çok üzüldüm ya genç miydi kızı küçük müderyacım ve ayşecim çok teşekkür ederim...ben bile bu kadar sarsılmışken eşini ve kızını düşünemiyorum çok zoryüzü gözümün önünden gitmiyor ..Allah ailesine sabır versin ,mekanını cennet etsin ..
sağol cnm Allah razı olsun..gülşencim başınız sağolsun allah sabır versin canım
çok üzüldüm ya genç miydi kızı küçük mü
batuhanım harikasın canım:81:
merhaba kızlarrr bildirimimi yapayım
geçen hafta 84.4
bu hafta 83.9
giden 0.5 kg
üzgünüm bu hafta +400 gr :18:
kabus günü maalesef benim için 85.5 :84:
+200 malesef 57.500
geçen hafta 72.600
bugün 71.100
bu iyi sonuca sevinemedimçünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo
geçen hafta 72.600
bugün 71.100
bu iyi sonuca sevinemedimçünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo
bu saat olmuş kimse girmemiş protesto edip ben de girmeyeceğim artık
bugün arkadaşa gittim
bugün
sabah
2dilim k.ekmeği biraz sucuklu yumurta peynir
öğlen
1 küçük poğaça
yarım kase bulgur köftesi
yarım dilim tavuk gögsü
çay
akşamda
activia yerim
toplam 1300 kl
slm kızlar evden sabah çıktım yeni geldim , çok ama çok yoruldum .. vede üşüdüm şimdi bi çay demliyeceğim ohh sıcak sıcak :) siz neler yaptınız bakayımbu hafta 1.5 kilo verdim bakalım haftaya nasl bir sonuç olacak
gülşencim 1.5 kg süpermiş ben de haftaya bekliyorum öyle bir sonuç.bu altınçileğe çok umut bağladım inş. boşa çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?