• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gülşencim
Başınız sağolsun canım, böyle bir şey kolay kolay unutulmaz ama Allah yardımcın olsun inş...

Azracım
Canım özel mesajına cevap yazdım ama posta kutun dolu olduğu mesaj gönderemiyormuşum, öyle bir uyarı geldi :)
Bu hafta görev bizde, 2 haftadır hiç aklım çkmadı, unutmam mümkün değil :9:
Yine de hatırlattığın için çok teşekkür ederim kaptanım.
Sizin düğün 22 sindeydi, değil mi? Umarım yanılmıyorumdur :)
Düğünde bol bol eğlenin, dökün kurtlarınızı :66:
Sonra seni tekrar aramıza bekliyoruz, bu kadar hasretlik yetti :69:

Hanımlar takım listemizi biraz daha geç saatlerde hazırlicam.
Sanırım henüz kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlar var.

Ben bu hafta sabitim.
Şimdilik bu bile kar benim için :)

8. TAKIM 203. HAFTA

handerya ( 70,5 / 70,0 / 0,5 / 0,71% )
sevgilim_benim ( 58,7 / 58,8 / -0,1 / -0,17 % )
xetrax ( 64,0/ 64,0 / 0,0 / 0,0 %)
papatya89 ( 61,6 / 62,0 / -0,4 / -0,65 % )
nuvanda ( 57,3 / 57,5 / -0,2 / -0,35 % )
gulsenbasak ( 72,6 / 71,1 / 1,5 / 2,07 % )
batuhanim ( 88,0 / 87,0 / 1,0 / 1,14 % )
AySeCeYLin ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00 %)
elif190 ( 61,9/ 61,9 / 0,0 / 0, 00% )
lamamma ( 84,4 / 83,9 / 0,5 / 0,59 %)
haticekar (60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00 %)
gerbera1987 (83,6 / 85,5 / -1,9 / -2,27 %)
uruz ( 76,2 / 76,2 / 0,0 / 0,0 %) geri dönmek üzere ayrıldı

TOPLAM KİLO (902,5 / 901,6 / 0,9 / 0,10% )

batuhanım harikasın canım:81:

sende öylesin canim benim

merhaba kızlarrr bildirimimi yapayım

geçen hafta 84.4
bu hafta 83.9
giden 0.5 kg

hic yoktan iyi canim böyle devam eder insallah

üzgünüm bu hafta +400 gr :18:

kabus günü maalesef benim için 85.5 :84:

+200 malesef 57.500 :59::59::59::59:

üzülmeyin kizlar insallah haftaya daha iyi olacak

geçen hafta 72.600
bugün 71.100

bu iyi sonuca sevinemedim :59: çünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar :( gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo :50:

canim benim basiniz sagolsun cok zordur eminim geride kalanlara sabir diliyorum

geçen hafta 72.600
bugün 71.100

bu iyi sonuca sevinemedim :59: çünkü sabah üst komşumuzun çığlıklarına uyandım,yalınayak pijamalarla koştuk ..adamcağız nefes alamıyodu sonra yığıldı kaldı hemen 112 yi aradım evimiz merkezi biyerde ambulans 5 dakikada geldi ama maalesef kurtaramadılar :( gözümün önünde can verdi , şoktayım gözümün önünden gitmiyo :50:

Basin sagolsun gülsenim... cok üzüldüm :59: Allah geride kalanlarina sabir versin güc versin. Ölüm bir gün herkesin basina gelecek malesef... Önemli olan ölümü karsilayabilecek hayatlarimizin olmasi degil mi.. Umarim kisa zamanda kendini toplarsin canim benim..

Uruzcugum canim kaptanim üzgünüm kilo bildirimimi oldukca gec saate birakmis oldum :59: Malesef hala yogun günlerimi yasiyorum. sabah 6 da evden ciktim saat gece 11 oldu, eve yeni geldim.

Bende bu hafta kilo bildirimimi sabit gecilsin istiyorum. Malesef kilo vermemisim. hatta artili bir sayi gördüm ama söylemek istemiyorum :78: Haftaya halledebilecegimi düsünüyorum.. cünkü haftaya yogunlugumun bir kismini üstümden atiyorum. 2 hafta calismayacagim insallah. sinavlarim var cünkü.. Haftaya persembe-cuma günü bizim takimin kilo bildiriminde sana yardim edebilirim canim eger istersen.. evde olacagim insallah..:61:

ay neymiş şu gün dedikleri su almaya üşeniyorum o kadar yoruluyorum ya ama yok her temizlik sonrası dediğim gibi bundan sonra hergün bir odayı kaldırcam böylece temizlik sorunum hiç olmamış olcak bide yağlı boya yaptık mutfağa hiç işimiz yok ya ama iyki yapmışız tertemiz oldu

Slmm kızlarr ben yine gece kuşu ancak tünedim :))
önce hemen ne yedim,içtim bi göstereyim size:1: her yediğimi çektiğimi gören eşim dehşetle yüzüme bakıyor :)) zaten bana japonsun sen diyip duruyordu çok resim çektiğim için bugün iyice onaylandı..
ama siz de yükleyin işe yarıyor dışına çıkmaya çekiniyor insan..(gerçi ben bugün kaçırdım ama:78: )
neyse sabah nesfit şekil1A :))

Öğlen

ama salata çok geldiği için ikiye böldüm 1 saat sonra diğer yarısını yedim..

Akşam da pırasanın yanına aynı salatadan yedim bolca..

ama akşam soslu fıstıklardan yedim 15-20 tane.. bir de yine akşamdan kalan salata vardı saat 22.00 gibi salata yedim malesef..
amaaaa bugün 1saat 15 dakika dışarıda tempolu yürüdüm:66:

Son düzenleme:
bu saat olmuş kimse girmemiş protesto edip ben de girmeyeceğim artık :50:
bugün arkadaşa gittim
bugün
sabah
2dilim k.ekmeği biraz sucuklu yumurta peynir
öğlen
1 küçük poğaça
yarım kase bulgur köftesi
yarım dilim tavuk gögsü
çay
akşamda
activia yerim
toplam 1300 kl

bu saat olmuş kimse girmemiş protesto edip ben de girmeyeceğim artık :50:
bugün arkadaşa gittim
bugün
sabah
2dilim k.ekmeği biraz sucuklu yumurta peynir
öğlen
1 küçük poğaça
yarım kase bulgur köftesi
yarım dilim tavuk gögsü
çay
akşamda
activia yerim
toplam 1300 kl

Ben geldim gelmesine de liste hazırlarken yazamadım :)
Keşke benim de eskisi gibi çok fırsatım olsa da her daim gelebilsem!
Ayşecim burada olmak her şeyden çok kendimize faydalı, ben burada bulduğum motivasyonu başka hiçbir şekilde elde edemiyorum, buraya dönebilmek için adeta gün sayıyorum.
Bugünkü listeni beğendim ayrıca :)
İnşallah yediğin poğaça ev poğaçasıdır, dışarıda yapılanların içeriğini biliyorsun :31:

slm kızlar evden sabah çıktım yeni geldim , çok ama çok yoruldum .. vede üşüdüm şimdi bi çay demliyeceğim ohh sıcak sıcak :) siz neler yaptınız bakayım :15: bu hafta 1.5 kilo verdim :9: bakalım haftaya nasl bir sonuç olacak :51:

Çok tebrik ederim canım :71:
Darısı benim de başıma inş :)
Bu aralar tekrar düzenli beslenme ve spor ikilisini hayatıma eklemeye çalışıyorum, haftaya senin kadar verebilmiş olmayı umut ediyorum :69:

gülşencim 1.5 kg süpermiş ben de haftaya bekliyorum öyle bir sonuç.bu altınçileğe çok umut bağladım inş. boşa çıkmaz

Canım altın çileği ben de çok merak ettim.
Senin alacağın sonuçları heyecanla bekliyorum, sende işe yarasın da hemen gidip ben de alayım :)

Back