• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sırrım ifşa oldu:1:
evet, canım. çok güzel yakalamışsın. kahvaltımı güzel yaparım. bugün doktora gideceğim için fazla özenemedim. öğlenleri de karnım doyar ama akşamları salata, çorba gibi hafif şeyler yerim. akşam ekmek yemiyorum ayrıca.
menülerimi paylaşacağım inşallah canım. siz de bana önerilerinizi yazarsınız. karşılıklı olunca güzel oluyor:16:

Tamamdir canimm sen gör yarin benim menüyü nasil uyguluyorum bu dediklerini :62: simdiden bismillah :34:

olabilir etracım.meyve yemeyi bir alışkanlık edinemedim önüme gelecek illa o zaman yiyorum.eşim evdeyse o gün yiyorum onun sayesinde hazırlayıp getiriyor:31:yoksa benim aklıma gelmiyor:27:
en çok muzu severim onu da diyette önermiyorlar gariplik bende sanırım.
bu aralar sıkıldım zaten ya bırakacam şu diyet işini yada bir çözüm bulmam lazım olmuyo bir ileri bir geri off

Aysecigim ne birakmasi canim yaa.. biz hepimiz burada dökülüyorken en güzel beslenen ,spor yapan sen ve batuhanim vardi burada.. simdi biz yeniden hevese geldik , diyete niyet ettik :1: sen gidecegim diyorsun.. hic bir yere göndermiyoruz senii . Hem sen zaten citir birseysin fazla bir kilon yok ki. Stres yapma.. Yavas yavas saglikli birsekilde verirsin Allahin izniyle :16:

kızlar günaydınnn topik kendine gelmiş valla ayyy çok sevindim inşallah hep böyle olur

Hesap zamanii !!! :41: Canimcigim nettin bu margarini bakim :9: yedin mi öylece 10 gr. mi :9: sosis..simit..supangle :27: yani olmuyor böyle bizimde canimizi cektiriyorsun :60:

Canımcım hemen açıklamamı yapim genelde kahvaltıda 1/2 simit yiyorum 1/4 akşamüzeri acıktığım için yedim 1 parmak sosis 1 yemek kaşığı kadar lor ve 1 çay kaşığı kadar margarinle 1 yumurta pişirdim bu benim akşam yemeğimdi :61::61:
akşam yediklerimi hesaplayınca bir baktım kalorim çok düşük eşimede supangle yapıyordum o sırada 1 parça kek ağzıma girivermiş :26: tatlıyı kaselere koyunca biraz arttı onu da kendime ayırdım :17::17: tam böyle oldu aslında kalori doldurmak falan işin şakası tabii bu bildiğin dolu dolu kaçamak işte :17::17:

etracım lalammayı tebrik ediyorum ben kaçamak yapsada doyana kadar yemiyor tadına bakar gibi yiyor toplam kalori miktarı hep aynı istikrarda gidiyor.:81:

evet canım elimden geldiğince tadımlık almaya çalışıyorum

Canimcigim evet haklisin belki dediginde... Lamammanin diger menülerini cok dikkatle takip edemedim dogrususunu söylemek gerekirse... simit ,sosis ,supangle yerine sebze meyveyi daha fazla koymaya calisirsa lamammanin kilo verme hizini olumlu etkiler bu diye düsünüyorum. Günlük 1200 kaloriyi pasta,ekmek,kola,pizza gibi menüyle tamamlayan biriyle meyve ,sebze , yogurt , yagsiz et balik ile tamamlayan kisinin kilo verme hizlari nasil olur ?? Tabi sadece kilo vermek olarak degil saglikli beslenme olarak da menülerimiz cok önemli diye düsünüyorum..

Hem canimcigim.. Birbirimizin menülerinde gördügümüz fazlaliklari ,yanlislari elestirirsek daha dikkat ederiz yedigimize ictigimize . Tabi güzel menüleri gördükce kendi menülerimizide etkiler, örnekleriz birbirimizi ??...

kızlar eleştirileriniz için çok teşekkür ediyorum dünkü menümün hata olduğunu çok iyi biliyorum söylediklerinizde çok haklısınız açıkçası dün sabah tartıda 1 kg fazlalık gördüm ve biraz motivasyonum düştü ama emin olun menülerim bu kadar sağlıksız değil genelde

günaydın papatyacım ben güne güzel başladım ama bakalım asıl akşam belli oluyor ne oluyorsa akşam oluyor:52:

bende senin gibiyim o yüzden artık eve abur cubur almicam ya da hafif şeyler alıcam :23: ne oluyorsa akşam oluyor o yüzden şimdiden ne çekiyorsa canın ye akşam yemekten çok çok iyidir :90:

kızlar günaydınnn topik kendine gelmiş valla ayyy çok sevindim inşallah hep böyle olur

Canımcım hemen açıklamamı yapim genelde kahvaltıda 1/2 simit yiyorum 1/4 akşamüzeri acıktığım için yedim 1 parmak sosis 1 yemek kaşığı kadar lor ve 1 çay kaşığı kadar margarinle 1 yumurta pişirdim bu benim akşam yemeğimdi :61::61:
akşam yediklerimi hesaplayınca bir baktım kalorim çok düşük eşimede supangle yapıyordum o sırada 1 parça kek ağzıma girivermiş :26: tatlıyı kaselere koyunca biraz arttı onu da kendime ayırdım :17::17: tam böyle oldu aslında kalori doldurmak falan işin şakası tabii bu bildiğin dolu dolu kaçamak işte :17::17:

evet canım elimden geldiğince tadımlık almaya çalışıyorum

kızlar eleştirileriniz için çok teşekkür ediyorum dünkü menümün hata olduğunu çok iyi biliyorum söylediklerinizde çok haklısınız açıkçası dün sabah tartıda 1 kg fazlalık gördüm ve biraz motivasyonum düştü ama emin olun menülerim bu kadar sağlıksız değil genelde

Dün dünde kaldi canim benim.. yepyeni bir gündeyiz.. Merakla bekliyorum bugünkü yiyeceklerini ,dünden daha iyi olacagindan eminim :52: Umarim bugün herkes saglikli ve dengeli beslenir..:34:

günaydın kızlar bugün diyetine hırsla sarılanlar nerde bakalımmmm :52:

Burdaaaa :74: hadi bakalim papatyam sen bu azimle gidersen aramizdan ilk mezun olacak kisi gibi görünüyorsun :52:

günaydın papatyacım ben güne güzel başladım ama bakalım asıl akşam belli oluyor ne oluyorsa akşam oluyor:52:

Aysemm papatyanin dedigi gibi aksam yiyebilme ihtimalin olan seylerden az da olsa sabah ye.. anladigim kadariyla aksama kadar kan sekerin düsüyor , motivasyonun eksiliyor da yiyorsun.. :44: Kendini yemeye verecegini hissettigin zamanlarda k.k forumundan yapilan diyetlerle ilgili faydali bilgiler okusan , basari hikayeleri okusan filan ?? Böylece belki hem unutursun yemek yemeyi ,hem de azalan motivasyonunu arttirirsin ???

Dün dünde kaldi canim benim.. yepyeni bir gündeyiz.. Merakla bekliyorum bugünkü yiyeceklerini ,dünden daha iyi olacagindan eminim :52: Umarim bugün herkes saglikli ve dengeli beslenir..:34:

Burdaaaa :74: hadi bakalim papatyam sen bu azimle gidersen aramizdan ilk mezun olacak kisi gibi görünüyorsun :52:

Aysemm papatyanin dedigi gibi aksam yiyebilme ihtimalin olan seylerden az da olsa sabah ye.. anladigim kadariyla aksama kadar kan sekerin düsüyor , motivasyonun eksiliyor da yiyorsun.. :44: Kendini yemeye verecegini hissettigin zamanlarda k.k forumundan yapilan diyetlerle ilgili faydali bilgiler okusan , basari hikayeleri okusan filan ?? Böylece belki hem unutursun yemek yemeyi ,hem de azalan motivasyonunu arttirirsin ???

inşallah canım en kısa zamanda mezun olup hayata daha çok gülücükler atalım :70:
benim ilk hedefim 58 ama bir sonraki hedefim kesinlikle 55 olmak :52:

bende 6-7 kiloyu akşamları meyve yada çorba yiyerek verdim.. ama şuan o kadar duramıyorm nedense. bu taktik işe yarıyor gerçekten en kısa sürede bu taktiğe dönüş uygulucm bende inşallah:16:

evet şimdi gelelim yediklerime...

sabak bolca peynir bir kaç zeytin 2 dilim normal ekmek domates salatalıkla tamamladım kahvaltımı

öğlen yine dışardaydm pilav üstü döner ligt kola ve bir dilim ekmek yedim

akşam tavuk ızgara yanına 1 kaşık pilav ayran

2 litre su içtim uzun zamn sonra kendimi sıkarak..

tüm günün özeti bu.:68:
akşamları yediklerimizi minimuma indirmek lazım. yakamıyoruz çünkü onları. bunun yerine gündüz güzel beslenmeliyiz diye düşünüyorum.
dönerin pilavı ne kadardı canım? hem ekmek hem pilav olmuş:50:

Tamamdir canimm sen gör yarin benim menüyü nasil uyguluyorum bu dediklerini :62: simdiden bismillah :34:
hadi bakalım:66:

işte bu büyük hata, bende de oluyor. çok dikkat ettiğim halde, tartı eksiyi bırak artılarda uçuyor ve direk, bunun acısını yiyerek çıkarıyorum ama az sabırlı olursak birkaç gün içinde o anormal artış gidebiliyor. muhtemelen anlık bir ödem veya wc'ye çıkılmadıysa onun ağırlığı olyor.
motivasyonu düşürmeyelim, güneşi az da görsek dışarda bahar var. biz de hafifleyelim hep beraber.

günaydın kızlar bugün diyetine hırsla sarılanlar nerde bakalımmmm :52:
burda :3:
ben sabah spordaydım, yeni geldim ancak oturdum.

canım, akşamları meyve / form / bitki çayları, yeşil çay vs şeklinde sıvılar tüket ve midene doluluk sinyali ver. o zaman çok atıştıramazsın.

slm kızlar günlerdir bilgisayarımla problemler yaşıyodum , sıkıntıdan patladım meğerse bağımlı olmuşum :17: topiğimiz canlanmış çok sevindim ,herkeste bir hareketlene gördüm sanki :) geçmişi oku oku bitiremedim ...şimdi dönüp biraz daha okuyayım bakayım neler yapmış bizim fıstıklar :16:
bana gelince dietim orta karar devam etmekte , bu sabah tartıda 70.200 gördüm :52: 60 lara az kaldı baya sevindim vede heyecanlandım ..bundan böyle bende menülerimi yazacağım...

slm kızlar günlerdir bilgisayarımla problemler yaşıyodum , sıkıntıdan patladım meğerse bağımlı olmuşum :17: topiğimiz canlanmış çok sevindim ,herkeste bir hareketlene gördüm sanki :) geçmişi oku oku bitiremedim ...şimdi dönüp biraz daha okuyayım bakayım neler yapmış bizim fıstıklar :16:
bana gelince dietim orta karar devam etmekte , bu sabah tartıda 70.200 gördüm :52: 60 lara az kaldı baya sevindim vede heyecanlandım ..bundan böyle bende menülerimi yazacağım...

oh oh herkesi gaza getiriyorum :52: yaz tabi cicim biz bunun için burdayız :23: ooo sen azimle 10 kiloyu çabucak verirsin az daha gayret :70:
bende netsiz bir hayat düşünemiyorum ama bazen de iptal etsemde kurtulsam diyorum sanki önceden internet mi vardı :9:

akşamları yediklerimizi minimuma indirmek lazım. yakamıyoruz çünkü onları. bunun yerine gündüz güzel beslenmeliyiz diye düşünüyorum.

işte bu büyük hata, bende de oluyor. çok dikkat ettiğim halde, tartı eksiyi bırak artılarda uçuyor ve direk, bunun acısını yiyerek çıkarıyorum ama az sabırlı olursak birkaç gün içinde o anormal artış gidebiliyor. muhtemelen anlık bir ödem veya wc'ye çıkılmadıysa onun ağırlığı olyor.
motivasyonu düşürmeyelim, güneşi az da görsek dışarda bahar var. biz de hafifleyelim hep beraber.

canım, akşamları meyve / form / bitki çayları, yeşil çay vs şeklinde sıvılar tüket ve midene doluluk sinyali ver. o zaman çok atıştıramazsın.

spordaydım derken biraz açalım.. haftada kaç gün ve ne kadar süre yapıyorsun? :8:
merak ettim de :69:

Son düzenleme:
oh oh herkesi gaza getiriyorum :52: yaz tabi cicim biz bunun için burdayız :23: ooo sen azimle 10 kiloyu çabucak verirsin az daha gayret :70:
bende netsiz bir hayat düşünemiyorum ama bazen de iptal etsemde kurtulsam diyorum sanki önceden internet mi vardı :9:

valla cnm şimdilik netsiz bir hayat düşünemiyorum özelliklede kış aylarında :) yazın dışarı çıkıyosun zaman geçiyo ama kışın :(
diet konusunda fena gazageldim 60 lara yaklaşmak iyice hırslandırdı beni:34: 7 kiloyu nasıl verdiysem 10 kiloyuda veririm allahın izni vede sizin desteğinizle :16:

dönerin pilavı bir kase kadardı:26: bugün daha dikkatli gidiyorum. 63 kalktım bu sabah bir sevndirik oldm sormayın:66:

az önce önümde browni vardı ama yemedimmm Allah'ım bu nasıl bir diyet aşkı böyle inşallah hep böyle devam eder :32: :103:

bugünkü menüm:

[1] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[4] Yaz Türlüsü 2 PORSİYON 442
[5] Ekmek 6 dilim 390
[6] CEVİZ 3 adet 81
[7] Çilek 50 gr 18.5
[8] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34

Toplam : 1290.5 kal.

1 saat pilates + 30 dk yürüyüş

daim olsun canim aranizdaki bu ask insallah :))))

çok haklısın canım:46:

canım, sizleri yeni yeni tanıyorum. artık idare edin, kahvaltıyı hep yapmıyorsun gibi yorumladıysam:1:
ben de herhangi bir şey ağırlıklı beslenemiyorum. protein yapmaya çalışsam meyveler çok çekici geliyor, meyve yapacak olsam canım ayran istiyor vs:) tersim sanırım biraz:60:

ben, beğendim menünü, gayet güzel. kurabiyecikler azıcık sırıtmışlar:86:ben de onlara sırıttım:86:
su, spor muhteşem:66:

:46:bir gayret canım. hepimiz gün de en az 1 kere uğrasak bile takımımız aktif olur. bir kere de birbirimize mesaj yazsak daha nolsun?

kesinlikle:46:

makarna çift olsa bile güzel bir menü olmuş. dengeli, besleyici, doyurucu:56:

güne gerçekten güzel başlamışsın canım, tebrik ederim.

eh ipin ucu kaçmış:27:

çocuklarına geçmiş olsun canım. sıkıntılarını da paylaş, neden boşver diyorsun? yazarken bile bir nebze rahatlarsın.:97:

süpper:62:

canım, sayfayı her açtığınızda bir mesaj dahi olsa yazın. selam yazın, gülücük atın vs. başlığınızın aşağı sıralara düşmesine izin vermeyin.

kahvaltı için 3 dilim ekmek birden bana biraz fazla geldi. ondan hariç menü gayet güzel.

canım, hem yumurtalı patatesin var hem de 3 dilim ekmek. kahvaltıyı ben de zengin severim ama patates içerikli bir gıda varsa ekmeği kısmalısın bence.

gayet güzel, afiyet olsun.

browniye hayır diyebildiğin için kocaman br alkış:46:
menün de çok güzel, çok hafif:nazar:

anaam nettin yaw?? paykekler supangle:47:

destegin icin cok tesekkürler bize gercekten iyi geldin :nazar:

canim senin su altin cilek nasil gidiyo bakim ???

kızlar bu kilo çizelgelerini nasıl yapıyoruz.. araştrdm sitede göremedm.. uruz mesaj atmıştı ordan yapıyodm... mesajlarımıda göremiyorm...:26:

canim bu diyet bölümünde var anlatim ?? bulamadinmi ama dur bakim ben link atim sana

Back