Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SELAM HATUNLAR ohh topik canlanmaya baslamis umarim dahada artar bu durum
bana gelecek olursak ben yine rahatsiz mutsuz cocuklari hasta vs. daha anlatip sykmak istemem caninizi evde is yapasim yok spor yapasim hic yok beslenmeme dikkat ediyorum ama spor olmayinca onunda etkisi olmuyor iste

gecmisi pek okuyamadim ama sanirim herkesler iyi cok sükür artik bende syk syk burda olacam ve menülerimi paylasacam :)))
kimse yok diye canim istemiyordu acikcasi yazmak

tahmin etmiştim zaten herkes öyle düşünüyor geliyor bakıyor sayfaya kimse bişey paylaşmamış amann diyorsun kapatıyorsun bende bu sıkıcı durumu düzeltmek için burdayım
canım geçmiş olsun ailecek hastasınız galiba bahar nezlesi falan mı? dikkat edin bol bol taze meyve sebze tüketin inşallah bir an önce iyileşirsiniz
sporsuz diyet, can sıkmaktan başka bişeye yaramıyormuş bunu farkettim o yüzden kısa sürede sonuç almak için diyet+spor şart.. yoksa bütün motivasyon bi günde yerle bir oluyor

Son düzenleme:

canımcım geçmiş olsun havalarda çok dengesiz bu aralar

haklisin valla tartida bir sonuc alamiyor insan sporsuz ama bu durumu düzeltecem artik yoksa motive kaybuluyor dedigin gibi
evet hastayiz canim biri burun cekiyo biri hapsiriyo birimiz tiksiriyo ev bu durumda anlayacan :)))
ama havanin etkisi cok büyük dün ne güzel hava vardi az rüzgar vardi bugün ise yagmur yine
ama gavur memeleketi iste insanlari gibi dengesiz :))))

canımcım geçmiş olsun havalarda çok dengesiz bu aralar

cok tesekkür ederim canim evet havalar cok tuhaf bu ara

şekercim afiyet olsun ama bunlar biraz fazla değil mi
biraz mı?
naptin sen cadii yaaa sabah sabah iyiki ögleden sonra corba iceceksin yanii . Insallah doktor disini cekerse tabi saka bir yana gecmis olsun canim.. yediklerinin cezasi olarak da doktora yürüyerek gideceksin
yürüyerek gittim tabi canım az önce yarım kase çorba içtim akşama sadece form çayı içicem inşallah bidaha olmaz
nuvanda bebişim naptın senn o yediklerin sana 2 gün gider neyse şimdi üzülmenin bir anlamı yok nasıl telafi edersin ona bakalım
aynen öyle oldu bi kere napalım oooh takımda toparlandı ya daha da böyle kaçamak olmaz

sabah
yumurtalı patates
peynir
domates salatalık
3dilim k.ekmeği
öğlen
2 bardak ayran yarım acuç leblebi
akşam
mercimek çorbası,kuru fasulye,2 bardak ayran
activia
toplam 1600 kl
spora halim yok ama toplayım geçtim başına kızım ağladı yaptırmadı onunla callio izleyecekmişim

ah hesabimizi verelim bakalim ))

sabah

3 kasik menemen (kiymali)
domates
salatalik
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
kk peynir

öglen

2 kasik et sote
2 kasik pilav
1 kase yogurt

aksam

öglenle ayni :)))

aralarda vazgecilmezim yesil elmalarimi yedim
su 2 litre devami gelir
spor yok ((

az önce önümde browni vardı ama yemedimmm Allah'ım bu nasıl bir diyet aşkı böyle inşallah hep böyle devam eder :103:

bugünkü menüm:

[1] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[4] Yaz Türlüsü 2 PORSİYON 442
[5] Ekmek 6 dilim 390
[6] CEVİZ 3 adet 81
[7] Çilek 50 gr 18.5
[8] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34

Toplam : 1290.5 kal.

1 saat pilates + 30 dk yürüyüş

kızlar bugünkü menüm

[1] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[2] Supangle (Dr. Oetker) 0.5 PORSİYON 126.5
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[8] Simit 0.75 ADET 206.25
[9] Sosis 30 GRAM 96.6
[10] Çökelek (lor peyniri) 10 GRAM 8.1
[11] Becel Formum margarin 1 10 gr 36
[12] Paykek Kakaolu 30 GRAM 121.8
Toplam : 1164.35 kal.

papatyacım tebrik ederim ben olsam dayamazdım browniye

sorma canım ya benim gibi abur cubur düşkünü bile yemediyse siz daha rahat kilo verirsiniz ben yemek yemesem de olur ama abur cubursuz olmaz-dı :90: irademi güçlendirmeye çalışıyorum sanırım önce bunu başarmalıyız kilo vermek için

bende senin gibiyim cnm abur cubursuz yapamıyorum ama alışıyorum yavaş yavaş

ohh allaha şükür minik sağlıklı çıkmış. allah bağışlasın. yeni telefonun da hayırlı olsn(

allah kolaylık versin.. bizde ev bakıyoruz.. ne stresli işmiş yahu..

cnm galiba şimdilik askıya alındı gibi taşınma işlerimiz babamlar ev sahibiyle konuşuyor kira gibi bir sorunumuz yok daha farklı bir olay yaşadık bakalım hakkımızda hayırlısı sizede kolay gelsin

hepinizi çok seviyorum ama kaptanıma da hak veriyorum takımda paylaşım yok denecek kadar az bu şekilde grup bi yerlere gelemez.. DAHA ÇOK PAYLAŞIM PLEASE
yaz gelmeden mezun olalım artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…