Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm 8. takım çoşmuşuzzz hepberaber aman aman maşallah maşallah nazar değmesin darısı izteyenlerin başına:87::87::87::87:

tebrik ederim hepinizi kızlar
bugün arkadaştaydım
sabah
2 dilim tam b. ekmeğinden karışık 2 tost
öğlen
bulgurlu köfte 1.5 kase
4 tane küçük boy siğara böreği
1 küçük dilim revani
toplam 1433 kl
ilerleyen saatlerde de bisiklete bineceğim yarım saat

Ayşecim bence siyah saç da sana çok yakışmış, çok güzel olmuşsun
Bana göre sana en çok kızıl yakışmıştı, sonra siyah saç en son da sarı saç
Beni seni kızıl saçlarınla daha çok sevdim Ayşecim

kızlar sacımı siyaha boyamıştım ya pişman oldum rengini açayım mı albüme resim ekledim

sağol cnm benim AMA bi daha kızıl da yapmam siyahta artık boyamak istemiyorum. sacım kendi rengine gelsin ondan sonra yapacaksam yapacağım bir şeyler .kızılı bende yakıştırdım da zor renk her yıkadığımda akıyo havlular kıpkırmızı illlallah etmiştim.ben kendime kumral ve röfleyi çok yakıştırıyorum çokta kullanışlı oluyo
uruzcum 2 gündür menüme yorum yapmıyorsun

Kumral da yakışabilir belki, hayal edemedim şimdi :)

Canım listelerini benim gibi hep fazla fazla hesaplyorsun, bugünkü menünde 1400 kalorilik bir şey yok mesela
Onun dışında ekstra bir şey demedim çünkü zaten sınırını biliyorsun, bu aralar büyük kaçamaklar da olmadı, gün geliyor protein desteği de yapıyorsun...

Sen bu işin uzmanı oldun artık

sağol cnm bugün sınırları aşmayayım diye protein alamadım şimdi ayran birazda fındık yesem çok mu olur acaba.
bu arada 30 dk bisikletimi yaptım 10 dk twist

bugünkü menüm

Kahvaltı 250 cal.
açma 1 ad. 250 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 432 cal.
kızartma tavuk 0.5 por. 113 cal.
kızarmış patates 0.25 por. 105 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
İkinci Ara Öğün 66 cal.
kuru kayısı 4 ad. 66 cal.
Akşam Yemeği 297 cal.
menemen (1 adet yumurtalı) 1 por. 190 cal.
light ekmek 1 dilim 48 cal.
sütaş - yoğurt - light homojenize 100 gr. 59 cal.
Ara 60 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1138 cal.

Ayşecim bir bardak ayranla yarım avuç (yaklaşık 10 tane) fındıktan bir şey olmaz :)
Gönül rahatlığıyla ye, afiyet olsun canım

sağol cnm bugün sınırları aşmayayım diye protein alamadım şimdi ayran birazda fındık yesem çok mu olur acaba.
bu arada 30 dk bisikletimi yaptım 10 dk twist

Kilo ne kadar olursa olsun 1000 veya 1100 kalorinin altına düşmemek gerek, bu uzun vadede ciddi sorunlara sebep olur.

Sen sınırlarda geziniyorsun, hem kilon hem de diyete yeni yeni başlıyor olmanı göz önünde bulundurarak 1500 civarında günlük kalori almanı tavsiye ederim canım...

Besin dağılımı olarak tercihler çok doğru, aynen devam

takımımızı ve gerberayı çooooooooooook tebrk ediyorum mükemmelsiniz gerçekten ben hala regl olamadm onun sıkntısı var içimde karnım şiş falan.. bi olsamda rahatlasam artık ya..

Bitki çayları ile biraz rahatlat kendini Elifçim, bu dönem zor geçer ve rahatsız edicidir, bilirim

Ayşecim bir bardak ayranla yarım avuç (yaklaşık 10 tane) fındıktan bir şey olmaz :)
Gönül rahatlığıyla ye, afiyet olsun canım
vazgeçtim yemeyeceğim şimdi cnm.bugün arkadaşa gidince 3 lt su içemedim 2 lt anca olmuştur.arkadaşta zırt pırt wc ye gitmeyeyim diye içemedimvucudum alışmış suya şimdi içip duruyorum gece uyuyamayacağım wc ye kalkmaktan

Uruzcum sağol canım 1100 altına düşmemeye çalışıyorum artık ilk zamanlar 1000 üstüne çıkmıyordum biraz daha dikkatli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…