- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
Gerbera, Lamamma, Elif, Etra, Gülşen, Sevgilim Benim, Batuhanım ...
Nerelerdesinz ???
Hadi Hatice iş gezisinde, Papatya ve Nuvanda her fırsatta geliyor, Handerya'nın net bağlantısı problemi var ...
Diyetleri boşlamadığınız umut ediyorum
canım hergece burdayım ben öle deme ya geç girebilme fırsatı buluyorm.. o saatlerde siz 3. uykunuza dalmış oluyorsnz tbi..
diyeti bozmadm ama katı bir diyetteym de denemez. sadece kendimi frenliyorm.. HALA REGL OLAMADIM böle dolu dolu hissediyorm kendimi.. olana kadar da tartılmak istemiyorm açkçası ama 2 gün önce 62.6 idim abartarakta yemedm o günden beri.. yine bu civrdaymdr diye düşünüyorm...
bugün sabah 2 dilm kepek ekmeği, koca bir dilm peynir(peyniri çook seviyorum) 5 tane siyh zeytin, ve 1 domates yedim.
öğlen helva arasına karışık dondurma yedim (çok özlemişim) bide şu bardaktaki mısırlardan bir kaşık yedim içinde nar ekşisi vardı sadece.
akşamda bir ayvalık tostuyla ayran.
çok yoğun geçiyor günlerim.. kendime sporuma ayrcak vakt bulamıyorm... vizeler yaklaşıyor.. sürücü kursu sınavları yakında derken inanın yıkanmaya vakt bulamıyorm desem yeridir. bana kızmayın kızlar yakında geçicek bu tempom inşallah.. bende bitkinim.