Neden ki? :)
Kumbara metodu bana çok kolay geliyor.
1-2 gün kaçırsan da diğer günler dengeliyorsun, pişman olup diyeti yarıda bırakmak yok
Bu yöntemle nisan ayının sonunda 69.9'u görürüm inşallah
kızlar epeydir yazamıyorum internette sorun var ve şimdide evde değilim hemen yazıp çıkacam uzun zamandır başındaki 6 sayısını bugün gördüm 69.5 ama hala artıdayım malesef...
menüm
Kahvaltı 331 cal.
simit 1 ad. 280 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
Öğle Yemeği 450 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
İkinci Ara Öğün 139 cal.
ülker mavi yeşil yağsız çubuk kraker 0.25 paket 39 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 313 cal.
taze fasulye - zeytinyağlı 1 por. 177 cal.
light ekmek 1 dilim 48 cal.
sütaş - yoğurt - light homojenize 150 gr. 88 cal.
Ara 60 cal
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1293 cal.
canım üzülme bende bir ara çok güzel kilo veriyordum ama bir anda öyle bir durdum ki millet 20-30 kilo verirken ben 7-8 kiloyu veremiyorum!
sanırım bu yoğunluğun içinde bi de regliydin dimi canım
haftaya yemek yiyerek kilo veren xetrax yi görmek istiyorum öptüm seni özletme kendini
Etracım sakın moralini bozma; regl dönemin geçecek ve her şey yoluna girecek...
Bu tempoya regl de eklenince böye bir sonuç çıkmış, geçici bir durum, üzme tatlı canını
getirdikleri şeyler benim de asla hayır diyemeyeceğim şeyler cnm üçüne de bayılırım.bugün arkadaşa gideceğim inş. çeşitli ve güzel şeyler yapmaz da yemem:78:ama yesemde akşam teleafi ederim artkcanim arkadaslarim.. sagolasiniz desteginiz icin.. umarim hersey yoluna girer en kisa zamanda.. regl bitimi ve daha düzenli beslenmeyle haftaya kilo vermis olarak devam ederim umarimhayir demeyi ve yememeyi daha iyi ögrenmeliyim Bugün yine komsularimin biri asure getirdi ,digeri ispanakli yaspasta yapmis..yine arkadasimin biri de dondurma getirdi hayir diyemiyorum.. vazgecemeyecegim güzel seyler getiriyorlar yaaa offff... ne yapip etmeliyim kendimi toplamaliyim.. yardim edin bana lütfen
canim arkadaslarim.. sagolasiniz desteginiz icin.. umarim hersey yoluna girer en kisa zamanda.. regl bitimi ve daha düzenli beslenmeyle haftaya kilo vermis olarak devam ederim umarimhayir demeyi ve yememeyi daha iyi ögrenmeliyim Bugün yine komsularimin biri asure getirdi ,digeri ispanakli yaspasta yapmis..yine arkadasimin biri de dondurma getirdi hayir diyemiyorum.. vazgecemeyecegim güzel seyler getiriyorlar yaaa offff... ne yapip etmeliyim kendimi toplamaliyim.. yardim edin bana lütfen
Bizim takim böyle bi bakmissin herkes burda bi bakmissin kimse yok :)Kardeş takım nerlerdesiniz sabahtan beri :)) kimsecikler yok
Kardeş takım nerlerdesiniz sabahtan beri :)) kimsecikler yok
Bizim takim böyle bi bakmissin herkes burda bi bakmissin kimse yok :)
günAydın hayırlı cumalar arkadaşlar
hepinize kolay gelsin
bugün biiiir ton misafr var
Hepinize günaydın.
Çok özür dilerim bayi toplantım vardı. Bir kaçgündür gelemiyorumHemen kilomu paylaşayım
59,9Düşündüğümden çok daha az, ama benim için büyük başarı. Düzgün kilo vermek için aç kalmam gerek benim. Polikistik over var bende. Ve 3 aydır regl olmuyorum Onu rağmen verebildim bu kiloları. Umarım ilaç kullanmaya başlayınca tekrar almam.
Şimdi gitmek zorundayım. Salı öğleden sonraya kadar yokum kızlar. Ankara'ya gi,diyorum. Bayi toplantımız var yine
Hepinizi öpüyorummm
uruzcum sana bişi sorcam biliyorsan bana anlatırmısın..
şimdi üye geri geldi kilo vererek döndü toplama nasıl yansıtıcaz..
sizin listede senin kilo 2 ye bölünerek hesaplanmıs ve toplam yüzdesindende 0.5 eksiltilmiş ama 13. takımda toplam yüzdesinden eksilme olmamıs yyaaa benim aklım karıstıı. toplama bunu nasıl yansıtıyoruz hangisi doğru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?