Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tamamdir canimm sen gör yarin benim menüyü nasil uyguluyorum bu dediklerini simdiden bismillah

Aysecigim ne birakmasi canim yaa.. biz hepimiz burada dökülüyorken en güzel beslenen ,spor yapan sen ve batuhanim vardi burada.. simdi biz yeniden hevese geldik , diyete niyet ettik sen gidecegim diyorsun.. hic bir yere göndermiyoruz senii . Hem sen zaten citir birseysin fazla bir kilon yok ki. Stres yapma.. Yavas yavas saglikli birsekilde verirsin Allahin izniyle

kızlar günaydınnn topik kendine gelmiş valla ayyy çok sevindim inşallah hep böyle olur

Hesap zamanii !!! Canimcigim nettin bu margarini bakim yedin mi öylece 10 gr. mi sosis..simit..supangle yani olmuyor böyle bizimde canimizi cektiriyorsun

Canımcım hemen açıklamamı yapim genelde kahvaltıda 1/2 simit yiyorum 1/4 akşamüzeri acıktığım için yedim 1 parmak sosis 1 yemek kaşığı kadar lor ve 1 çay kaşığı kadar margarinle 1 yumurta pişirdim bu benim akşam yemeğimdi
akşam yediklerimi hesaplayınca bir baktım kalorim çok düşük eşimede supangle yapıyordum o sırada 1 parça kek ağzıma girivermiş :26: tatlıyı kaselere koyunca biraz arttı onu da kendime ayırdım tam böyle oldu aslında kalori doldurmak falan işin şakası tabii bu bildiğin dolu dolu kaçamak işte

etracım lalammayı tebrik ediyorum ben kaçamak yapsada doyana kadar yemiyor tadına bakar gibi yiyor toplam kalori miktarı hep aynı istikrarda gidiyor.:81:

evet canım elimden geldiğince tadımlık almaya çalışıyorum

kızlar eleştirileriniz için çok teşekkür ediyorum dünkü menümün hata olduğunu çok iyi biliyorum söylediklerinizde çok haklısınız açıkçası dün sabah tartıda 1 kg fazlalık gördüm ve biraz motivasyonum düştü ama emin olun menülerim bu kadar sağlıksız değil genelde

günaydın papatyacım ben güne güzel başladım ama bakalım asıl akşam belli oluyor ne oluyorsa akşam oluyor

bende senin gibiyim o yüzden artık eve abur cubur almicam ya da hafif şeyler alıcam ne oluyorsa akşam oluyor o yüzden şimdiden ne çekiyorsa canın ye akşam yemekten çok çok iyidir :90:

Dün dünde kaldi canim benim.. yepyeni bir gündeyiz.. Merakla bekliyorum bugünkü yiyeceklerini ,dünden daha iyi olacagindan eminim Umarim bugün herkes saglikli ve dengeli beslenir..

günaydın kızlar bugün diyetine hırsla sarılanlar nerde bakalımmmm

Burdaaaa hadi bakalim papatyam sen bu azimle gidersen aramizdan ilk mezun olacak kisi gibi görünüyorsun

günaydın papatyacım ben güne güzel başladım ama bakalım asıl akşam belli oluyor ne oluyorsa akşam oluyor

Aysemm papatyanin dedigi gibi aksam yiyebilme ihtimalin olan seylerden az da olsa sabah ye.. anladigim kadariyla aksama kadar kan sekerin düsüyor , motivasyonun eksiliyor da yiyorsun.. :44: Kendini yemeye verecegini hissettigin zamanlarda k.k forumundan yapilan diyetlerle ilgili faydali bilgiler okusan , basari hikayeleri okusan filan ?? Böylece belki hem unutursun yemek yemeyi ,hem de azalan motivasyonunu arttirirsin ???

inşallah canım en kısa zamanda mezun olup hayata daha çok gülücükler atalım
benim ilk hedefim 58 ama bir sonraki hedefim kesinlikle 55 olmak

akşamları yediklerimizi minimuma indirmek lazım. yakamıyoruz çünkü onları. bunun yerine gündüz güzel beslenmeliyiz diye düşünüyorum.
dönerin pilavı ne kadardı canım? hem ekmek hem pilav olmuş

Tamamdir canimm sen gör yarin benim menüyü nasil uyguluyorum bu dediklerini simdiden bismillah
hadi bakalım

işte bu büyük hata, bende de oluyor. çok dikkat ettiğim halde, tartı eksiyi bırak artılarda uçuyor ve direk, bunun acısını yiyerek çıkarıyorum ama az sabırlı olursak birkaç gün içinde o anormal artış gidebiliyor. muhtemelen anlık bir ödem veya wc'ye çıkılmadıysa onun ağırlığı olyor.
motivasyonu düşürmeyelim, güneşi az da görsek dışarda bahar var. biz de hafifleyelim hep beraber.

günaydın kızlar bugün diyetine hırsla sarılanlar nerde bakalımmmm
burda
ben sabah spordaydım, yeni geldim ancak oturdum.

canım, akşamları meyve / form / bitki çayları, yeşil çay vs şeklinde sıvılar tüket ve midene doluluk sinyali ver. o zaman çok atıştıramazsın.

slm kızlar günlerdir bilgisayarımla problemler yaşıyodum , sıkıntıdan patladım meğerse bağımlı olmuşum topiğimiz canlanmış çok sevindim ,herkeste bir hareketlene gördüm sanki :) geçmişi oku oku bitiremedim ...şimdi dönüp biraz daha okuyayım bakayım neler yapmış bizim fıstıklar
bana gelince dietim orta karar devam etmekte , bu sabah tartıda 70.200 gördüm 60 lara az kaldı baya sevindim vede heyecanlandım ..bundan böyle bende menülerimi yazacağım...

oh oh herkesi gaza getiriyorum yaz tabi cicim biz bunun için burdayız ooo sen azimle 10 kiloyu çabucak verirsin az daha gayret
bende netsiz bir hayat düşünemiyorum ama bazen de iptal etsemde kurtulsam diyorum sanki önceden internet mi vardı

spordaydım derken biraz açalım.. haftada kaç gün ve ne kadar süre yapıyorsun?
merak ettim de

Son düzenleme:

valla cnm şimdilik netsiz bir hayat düşünemiyorum özelliklede kış aylarında :) yazın dışarı çıkıyosun zaman geçiyo ama kışın
diet konusunda fena gazageldim 60 lara yaklaşmak iyice hırslandırdı beni 7 kiloyu nasıl verdiysem 10 kiloyuda veririm allahın izni vede sizin desteğinizle

dönerin pilavı bir kase kadardı:26: bugün daha dikkatli gidiyorum. 63 kalktım bu sabah bir sevndirik oldm sormayın

daim olsun canim aranizdaki bu ask insallah :))))

destegin icin cok tesekkürler bize gercekten iyi geldin

canim senin su altin cilek nasil gidiyo bakim ???

kızlar bu kilo çizelgelerini nasıl yapıyoruz.. araştrdm sitede göremedm.. uruz mesaj atmıştı ordan yapıyodm... mesajlarımıda göremiyorm...:26:

canim bu diyet bölümünde var anlatim ?? bulamadinmi ama dur bakim ben link atim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…