• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Offf bende bu yogunluktan biktim vallahi :59::43: Saglikli beslenemiyorum malesef :59: cok sükür gectigimiz persembe gününden bu yana kilo almis görünmüyorum... cumartesi günü ögleden sonra bos vaktim vardi.. gittim spor aletleri aldim. pilates lastigi , ip atlamak icin ip , pilates topu filan da aldim.. cok hevese geldim tekrar spor yapacagim diye.. 3 gün oldu hala bir türlü vakit bulamadim. Eve geldigimde temizlik yapmaya bir de uyumaya ancak vakit yetiyor vallahi..:59: vee.. son 13 dk. disari cikmam gerek... yarin ögleden öncem bos olacak insallah.. en azindan öglen 12 ye kadar kesin :16: hepinizi cok özledim arkadaslar...

gülsencigim yarin ögleden önce foruma sende girmeye calissan ?? güzelce bir dertleselim .. olur mu.. ´? Beraber birseyler düsünelim.. birbirimize faydamiz olur belki..
olur canım ,benimde ihtiyacım var biraz moral depolamaya ..bir sorun çıkmazsa inşallah yarın öğleden önce gelirim :34:kendine iyi bak tatlım byy...

Şenaycım hafta sonu neler yaptın da bu kadar yoruldun? :)[/QUOTE]

ahhh canım benim ne sen sor ne ben söyliiim cumartesi dahil çalıştım akşamı kaynanamlardaydım 2 de eve girdim yatağa kendimi zor attım ertesi gün çocuğun çamaşırları ütü bulaşık misafir derken oğluşumu ıkadıktan sonra hareket edemez hale geldim ama bi kaç saat uyumadan yine iş başı:((

BUGÜNKÜ LİSTEM
3,5 dilim tam buğday ekmeği = 200
60 gr taze kaşar = 250
2 tane tek şekerli çay = 40
1 tane şekersiz çay = 0
1 dilim çavdar ekmeği = 70
yarım porsiyon yağda yumurta = 75
5-6 kaşık salata = 50
1 fincan 2 şekerli kahve = 40
1 tane meyveli gazoz = 0
1 kupa kahve = 175 (kreması dolayısıyla)
1 simit = 280
1 bardak ayran = 80

TOPLAM = 1260 kalori

Bu farklı bir protein diyeti, bu forumda da protein diyeti başlıkları var ama genelde et serbest oluyor ve yağsız süt ve süt ürünleri, diğer gıdalar yasaklanıyor ama bu şekilde bir ölçü belirtmek söz konusu değil.
Burada alınacak protein miktarına bile sınırlama getirilmiş, uygulanması-devam ettirilmesi çok zor bence.
Protein diyeti yapmak istiyorsan forumdaki başlıkları bir gez, orada daha iyi türleri var bu diyetin canım :16:

merhaba kizlar pcim bozuktu giremedim pek fazla bu gunlerde bugun protein diyetine basladim aslinda daha once basliycaktim ama evde olmadigim icin baslayamadim 15 gun uyguluycam ins listem hergun ayni olcak:

1 HAFTALIK PROTEİN DİYETİ

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği 60-80 gr.yarım yağlı Mavi-Yeşil Lıght peynir çay,kahve,ıhlamur istenilen kadar şekersiz.

Öğlen : 100 gr.yağsız et(tavuk,hindi derisiz veya köfte 5-6 adet) soya fasülyesi (pişmiş 1 kase).

Akşam : 2 adet yumurta 1.sarılı diğeri sarısız,rafadan veya katı ,çılbır veya yağsız teflon tavada menemen omlet şeklinde.

Notlar : Hiç meyve yenmeyecek en az 2.5-3 lt.su + 1 bardak maden suyu içilecek. :16:

Bu farklı bir protein diyeti, bu forumda da protein diyeti başlıkları var ama genelde et serbest oluyor ve yağsız süt ve süt ürünleri, diğer gıdalar yasaklanıyor ama bu şekilde bir ölçü belirtmek söz konusu değil.
Burada alınacak protein miktarına bile sınırlama getirilmiş, uygulanması-devam ettirilmesi çok zor bence.
Protein diyeti yapmak istiyorsan forumdaki başlıkları bir gez, orada daha iyi türleri var bu diyetin canım :16:

aa nerde cnm ben gormedim protein diyetini diyet yontemleri ve deneyimlerimizdemi yoksa diyet listelerindemi:26:

teşekkür ederim cnm bakalım 1300 kl aşmamaya çalışacağım.otomatik hesaplayıcı 58 kg ya bile 30 hazirana kadar 1300 kl aşmazsam ulaşacağımı söylüyo.bu içinde spor olmadan hazırlanmış herhalde 1300 kl liste ile + spor daha kısa süre de sonuç alınır diye düşünüyorum ben sence cnm

Ayşecim ben otomatik hesaplayıcılara pek itimat etmiyorum çünkü neticede matematiksel ve standart bir işlem yapıyor.
İnsan vücudu çok daha kompleks bir şey, kimisi beklenenden daha uzun zamanda verir kimisi daha kısa zamanda.
Sen düzenli beslenmene ve sporuna devam et, gerisini de oluruna bırak :)
Ben de öyle yapıyorum, kendime ulaşabileceğim ortalama bir hedef belirliyorum ama artık bedenim neyi takdir ederse :1:

selam kizlar nasilsiniz bakim ????

dün giremedim gece girdim gerci ama tabiki kimse yoktu :)))
dün arkadasima mangala davetliydik oraya gittim
sabah kahvalti yapmadan ciktim malesef
ama 4 tane kanat 2 de but yedim :)))))))))))
ama ekmeksiz yedim ve malesef 1 bardak kola ictim
neyse bugün yine düzenime döndüm hadi bana kolay gelsin :))
öpüyorum hepiunizi

Tavuk kanat çok severim, hele sosu çok lezzetli oluyor :125:
Afiyet olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz :66:

hepsinin protein degerleri cok yuksek cnm bakiyim 1 hafta uygulayim memnun kalirsam 15 gun uyguluycam sonra normal duzenime 6 ogunle devam edicem:16:

Protein diyetinin büyük bir dezavantajı var, vücudunda düzenli ve artırımlı karbonhidrat toleransı sınaması yapmadan direkt eski beslenme alışkanlklarına dönersen büyük bir kısmını geri alıyorsun, uyarmak istedim canım :16:

canım ben hergün uğrayıp okuyorum ama yazacak yüzüm yok :(( çok kötüyüm bu sabah tartıldım ve + 400 çıktım :53:

Seni anlıyorum ama buraya düzenli olarak gelmezsen o zaman diyet disiplininden daha fazla koparsın.
Biz burada seni tenkit etsek de linç etmeyiz canım merak etme :9:
Ne yemiş olursan ol mutlaka düzenli olarak paylaşımda bulun, gerçeklerden kaçma :70:

tatlim benimde pcimde sorun vardi yazamadim :17: ama geldimmmm burdayimm:16:

Hoş geldin canım :16:

Offf bende bu yogunluktan biktim vallahi :59::43: Saglikli beslenemiyorum malesef :59: cok sükür gectigimiz persembe gününden bu yana kilo almis görünmüyorum... cumartesi günü ögleden sonra bos vaktim vardi.. gittim spor aletleri aldim. pilates lastigi , ip atlamak icin ip , pilates topu filan da aldim.. cok hevese geldim tekrar spor yapacagim diye.. 3 gün oldu hala bir türlü vakit bulamadim. Eve geldigimde temizlik yapmaya bir de uyumaya ancak vakit yetiyor vallahi..:59: vee.. son 13 dk. disari cikmam gerek... yarin ögleden öncem bos olacak insallah.. en azindan öglen 12 ye kadar kesin :16: hepinizi cok özledim arkadaslar...

gülsencigim yarin ögleden önce foruma sende girmeye calissan ?? güzelce bir dertleselim .. olur mu.. ´? Beraber birseyler düsünelim.. birbirimize faydamiz olur belki..

Etracım bu nasıl bir tempo Allah aşkına, başım döndü vallahi :111:
Hem okul hem de çalışma hayatı olunca çok zorlanıyorsun :31:
Bu hep böyle mi devam edecek?
Yorgunluktan bitap düşersin, kendine dikkat etmeye çalış canım :16:

ahhh canım benim ne sen sor ne ben söyliiim cumartesi dahil çalıştım akşamı kaynanamlardaydım 2 de eve girdim yatağa kendimi zor attım ertesi gün çocuğun çamaşırları ütü bulaşık misafir derken oğluşumu ıkadıktan sonra hareket edemez hale geldim ama bi kaç saat uyumadan yine iş başı:((

Hafta içinde daha çok dinlenmeye vaktin oluyordur, hafta sonu tam bir koşturmaca olmuş senin için :)
Diyete halen devam mı?

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar hanımlar :66:

Misafir olmasına rağmen cozutmamışsın, tebrik ederim :)
Ben olsam ne kadar dayanabilirdim bilmiyorum :1:
Üstüne eğlenebilmen de harika olmuş, güzel ve ilaç gibi bir hafta sonu geçirdin desene :8:

Elifçim bunu sakın kızgınlık olarak algılama, üzülürüm :59:
Ben sadece neler yaptğınızı, ne durumda olduğunuzu merak ediyorum ...
Sende pko var mıydı, yani her zaman regl olmakta zorlanıyor musun yoksa bu defaya özgü bir sorun mu?
Çünkü çok uzun zaman oldu ve hala kurtulamadın şu şişkinlik durumundan, biliyorum çok rahatsız edici :31:
Şişkinliğini atlatmadan tartılma, reglin bittikten 2 gün sonra tartıya çıkman için ideal zamandır canım :16:
Çok yoğunsun anladığım kadarıyla, bu yoğunda tempoda kendine dikkat et ve arada bizleri de unutma :69:

sizleri unutmak ne mümkün.. bişyi fazla kaçırsam kızlara ne dicem diye düşünüyorm valla...

benm bu gecikme olayı nadiren olur aslında.. bu ay çok sıkntı yaşadm özl hayatımda.. etkiledi sanrm düzenimi. tartılmamaya çalışıyorm. kalkar kalkmaz koca bardak su içiyorm hemen o zaman tartılasm gelmiyor zaten... bugün 1 kalıba yakn peynr yedm desem yeridir... tatlı krizinden çok peynr krizine giriyorm ben:1:

ama hafiften karnm ağrımaya başladı. olucam kurtulcam inşallah. sonra diyete son gaz devam! resmen fetret dönemindeyim:1:

aa nerde cnm ben gormedim protein diyetini diyet yontemleri ve deneyimlerimizdemi yoksa diyet listelerindemi:26:

Canım diyet yöntemleri bölümünde 5 gün sadece et yiyerek zayıflama başlığı var.
Bir de güncel diyet haberleri bölümünde dukan diyeti var.
İkisi de aynı şey aslında :)

iyi akşamlar hepinize..uruzcum bana korkma seni linç etmeyiz demiş :) eee o zaman hafta sonu kaçamaklarımı anlatayımda bir güzel haşlayınn beni,hakettim çünkü :67:
cumartesi akşamı arkadaşın kınasına gittim gece 11 de çok acıktığım ve evde yemek olmadığı için koca bir mac royal menü yedim sonra kuruyemiş yedim ..
pazar günü kardeşim ygs sınavına girdi sınav çıkışı eminönüne balık ekmek yemeğe gittik yanında kola içtim :( oda yetmezmiş gibi birsürü lokum yedim :78: dediğim gibi + 400 lerdeyim ve çok üzgünüm ....

Ayşecim ben otomatik hesaplayıcılara pek itimat etmiyorum çünkü neticede matematiksel ve standart bir işlem yapıyor.
İnsan vücudu çok daha kompleks bir şey, kimisi beklenenden daha uzun zamanda verir kimisi daha kısa zamanda.
Sen düzenli beslenmene ve sporuna devam et, gerisini de oluruna bırak :)
Ben de öyle yapıyorum, kendime ulaşabileceğim ortalama bir hedef belirliyorum ama artık bedenim neyi takdir ederse :1:

Tavuk kanat çok severim, hele sosu çok lezzetli oluyor :125:
Afiyet olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz :66:

Protein diyetinin büyük bir dezavantajı var, vücudunda düzenli ve artırımlı karbonhidrat toleransı sınaması yapmadan direkt eski beslenme alışkanlklarına dönersen büyük bir kısmını geri alıyorsun, uyarmak istedim canım :16:

Seni anlıyorum ama buraya düzenli olarak gelmezsen o zaman diyet disiplininden daha fazla koparsın.
Biz burada seni tenkit etsek de linç etmeyiz canım merak etme :9:
Ne yemiş olursan ol mutlaka düzenli olarak paylaşımda bulun, gerçeklerden kaçma :70:

Hoş geldin canım :16:

Etracım bu nasıl bir tempo Allah aşkına, başım döndü vallahi :111:
Hem okul hem de çalışma hayatı olunca çok zorlanıyorsun :31:
Bu hep böyle mi devam edecek?
Yorgunluktan bitap düşersin, kendine dikkat etmeye çalış canım :16:

Hafta içinde daha çok dinlenmeye vaktin oluyordur, hafta sonu tam bir koşturmaca olmuş senin için :)
Diyete halen devam mı?

aslında aynen öyle hafta içi daha iyi benim için:61:diyet te arada ipin ucunu kaçırsamda toparlamaya çalışıyorum sonra senin kisi ne alemde yeni şeyler deniyorsun yine hayırlısı olur inşallah hakkında faydasını görürsün umarım:54::54::54:

Beklediğim kadar varmış :1:
Ne varsa silip süpürmüşsün :)
Bu aralar takımda bir dağılma durumu söz konusu.
Hep beraber bir çözüm bulmalıyız bu duruma :26:

iyi akşamlar hepinize..uruzcum bana korkma seni linç etmeyiz demiş :) eee o zaman hafta sonu kaçamaklarımı anlatayımda bir güzel haşlayınn beni,hakettim çünkü :67:
cumartesi akşamı arkadaşın kınasına gittim gece 11 de çok acıktığım ve evde yemek olmadığı için koca bir mac royal menü yedim sonra kuruyemiş yedim ..
pazar günü kardeşim ygs sınavına girdi sınav çıkışı eminönüne balık ekmek yemeğe gittik yanında kola içtim :( oda yetmezmiş gibi birsürü lokum yedim :78: dediğim gibi + 400 lerdeyim ve çok üzgünüm ....

Benim diyet de yolunda ..
Kalori diyetine devam ediyorum, bu aralar bir değişiklik yok :)

aslında aynen öyle hafta içi daha iyi benim için:61:diyet te arada ipin ucunu kaçırsamda toparlamaya çalışıyorum sonra senin kisi ne alemde yeni şeyler deniyorsun yine hayırlısı olur inşallah hakkında faydasını görürsün umarım:54::54::54:

Beklediğim kadar varmış :1:
Ne varsa silip süpürmüşsün :)
Bu aralar takımda bir dağılma durumu söz konusu.
Hep beraber bir çözüm bulmalıyız bu duruma :26:

:9: evet yaa haftasonum felaketti ama toparlıcam inşallah...
takım olarak geçen hafta çok iyiydik :31: ama bu hafta gerçekten bir rehavet seziyorum ..mesela ben kendmi aşırı yorgun ve isteksiz hissediyorum ..bahar yorgunluğumu acep :15:

:9: evet yaa haftasonum felaketti ama toparlıcam inşallah...
takım olarak geçen hafta çok iyiydik :31: ama bu hafta gerçekten bir rehavet seziyorum ..mesela ben kendmi aşırı yorgun ve isteksiz hissediyorum ..bahar yorgunluğumu acep :15:

Baharın etkisi olabilir :)
Ben tam tersine enerji doldum, şu ana kadar kaçamak yok :12:
Sen de bir an önce toparlanırsın eminim, hem aramızda büyük bir çekişme var unuttun mu :1:

ben geldim.
akşam 5 yerine 3 köfte yedim onun yerine 3 çatal profeterol yedim.
bugün sporda izin günüm haftanın 5 günü yapıyorum.

Afiyet olsun Ayşecim :16:

kızlar kaç gündür menümü yazamıyordum
bu günkü menüm

Kahvaltı 160 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 1 ad. 20 cal.
İlk Ara Ogun 70 cal.
simit 0.25 ad. 70 cal.
Öğle Yemeği 438 cal.
fırın makarna 0.5 por. 250 cal.
bezelye yemeği - kıymalı 0.25 por. 74 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
İkinci Ara Öğün 130 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
simit 0.25 ad. 70 cal.
Akşam Yemeği 371 cal.
light ekmek 2 dilim 96 cal.
kaşar peyniri 2 kib. kut. 242 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
TOPLAM KALORİ 1169 cal.

dün kaçamak yapınca bugün kalorimi az alayım dedim ama çok acıktım ve ortaya böyle bol karbonhidratlı bir menü çıktı :50::50:

Back