• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hepinizi çok seviyorum ama kaptanıma da hak veriyorum :31: takımda paylaşım yok denecek kadar az :20: bu şekilde grup bi yerlere gelemez.. DAHA ÇOK PAYLAŞIM PLEASE :70:
yaz gelmeden mezun olalım artıkkkkk :52:
çok haklısın canım:46:

Sevgili kaptanim..normalde kahvaltimi yapmaya calisiyorum ama dün nedense canim istemedi . Daha dogrusu yataktan cikamadim bir türlü halsizlikten. Cok sükür bugün kendimi iyi hissediyorum.. umarim hep böyle güclü kuvvetli olurum :66: Protein agirlikli beslenmek icin cabalamiyorum canim ne isterse yiyorum ama az yemeye calisiyorum sadece :61: ne kadar becerebiliyorsam artik :44: ( bu hafta basladim gecen haftalarda sagliksiz besleniyordum bu arada )
canım, sizleri yeni yeni tanıyorum. artık idare edin, kahvaltıyı hep yapmıyorsun gibi yorumladıysam:1:
ben de herhangi bir şey ağırlıklı beslenemiyorum. protein yapmaya çalışsam meyveler çok çekici geliyor, meyve yapacak olsam canım ayran istiyor vs:) tersim sanırım biraz:60:

Bugünkü menüm :

Sabah :

1 yumurta sahanda
2 dilim beyaz ekmek
3 tane zeytin
1 kupa sekersiz limonlu cay

Ara : 2 minik kurabiye , 1 kupa sekersiz limonlu cay

Ara : 1 bardak limonlu form cayi

Ara : 5-6 tane cherry domates

Ara : 1 tane salatalik

Aksam :

1 dilim siyah ekmek

Bolca salata sanirim 2 tabak ediyor..büyük bir tabak dolusu oldu cünkü :1:

Salata tam bir vitamin deposuydu ( marul , roka ,havuc ,mor lahana ,turp ,domates,salatalik,roka,maydanoz ,dere otu,yesil biber, aci kirmizi biber ve limon tabiki ve biraz da zeytinyagi kullandim :52: )

Ara : 1 bardak sekersiz sade kahve

Ara : 1 bardak zayiflama cayi

Toplamda 3 litre su ictim gün boyu tabiki cay ve kahveleri saymiyorum.. ve 1 saat pilates 15 dk ip atlama :8::8:
ben, beğendim menünü, gayet güzel. kurabiyecikler azıcık sırıtmışlar:86:ben de onlara sırıttım:86:
su, spor muhteşem:66:

Elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum canim.. hafta sonu sinavlarim olmasina ragmen gelmeye calisiyorum..:68: herkes tasin altina elini koysun takim icin please :40:
:46:bir gayret canım. hepimiz gün de en az 1 kere uğrasak bile takımımız aktif olur. bir kere de birbirimize mesaj yazsak daha nolsun?

evet kaptanm bende öyle karar aldm ona verceğim paraya giderm spora yazılırım daha hayırlı olur..
kesinlikle:46:

günaydın kızlarrr gününüz güzel geçsin

dünkü menüm

[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78 78
[2] yumurta 1 adet 80 80
[3] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[4] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35 10.35
[5] Altınbaşak kepekli bisküvi 1 adet 18 18
[6] Fırın Makarna 0.5 PORSİYON 185 185
[7] Tavuk Sote 0.5 PORSİYON 115 115
[8] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
[9] Kellogg's Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88 88
[10] Çilek 50 gr 18.5 18.5
[11] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5 100.5
[12] Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166 166
[13] Kabak Yemeği 0.25 TABAK 60 60
Toplam : 1072.75 kal.

öğlen ve akşam 2 öğün makarna hata biliyorum ama domates soslu makarnaya dayanamadım :17::17:
makarna çift olsa bile güzel bir menü olmuş. dengeli, besleyici, doyurucu:56:

Günaydin kizlar... :66::66: Hem kahvaltimi yapayim hem de yediklerimi yazayim :52:

Kahvalti öncesi 1 su bardagi sicak su ictim

Sabah :
1 haslanmis yumurta
8 cherry domates
1 yesil biber
6 minik siyah zeytin
1 kücük salatalik
1 kibrit kutusu büyüklügünde chili biberli peynir
2 dilim siyah ekmek

yaninda..elbette sekersiz 1 bardak rezene cayi

Güne güzel basladigimi düsünüyorum insallah böyle devam eder :8: :16:

Herkese harika gececek bir gün diliyorum :54:
güne gerçekten güzel başlamışsın canım, tebrik ederim.

herkeze günaydın gününüz güzel geçsin güzel bayanlar:66::66::66:bu gün biraz abarttım bu saatten sonra dha çok dikkat edcem akşam bir arkadaştaydık pasta börek salata ne bulduysam yedim valla sabah 2 çokopens 1 pizza dilimi 10 15 tane yaprak dolma 1küçücük pasta saat 1 de dişçide randevum var büyük ihtimalle o saatten sonra akşama ancak çorba içebilecem dengeler heralde:66::66::66:55 3 kaldı 57.5 im ama ben kendimi 58 kabul ediyorum 55 az kaldıııııııııııııııı:62::62::62::62::62:
eh ipin ucu kaçmış:27:

SELAM HATUNLAR ohh topik canlanmaya baslamis umarim dahada artar bu durum
bana gelecek olursak ben yine rahatsiz mutsuz cocuklari hasta vs. daha anlatip sykmak istemem caninizi evde is yapasim yok spor yapasim hic yok beslenmeme dikkat ediyorum ama spor olmayinca onunda etkisi olmuyor iste

gecmisi pek okuyamadim ama sanirim herkesler iyi cok sükür artik bende syk syk burda olacam ve menülerimi paylasacam :)))
kimse yok diye canim istemiyordu acikcasi yazmak
çocuklarına geçmiş olsun canım. sıkıntılarını da paylaş, neden boşver diyorsun? yazarken bile bir nebze rahatlarsın.:97:

çok teşekkür ederim kızlar hepinize:16:
etracım inş. sende çooook çoooook mutlu olur cnm:54:
bende motive olmaya başladım özellikle bugün:66:
süpper:62:

tahmin etmiştim zaten herkes öyle düşünüyor geliyor bakıyor sayfaya kimse bişey paylaşmamış amann diyorsun kapatıyorsun :9::9::9: bende bu sıkıcı durumu düzeltmek için burdayım :52:
canım geçmiş olsun ailecek hastasınız galiba bahar nezlesi falan mı? dikkat edin bol bol taze meyve sebze tüketin inşallah bir an önce iyileşirsiniz :71:
sporsuz diyet, can sıkmaktan başka bişeye yaramıyormuş bunu farkettim o yüzden kısa sürede sonuç almak için diyet+spor şart.. yoksa bütün motivasyon bi günde yerle bir oluyor :66:
canım, sayfayı her açtığınızda bir mesaj dahi olsa yazın. selam yazın, gülücük atın vs. başlığınızın aşağı sıralara düşmesine izin vermeyin.

bugün sabah
yumurtalı patates
peynir
domates salatalık
3 dilim k.ekmeği
öğlen
yarım avuç leblebi 2 bardak ayran
akşama da mercimek çorbam ve kuru fasulye var ve tabiki ayrannnnnnnnnnnn
kahvaltı için 3 dilim ekmek birden bana biraz fazla geldi. ondan hariç menü gayet güzel.

sabah
yumurtalı patates
peynir
domates salatalık
3dilim k.ekmeği
öğlen
2 bardak ayran yarım acuç leblebi
akşam
mercimek çorbası,kuru fasulye,2 bardak ayran
activia
toplam 1600 kl
spora halim yok ama toplayım geçtim başına kızım ağladı yaptırmadı onunla callio izleyecekmişim:52:
canım, hem yumurtalı patatesin var hem de 3 dilim ekmek. kahvaltıyı ben de zengin severim ama patates içerikli bir gıda varsa ekmeği kısmalısın bence.

ah hesabimizi verelim bakalim ;)))

sabah

3 kasik menemen (kiymali)
domates
salatalik
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
kk peynir

öglen

2 kasik et sote
2 kasik pilav
1 kase yogurt

aksam

öglenle ayni :)))

aralarda vazgecilmezim yesil elmalarimi yedim
su 2 litre devami gelir
spor yok :(((
gayet güzel, afiyet olsun.

az önce önümde browni vardı ama yemedimmm Allah'ım bu nasıl bir diyet aşkı böyle inşallah hep böyle devam eder :32: :103:

bugünkü menüm:

[1] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[4] Yaz Türlüsü 2 PORSİYON 442
[5] Ekmek 6 dilim 390
[6] CEVİZ 3 adet 81
[7] Çilek 50 gr 18.5
[8] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34

Toplam : 1290.5 kal.

1 saat pilates + 30 dk yürüyüş
browniye hayır diyebildiğin için kocaman br alkış:46:
menün de çok güzel, çok hafif:nazar:

kızlar bugünkü menüm

[1] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[2] Supangle (Dr. Oetker) 0.5 PORSİYON 126.5 :17::17:
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[8] Simit 0.75 ADET 206.25
[9] Sosis 30 GRAM 96.6
[10] Çökelek (lor peyniri) 10 GRAM 8.1
[11] Becel Formum margarin 1 10 gr 36
[12] Paykek Kakaolu 30 GRAM 121.8 :17::17:
Toplam : 1164.35 kal.
anaam nettin yaw?? paykekler supangle:47:

bende senin gibiyim cnm abur cubursuz yapamıyorum ama alışıyorum yavaş yavaş

ben yine yiyorum ama artık gündüzleri yicem yani akşam 7'den sonra değil:23: diyetten önce gelsin cipsler kekler çikolatalar ne bulursam yiyordum tamam kilolu değilim ama ilerde olabilirim yani sağlıksız bir beslenme şekli onun için mutlu değildim ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum :70:

Son düzenleme:

Sabah :
1 haslanmis yumurta
8 cherry domates
1 yesil biber
6 minik siyah zeytin
1 kücük salatalik
2 dilim siyah ekmek
1 bardak rezene cayi

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 1 bardak yesil elma

Ara : 2 minik un kurabiyesi

Aksam :
1 kase sebzeli sehriye corbasi
1 tabak kiymali makarna
1 bardak ayran

Ara : 1 bardak limonlu siyah cay

Ara : 1 bardak form cayi

Ara : 1 bardak papatya cayi

Kurabiye olmasin isterdim ama mümkün olmadi :59: Arkadasimin mezuniyet davetine katilmistim onca pastadan sadece bu ikisini yiyerek nefsimi bastirdim :78: Gün boyu 2 litre su icebildim sadece..umarim uyuyana kadar icebilirim 1 lt daha.. spor yapmadim henüz belki ilerleyen saatlerde stres atmak icin yapabilirim :8: Gece 4 e kadar ders calisirim görünüyor gece yeni basliyor benim icin :52:

Son düzenleme:
kızlar, hepinizin menüsüne burnumu sokup kendi menümü yazmamak olmaz:1:

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: biraz yumurta, peynir, 4 zeytin, domates ve 1.5 dilim ekmek
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 kase kuru fasülye ve 1 levrek, fırın + kuzukulağı salatası
ara: 2 kupa yeşilçay ve beyaz nohut
ara: biraz badem, saymadım
akşam: 2 kase cacık

bir çilek arası yapacağım, burdan kalkabilirsem:1:
su: 1.5 lt olmuştur
spor: ev koşturmacası:97:

Sabah :
1 haslanmis yumurta
8 cherry domates
1 yesil biber
6 minik siyah zeytin
1 kücük salatalik
2 dilim siyah ekmek
1 bardak rezene cayi

Aksam :
1 tabak kiymali makarna
1 bardak ayran

Kurabiye olmasin isterdim ama mümkün olmadi :59: Arkadasimin mezuniyet davetine katilmistim onca pastadan sadece bu ikisini yiyerek nefsimi bastirdim :78: Gün boyu 2 litre su icebildim sadece..umarim uyuyana kadar icebilirim 1 lt daha.. spor yapmadim henüz belki ilerleyen saatlerde stres atmak icin yapabilirim :8: Gece 4 e kadar ders calisirim görünüyor gece yeni basliyor benim icin :52:

bir davette sadece un kurabiyesi ile yırtabildiysen ne mutlu sana:nazar:

kızlar bugünkü menüm

[1] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[2] Supangle (Dr. Oetker) 0.5 PORSİYON 126.5 :17::17:
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[8] Simit 0.75 ADET 206.25
[9] Sosis 30 GRAM 96.6
[10] Çökelek (lor peyniri) 10 GRAM 8.1
[11] Becel Formum margarin 1 10 gr 36
[12] Paykek Kakaolu 30 GRAM 121.8 :17::17:
Toplam : 1164.35 kal.

Hesap zamanii !!! :41: Canimcigim nettin bu margarini bakim :9: yedin mi öylece 10 gr. mi :9: sosis..simit..supangle :27: yani olmuyor böyle bizimde canimizi cektiriyorsun :60:

neyneyse cnm evet ekmek fazla oldu aslında kahvaltı dışında pek ekmek yemiyordum ama bu aralar cnm ekmek istiyor ne yesem ekmekle yemek istiyorum patatesten kaçınmaya çalışıyorum zaten yemeğini bile en son ne zaman yedim hatırlamıyorum canımda istemiyor değil hani sabah eşim kızartma istedi bende kandırıp patatsli yumurta yaptım:27: evdeki tüm abur cuburları tükettim leblebi var sadece ama mutfağa gidip karıştırdım her yeri olsaydı bişeyler yiyecektim akşam oldu mu bir haller oluyor bana:52:meyveli soda içtim 1 tane abur cubur almayacağım bir süre daha eve:45:

bir davette sadece un kurabiyesi ile yırtabildiysen ne mutlu sana:nazar:

Cok sükür yaptim durmadan konustum bir seyler anlattim.. yeni arkadaslarla tanistim filan derken arada kaynattim yeme olayini ... aslinda bu ikisini de yemeyecektim de bazilari farketti yemedigimi o zaman aldim agzima yiyorum bak diye :9::9: aksam ki makarna menüsü de komsumun marifeti :52: domates al gelirken demisti meger aksam yemegi sofrasina davet edecekmis... evde yeseydim miss gibi izgara balik yiyecektim :69: neysee.. yarina kaldi artik baligim:35:

velhasil diyorum ki.. papatyam gibi bende pek bir hevesliyim.. neyseneysecigim bu motivasyonumun cogunu senden aldim.. Senin kilo verme hizini ve hirsini görünce azim yaptim yeniden :21: tesekkür ederim.. tekrar hosgeldin takimimiza :71:

Sabah :
1 haslanmis yumurta
8 cherry domates
1 yesil biber
6 minik siyah zeytin
1 kücük salatalik
2 dilim siyah ekmek
1 bardak rezene cayi

Aksam :
1 tabak kiymali makarna
1 bardak ayran

canım bence üzülmene gerek yok hatta kendini durdurabildiğin için mutlu olmalısın :16:

en güzel ve en yorucu sporu yapıyorsun tebrikler :52: benimkinden de hafif bir menü olmuş çok beğendim :nazar:

neyneyse cnm evet ekmek fazla oldu aslında kahvaltı dışında pek ekmek yemiyordum ama bu aralar cnm ekmek istiyor ne yesem ekmekle yemek istiyorum patatesten kaçınmaya çalışıyorum zaten yemeğini bile en son ne zaman yedim hatırlamıyorum canımda istemiyor değil hani sabah eşim kızartma istedi bende kandırıp patatsli yumurta yaptım:27: evdeki tüm abur cuburları tükettim leblebi var sadece ama mutfağa gidip karıştırdım her yeri olsaydı bişeyler yiyecektim akşam oldu mu bir haller oluyor bana:52:meyveli soda içtim 1 tane abur cubur almayacağım bir süre daha eve:45:

Aysecigim belki kan sekerin düsüyordur o yüzden canin sekerli ,karbonhidratli seyler istiyordur... bol bol meyve ye ve su,cay ic.. faydasini görürsün hemen canlandirir vücudunu emin ol :16:

Senin menünü cok merak ediyordum dogrusu neyneysecigim... iyi ki ekledin ben sormadan.. anladim senin sirrini galibaa :26: aksamlari hafif birseylerle atistiriyorsun kahvalti ve ögle yemegin orta seviyeli menülerle kaliyor ?? Takibimdesin artik..senden bu isin sirrini ögrenecegim insallah :82:

olabilir etracım.meyve yemeyi bir alışkanlık edinemedim önüme gelecek illa o zaman yiyorum.eşim evdeyse o gün yiyorum onun sayesinde hazırlayıp getiriyor:31:yoksa benim aklıma gelmiyor:27:
en çok muzu severim onu da diyette önermiyorlar gariplik bende sanırım.
bu aralar sıkıldım zaten ya bırakacam şu diyet işini yada bir çözüm bulmam lazım olmuyo bir ileri bir geri off

Senin menünü cok merak ediyordum dogrusu neyneysecigim... iyi ki ekledin ben sormadan.. anladim senin sirrini galibaa :26: aksamlari hafif birseylerle atistiriyorsun kahvalti ve ögle yemegin orta seviyeli menülerle kaliyor ?? Takibimdesin artik..senden bu isin sirrini ögrenecegim insallah :82:
sırrım ifşa oldu:1:
evet, canım. çok güzel yakalamışsın. kahvaltımı güzel yaparım. bugün doktora gideceğim için fazla özenemedim. öğlenleri de karnım doyar ama akşamları salata, çorba gibi hafif şeyler yerim. akşam ekmek yemiyorum ayrıca.
menülerimi paylaşacağım inşallah canım. siz de bana önerilerinizi yazarsınız. karşılıklı olunca güzel oluyor:16:

etracım lalammayı tebrik ediyorum ben kaçamak yapsada doyana kadar yemiyor tadına bakar gibi yiyor toplam kalori miktarı hep aynı istikrarda gidiyor.:81:

Canimcigim evet haklisin belki dediginde... Lamammanin diger menülerini cok dikkatle takip edemedim dogrususunu söylemek gerekirse... simit ,sosis ,supangle yerine sebze meyveyi daha fazla koymaya calisirsa lamammanin kilo verme hizini olumlu etkiler bu diye düsünüyorum. Günlük 1200 kaloriyi pasta,ekmek,kola,pizza gibi menüyle tamamlayan biriyle meyve ,sebze , yogurt , yagsiz et balik ile tamamlayan kisinin kilo verme hizlari nasil olur ?? Tabi sadece kilo vermek olarak degil saglikli beslenme olarak da menülerimiz cok önemli diye düsünüyorum..

Hem canimcigim.. Birbirimizin menülerinde gördügümüz fazlaliklari ,yanlislari elestirirsek daha dikkat ederiz yedigimize ictigimize . Tabi güzel menüleri gördükce kendi menülerimizide etkiler, örnekleriz birbirimizi ??...

canım, muhtemelen ekmekde olan bir şeye vücudunun ihtiyacı var. bu da karbonhidrat olabilir ve bunu da meyvelerden de alabilirsin. hem de meyveler bahar yorgunluğuna iyi gelir.
bir de eve abur cubur sokmamak en iyisi. yoksa ben gördükçe canım çekiyor.:97:

Cok sükür yaptim durmadan konustum bir seyler anlattim.. yeni arkadaslarla tanistim filan derken arada kaynattim yeme olayini ... aslinda bu ikisini de yemeyecektim de bazilari farketti yemedigimi o zaman aldim agzima yiyorum bak diye :9::9: aksam ki makarna menüsü de komsumun marifeti :52: domates al gelirken demisti meger aksam yemegi sofrasina davet edecekmis... evde yeseydim miss gibi izgara balik yiyecektim :69: neysee.. yarina kaldi artik baligim:35:

velhasil diyorum ki.. papatyam gibi bende pek bir hevesliyim.. neyseneysecigim bu motivasyonumun cogunu senden aldim.. Senin kilo verme hizini ve hirsini görünce azim yaptim yeniden :21: tesekkür ederim.. tekrar hosgeldin takimimiza :71:
motivasyon verebildiğime çok sevindim canım:81: siz de inşallah bana uğurlu gelirsiniz ve hedefime burada ulaşırım.:97:
yarına ızgara balık var ha, bayılırım:56:şimdiden afiyet olsun.

en güzel ve en yorucu sporu yapıyorsun tebrikler :52: benimkinden de hafif bir menü olmuş çok beğendim :nazar:
teşekkür ederim canım. hafiflikte yarışalım.:81:

olabilir etracım.meyve yemeyi bir alışkanlık edinemedim önüme gelecek illa o zaman yiyorum.eşim evdeyse o gün yiyorum onun sayesinde hazırlayıp getiriyor:31:yoksa benim aklıma gelmiyor:27:
en çok muzu severim onu da diyette önermiyorlar gariplik bende sanırım.
bu aralar sıkıldım zaten ya bırakacam şu diyet işini yada bir çözüm bulmam lazım olmuyo bir ileri bir geri off
aaa ne diyeti bırakması yaw:96: dur daha ben yeni geldim:62:
bu arada yarım muz yiyebilirsin canım. korkma o kadar.

evet, canım. çok güzel yakalamışsın. kahvaltımı güzel yaparım. bugün doktora gideceğim için fazla özenemedim. öğlenleri de karnım doyar ama akşamları salata, çorba gibi hafif şeyler yerim. akşam ekmek yemiyorum ayrıca.
menülerimi paylaşacağım inşallah canım. siz de bana önerilerinizi yazarsınız. karşılıklı olunca güzel oluyor:16:
benim de benimsediğim beslenme şekli budur:42:kahvaltı ve öğle yemeğini güzel ve doyurucu yerim

Canimcigim evet haklisin belki dediginde... Lamammanin diger menülerini cok dikkatle takip edemedim dogrususunu söylemek gerekirse... simit ,sosis ,supangle yerine sebze meyveyi daha fazla koymaya calisirsa lamammanin kilo verme hizini olumlu etkiler bu diye düsünüyorum. Günlük 1200 kaloriyi pasta,ekmek,kola,pizza gibi menüyle tamamlayan biriyle meyve ,sebze , yogurt , yagsiz et balik ile tamamlayan kisinin kilo verme hizlari nasil olur ?? Tabi sadece kilo vermek olarak degil saglikli beslenme olarak da menülerimiz cok önemli diye düsünüyorum..
kesinlikle katılıyorum. aynı kalori miktarı farklı yiyeceklerle oluşturulabilir ama mesela yoğurdun vücudumuzda yağ yakıcı etkisi varken supangle yap oluşturabilir. olayın incelme boyutunu da düşünelim.

Hem canimcigim.. Birbirimizin menülerinde gördügümüz fazlaliklari ,yanlislari elestirirsek daha dikkat ederiz yedigimize ictigimize . Tabi güzel menüleri gördükce kendi menülerimizide etkiler, örnekleriz birbirimizi ??...
tabiki orası öyle ama kaçamaklı bir gün için çok iyi diyorum ben.listeleri genellik takip ediyorum ben zaten her gün bu şekilde olmuyor listesi dikkatli besleniyor bu kadar kaçamakta hakkı bence abartmadan yemiş canım

birsürü yazmıştım internet koptu yazdıklarm gelmemiş:26:

cnm galiba şimdilik askıya alındı gibi taşınma işlerimiz babamlar ev sahibiyle konuşuyor kira gibi bir sorunumuz yok daha farklı bir olay yaşadık bakalım hakkımızda hayırlısı sizede kolay gelsin:34:
biz de taşınmak için değilde erkek arkadaşım bakıyor inşallah bu sene nişanım olcak. kilo verme telaşım birazda bu yüzden:1:

bende 6-7 kiloyu akşamları meyve yada çorba yiyerek verdim.. ama şuan o kadar duramıyorm nedense. bu taktik işe yarıyor gerçekten en kısa sürede bu taktiğe dönüş uygulucm bende inşallah:16:

evet şimdi gelelim yediklerime...

sabak bolca peynir bir kaç zeytin 2 dilim normal ekmek domates salatalıkla tamamladım kahvaltımı

öğlen yine dışardaydm pilav üstü döner ligt kola ve bir dilim ekmek yedim

akşam tavuk ızgara yanına 1 kaşık pilav ayran

2 litre su içtim uzun zamn sonra kendimi sıkarak..

tüm günün özeti bu.:68:

Son düzenleme:
Back