hepiniz süpersiniz ne güzel kilolar vermişsiniz öylebende bildiriiim bariii hafta içi57.9 ları görmeme rağmen bu sabah 58.4 gördüm ama kahvaltı yaptıktan sonra tartıldım neyse bu afta böleee olduuuuu
hepiniz süpersiniz ne güzel kilolar vermişsiniz öylebende bildiriiim bariii hafta içi57.9 ları görmeme rağmen bu sabah 58.4 gördüm ama kahvaltı yaptıktan sonra tartıldım neyse bu afta böleee olduuuuu
Hemen kilo bildirimimi yapip cikmam gerekiyor kizlar.. firsat bulup gelemedim gün boyu.. 63.8 gördüm tartida kilo veren arkadaslara basarilar dilerim..
Hemen kilo bildirimimi yapip cikmam gerekiyor kizlar.. firsat bulup gelemedim gün boyu.. 63.8 gördüm tartida kilo veren arkadaslara basarilar dilerim..
Kumbaramı 10 günlük etaplar şeklinde hazırlıyorum.
Gün başına 1500 kaloriden 10 günlük kumbaramda 15.000 kalori var.
Sabah; yarım simit
Ara; 1 tane kahve
Öğlen; yarım hamburger, patates kızartması, peynir kroket
Akşam; yarım simit, 1 porsiyon çilek ve 1 kahve
Gün boyu istediklerimi yiyemedim maalesef o yüzden kendimi biraz kötü hissediyorum.
1. günün toplam kalorisi: 2300 kalori (fazla fazla hesapladım vicdanımı rahatlatmak için)
Kumbarada kalan: 12.700 kalori
Toplam atılan adım: 5.000
Biraz dinlenince 12.000-13.000'e tamamlayacağım.
ikimizde hamburger yemişiz bugün
Sen whopper hüpletmişsin
Ben arkadaşlarımın kurbanıyım, elimden bir şey gelmedi
bende bugün burgere gidecektim son anda vazgeçtim ama hafta sonu gidip yicem çok canım çektiiiiben kumbara hesabına girersem benim banka batar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?