• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anladım cnm daha yeni evlesin :69:önceden alışık olmayınca bide çalışınca çok zor geliyordur şimdi.
ama eşinde yardım etsin ikinizde çalışıyorsunuz öyle alışmasın:34:

ahhhhh ah canım dokunma yarama :59::59: maalesef ben alıştırmayı bir türlü beceremiyorum su istiyor kendin alabilirsin diyorum tamam içmicem vazgeçtim diyor öyle oluncada ben kıyamayıp kalkıyorum düşün yani anca canı isterse yemek yaparken yardım ediyor ama ne yardım onu ver bunu al şu nerde

ahhhhh ah canım dokunma yarama :59::59: maalesef ben alıştırmayı bir türlü beceremiyorum su istiyor kendin alabilirsin diyorum tamam içmicem vazgeçtim diyor öyle oluncada ben kıyamayıp kalkıyorum düşün yani anca canı isterse yemek yaparken yardım ediyor ama ne yardım onu ver bunu al şu nerde
boşver cnm içmezse içmesin yapma kıyamamazlık sakın

Slm kızlar
malum tartı günü ve bugün itibariyle 500gr gitmiş durumda..yani 70 kiloyum gramı gramına ,buna da şükür..

dün yediklerimin resmini çekmeye başladım ben de ama eklemeye fırsat olmadı..
şimdi ekleyim ve tavsiye ederim rersim çekmeye üşendiğim için abur cubur yemedim ve günü çektiklerimle kapattım..devam edecem artık!

Sabah oğlumla beraber kahvaltı yaptık bu gördüğünüz koca tabağın çoğunu o yedi ben tırtıkladım diyebiliriz (o zeytinlerden sadece ikisini ben yedim korkmayın :))

Evde brokoli vardı ve bozulacak korkusuyla dün hepsini tükettim oğluşum haşlama yemediği için ona çorbasını yaptım ve kendim de öğlen 1 dilim kadar ekmekle çorba içtim

Akşam zaten çok aç değildim yinebuharda haşladığım brokoliyi sarımsaklı yoğurt ve 1 dilim ekmekle yedim..

Arada neskafe,form çayı ve su tükettim..dün menüm böyleydi bugün de ekliyeceğim ama şimdi oğluşu sattım babanesinde bende fırsat bu fırsat yürüyüşe çıkacam gelince devam ederim..

Son düzenleme:
geçen hafta 72.600
bugün 71.100

bu iyi sonuca sevinemedim :59: çünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar :( gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo :50:

geçen hafta 72.600
bugün 71.100

bu iyi sonuca sevinemedim :59: çünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar :( gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo :50:

canım yaaa başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.

geçen hafta 72.600
bugün 71.100

Canım benim başınız sağolsun komşuna Allahtan sabır diliyorum..senin için de ne zor olmalı..yani ölüm hbrini almak ayrı yanında,gözünün önünde can vermesi apayrı bir durum eminim bugün sürekli o sahne gözünün önüne geliyordur..Allah bir daha yaşatmasın inşallah!

Back