsey var, simit yiyorsun.. Bence onu tamamen kaldir susamindan ununa yagina kadar kalori.. yerine tam bugday ekmeklerden kepekli ekmelerden tercih et.. Eminim fayda göreceksin..

evet sabahları 2 dilim ekmek yerine yarım simit yiyorum bu hafta ekmek yemeyi deneyim biraz daha dikkatli olucam ve gidecek bu kilolar

kızlar,
listemiz:

8. TAKIM 205. HAFTA

xetrax ( 64,0 / 64,8 / -0,8 / -1,25 %)
papatya89 ( 60,6 / 60,2 / 0,4 / 0,66% )
nuvanda ( 57,1 / 56,5 / 0,6 / 1,05 % )
gulsenbasak ( 71,1 / 70,2 / 0,9 / 1,27 % )
batuhanim ( 87,0 / 86,2 / 0,8 / 0,92 % )
AySeCeYLin ( 63,2 / 63,5 / -0,3 / -0,47 %)
elif190 ( 63,5 / 63,0 / 0,5 / 0,79% )
lamamma ( 83,2 / 83,1 / 0,1 / 0,12%)
haticekar ( 60,5 / / / %) Paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oldu.
handerya ( 70,0 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
gerbera1987 ( 85,2 / // %) Geri dönmek üzere ayrıldı.

TOPLAM KİLO ( 549,7 / 547,5 / 2,2 / 0,40 % )

kızlar, bir kontrol eder misiniz?
handerya ve gerbera, üzügünüm kızlar. takımda yeterince aktif görünmüyorsunuz. işlerinizi toparladığınızda tekrar listeye girersiniz.

Son düzenleme:
Back