• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gülşencim 1.5 kg süpermiş ben de haftaya bekliyorum öyle bir sonuç.bu altınçileğe çok umut bağladım inş. boşa çıkmaz

evet cnm koca 1 ayda veremediğim kiloyu 1 haftada verdim :) ilginç bir metabolizmam var galiba :9: darısı hepinizin başına ..inşallah bu haftada verebilirim kilo :78: inşallah sende çok iyi sonuçlar alacaksın cnm benim :34:

Merhaba 8. takım :)

Ne kadar şanssızım, ben geldiğimde takımda hiçkimse olmuyor :31:

Diyet yapmak için hiç olmadığım kadar motive olmuş durumdayım :86:
Bendeki motivasyonu sizlere bulaştırmaya gelmiştim oysa ki :)

rus sitesinden kopyaladım, yeşil çay için yazılmış açıklama

çay seven kim, o genellikle ince kalır. Bu gerçeği bilimsel açıklama çıkıyor. Maddelerin vücutta yağ birikimi önlemek, çay yaprakları yer.
Japon uzmanlar çay (yeşil ve siyah) kişi abur cubur yiyor olsa bile, kilo artışı önlemek yardımcı olduğunu öğrendim.
Bu bulgular laboratuar hayvanları ile 14 haftalık deneme sırasında elde edildi.
Bu içki değil, vücuttaki yağ birikme yapar olması yanında, kolesterol ve şeker seviyeleri artar, diyabet tip II gelişimini engelleyen, abur cubur etkisini nötralize eder.
bu alanda daha önceki çalışmalarda çay kalp-damar hastalıkları, kanser ve Parkinson hastalığı gelişme riskini azalttığı kanıtlanmıştır hatırlayın.

684086_vb.jpg
böyle olmak istemiyoruz demi o zamn şu saçma diyet dışılığı bırakalım

sabah 1 gevrek yedim 3 kızarmış küçük biber biraz peynir ve bir kaç lokmada tereyağ vişne reçeli yedim

diyorum şunlara beni sofraya oturtmayın çok yiyorum diye ama yok kalk kalk başımın etini yiyolar hakmı bana bu uleeen bari bundan sonra yemeyim:63:

bugün
sabah
yoğurtlu domateski patates kızartması biraz
20gr peynir
2 dilim çok tahıllı ek.
öğlen
1 muz
1 kivi
akşam üstü poğaça yaptım
2.5 minik poğaca yedim 1 büyük bardak ayran
şimdi 1 büyük ayran 20 gr kadar kaju yerim
toplam
1400 kl

35 dk bisiklet 5 dk twist 5 dk kalça hareketi 45 dk spor

başta ben olmak üzere artık tüm arkadaşlarım için bol bol kilo vermeli ve bol bol paylaşımlı günlerde görüşmek üzere iyi geceler
etra ışıkları sen kapatıver tatlım:24:iyi geceler:46:

gerberacigim bugün takimimiza sen sahip cikmissin, göz kulak olmussun masallah :71: cok azimli ,motiveli görünüyorsun..insallah hep böyle devam eder azmin canim benim... Yarin benim icin de cok güzel bir gün olacak.. ögleye kadar uyumak istiyorum :1: ögleden sonra miss gibi ders calisayim ,spor yapayim ,sebze yemegi yapayim... :1:

Pazartesi günü hepimize yeni bir heves ,güc ,azim ,kararlilik getirir insallah.. isiklari kapatiyorum iyi geceler :54:

Back