• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşeceylin çocuğum yok henüz daha evleneli 1.5 sene oldu ama 6 aylık bir bebeğe bakıyorum:emir_bebek::9:
uruzcum dünkü menümü beğenmene inan çok sevindim :62:
sen geç kalmışsın cnm biz 9. aydan sonra yapmıştık :1:bizimde 3 sene oldu evneli.nasıl peki çoçuk bakmak daha önce deneyimin var mıydı cnm.

sporumdan önce yeşil çayımı içtim sonra 40 dk bisiklet 10 twist yaptım 50 dk spor ile günü kapattım üstüne şimdi de yeşil çay içiyorum ohh :32:

Yarım saatte 300 kalori bana da daha mantıklı geldi, öyle 700 kalori yakmak kolay bir şey değil ne de olsa :)
Vücut 30 dakikadan sonra daha fazla kalori yakmaya başlıyor, 30 dk ile 75 dk arasında maksimum oranda kalori harcıyorsun, 75 dk dan sonra da vücut yine harcadığı kalori miktarını azaltıyor çünkü artık rutine bağlıyor :)
Aynen böyle devam Ayşecim, güzel sonuçlarını hep birlikte göreceğiz :16:

Hafta sonu olmasına rağmen gayet güzel bir liste çıkmış ortaya :)
Afiyet olsun canım :69:

begenmene cok sevindim canim destegin icin tesekkürler:71:

sen geç kalmışsın cnm biz 9. aydan sonra yapmıştık :1:bizimde 3 sene oldu evneli.nasıl peki çoçuk bakmak daha önce deneyimin var mıydı cnm.

sporumdan önce yeşil çayımı içtim sonra 40 dk bisiklet 10 twist yaptım 50 dk spor ile günü kapattım üstüne şimdi de yeşil çay içiyorum ohh :32:

sanırım 21 22 yaşında doğum yaptın tabi bulmuşlar güzel kızı erkenden evlendin :9:
çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum ve anaokulunda çalıştım 2 sene daha sonra 1 senede evde çocuk bakmıştım o da 6 aylıktı 1.5 yaşına kadar baktım sonra evlendim zaten :1:

sanırım 21 22 yaşında doğum yaptın tabi bulmuşlar güzel kızı erkenden evlendin :9:
çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum ve anaokulunda çalıştım 2 sene daha sonra 1 senede evde çocuk bakmıştım o da 6 aylıktı 1.5 yaşına kadar baktım sonra evlendim zaten :1:
öyle oldu biraz üniversiteyi bitirdiğim sene evlendik.eşimin tayini kıbrısa çıkınca çalışma imkanım olmadı 2 sene evde oturacaktım.o süre çoçuk büyür herşeyiyle kendim ilgilenirim diye düşündüm
24 yaşında doğum yaptım bu ayın 30 unda 26 oluyorum:52:
bebişim de.haziranda 2 yaşına girecek, kuzum bana can yoldaşı oldu:emir_bebek:

Son düzenleme:
canım iştahım açık demene rağmen çok güzel menün:34:

Sağol Ayşecim :69:
İştahım bu kadar açıkken yemeklere karşı nasıl direndiğimi bir ben bir de Allah bilir :9:
Çok büyük bir sınavdan geçiyorum bugünlerde ama pes etmek istemiyorum ...
En azından ağustos ayında hedefime ulaşmış olmalıyım :)

Sağol Ayşecim :69:
İştahım bu kadar açıkken yemeklere karşı nasıl direndiğimi bir ben bir de Allah bilir :9:
Çok büyük bir sınavdan geçiyorum bugünlerde ama pes etmek istemiyorum ...
En azından ağustos ayında hedefime ulaşmış olmalıyım :)
canım 4 hafta da 7 kg yazmışsın bi formül bulduysan bana da söyle:66:

öyle oldu biraz üniversiteyi bitirdiğim sene evlendik.eşimin tayini kıbrısa çıkınca çalışma imkanım olmadı 2 sene evde oturacaktım.o süre çoçuk büyür herşeyiyle kendim ilgilenirim diye düşündüm
24 yaşında doğum yaptım bu ayın 30 unda 26 oluyorum:52:
bebişim de.haziranda 2 yaşına girecek, kuzum bana can yoldaşı oldu:emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah çok tatlı :16:

[1] Kıymalı Karnıbahar 0.50 PORSİYON 93.5
[2] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[3] Keşkek(tavuklu) 1 PORSİYON 350
[4] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
[5] Peynirli Pide 0.50 ADET 200
[6] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[7] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[8] Ekmek 6 DİLİM 390
[9] dankek dilim üzümlü (35gr) 1 adet 131

Toplam : 1551.5 kal.

[8] Ekmek 6 DİLİM 390

şimdi tavuğu fark ettim yumurta da var bide yoğurt yada ayran olsa süpermiş.
karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım 6 dilim ekmek var yine

Son düzenleme:
Uruz bu listeyi beğendi :124:
Afiyet olsun canım ...

[8] Ekmek 6 DİLİM 390

Hanımlar şu sayfaya bir bakın hele ...
Ben bunu denicem, hem de hemen yarın.
Ne kaybederim ki :66:

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...adan-kilo-vermek-icin-buldugum-numara-75.html
evt çok doğru bende deneyeyim bakalım.eskiden bende çok yavaş yerdim hamilelikten öncesene önce falan.hatta annem tek tabaktan toplu yenecek bir yemek olsa sen aç kalırsın derdi şimdi yediğimi görünce hayret ediyor.hamileyken tabak tadım bir hayli gelişti iştahım açıkldı yemediğim şeyleri yer oldum tadını aldım ve önümden kaçıran varmış gibi yemeğe başladım tabi emzirme sürecinde de bu böyle devam etti. şimdi eskiye tam dönmesem de biraz normalleşmiştim:1: artık daha da dikkat ederim

selm kızlar bu akşam giremedm pek.. sabah krem peynirli nutellalı okkalı bi kahvaltı yaptım.. akşamda iki tane ev yapımı açma ve büyük bir dilim peynir bir bardakta kola içtim...

bende bu yavaş çiğneme olayını denicem.. 2 tane arkadaşm var kaplumbağa hızıyla yemek yerler ikiside çok zayıf!:1:

yarın tartılıp bu haftaki hedef kilomu bildiricem.

Back