anladım cnm daha yeni evlesinönceden alışık olmayınca bide çalışınca çok zor geliyordur şimdi.
ama eşinde yardım etsin ikinizde çalışıyorsunuz öyle alışmasın
boşver cnm içmezse içmesin yapma kıyamamazlık sakınahhhhh ah canım dokunma yaramamaalesef ben alıştırmayı bir türlü beceremiyorum su istiyor kendin alabilirsin diyorum tamam içmicem vazgeçtim diyor öyle oluncada ben kıyamayıp kalkıyorum düşün yani anca canı isterse yemek yaparken yardım ediyor ama ne yardım onu ver bunu al şu nerde
geçen hafta 72.600
bugün 71.100
bu iyi sonuca sevinemedimçünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo
canım yaaa başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.
geçen hafta 72.600
bugün 71.100
bu iyi sonuca sevinemedimçünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?