Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam süpersiniz yaaa hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum özelliklede kaptanımızı valla takımıza yeni bir soluk getirdin yenilendik şimdiden çok teşekkürler kızlar hani ooo fazla kaçırdığım menü vardı yaa pizzalar pastalar felan nasıl olduysa tartıya eksilerle yansıdı ama akşam sadace 1 elma yedim 3 tanede form bisküvi bugün bir anormallik olmazsa yarın süprizzz var inşallah eeee artık yaz geldi kapıda bizim düğünlerde yaklaştı şöyle bir kendimize gelelim dimi ama hepiciğinizi öpüyorum görüürüüüüüüüüüüüüüüüz

hoşgeldin canım
cuma günü 60'lı bir rakam görürsün inşallah.

spordaydım derken biraz açalım.. haftada kaç gün ve ne kadar süre yapıyorsun?
merak ettim de
açalım canım
haftada 3 gün spora gidiyorum. aile yaşam merkezleri var ankarada, orada step aerobik, pilates, fitness tarzı şeyler var. benim pazartesi bölgesel çalışma, çarşamba step ve cuma pilatesim var.
yaklaşık 3 yıldır devam ediyorum. ilk 2 yılda spor yaptım ama yediklerime dikkat etmedim. pek kilo veremedim. ama son zamanlarda diyetle sporu birleştirince güzel oldu

dönerin pilavı bir kase kadardı:26: bugün daha dikkatli gidiyorum. 63 kalktım bu sabah bir sevndirik oldm sormayın
1 kase kadarsa bir dahaki sefere ekmeği masadan uzaklaştıralım bugün diyetin daha güzel gitmesine de sevindim

kızlar bu kilo çizelgelerini nasıl yapıyoruz.. araştrdm sitede göremedm.. uruz mesaj atmıştı ordan yapıyodm... mesajlarımıda göremiyorm...:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu başlık. ama senin kilo çizelgen var zaten, nasıl değiştireceğini mi sormak istedin?

destegin icin cok tesekkürler bize gercekten iyi geldin
rica ederim canım, inşallah hep böyle aktif oluruz.

rica ederim kendi adıma canım ama sadece benle olmuyor. sizler de aktifsiniz maşallah güzel bir takımsınız, bütünlük var.
kaçamağın sonucunun kötü olmamasına sevindim. cumaya rakamı ben de merak ettim:44:

şu saate kadar süper gitti diyet akşamda böyle devam etmeye kararlıyım

menümü paylaşmaya geldimmmm :)

sabah

3 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 şer çatal helva peynir
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

yarım muz

4 adet ülker bolero gofret (minik olanlardan )

az önce akşam yemeğimide yedim

2 dilim kepek ekmeği
3 kaşık patlıcan yemeği (etli)
1 domates
1 bardak ayran
sabah kahvaltısını geç yaptığım için bugün 2 ana öğünm oldu

kızlar topiğin bu aktif hali bile içimi kıpır kıpır ettirdi süpersiniz burayı boşlamayalım artıkın
bu arada birşey sorucam kaptanım bildirim günü için alınan karar ne şimdi?
cuma dedi çoğunluk, bence de cuma uygun. tek bir koşulla saat 10.30'dan önce bildirimlerin gelmesi lazım. cuma erken bildiremeyecek arkadaşlar perşembeden bildirsinler. 2 takımın birden hesaplaması, bir de kardeş takımlar derken işim iş yani bu hafta genel liste de 13. takım olarak bizde.:96:

herkes cuma gününü önerdi herhalde cuma günü sabah olur cnm.
ben de gaza geldim vallahi kızlar aman böyle devam edelim
cuma canım.
Allah o gaza zeval vermesin kilo verme işinde o gaz olmasa hepimiz yan gelir kilo alırdık zaten

toplamda 5 dilim ekmek olmuş. günlük 6 dilime kadar sorun yok. ama eğer azaltabiliyorsan 1 dilimi azaltabilirsin. yok dayanamıyorum diyorsan kalabilir.
bolero kaç taneydi:4 (bunlar da minik)

bugün
sabah
2.5 dilim kepek ekmeği
0.5 porsiyon kıymalı yumurta
40 gr peynir
domates salatalık
öğlen
fırında kabak mücver
1 tane közlenmiş biber
4 tane mantar
1 bardak ayran
arada
1 tane activia çilekli
akşam
0.5 porsiyon mercimek çorbası
4 çatal kabak mücveri
ilerleyen saatler de 1 avuç leblebi,1 büyük bardak ayran
toplam 1330 kl

neyneyse harikasın cnm yaa :) domateside çok severim iyi geldi ekmek konusuna gelince normalde daha az yiyorum , sabahları 1,2 dilim yetiyor normalde...ama şununda farkındayım karbonhidratları çok seviyorum :18:

ayşecim seninde menün harika görünüyor göze batan hiç bişey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…