kimsecikler yok bekliyelim bakalım hangi şeker gelir..
kızlaar olmuyor amaböyle yaaaa ne bu anacııım takım ruhumuza noldu..
hedefimizi mi unuttuk noldu
vazmı geçtik zayıflamaktann
uazak kalırsak takımdan artı kilo olarak döner bize ve kısır döngü içinde döner dururuz
yapmayın böyle hepimizin birbirine ihtiyacı varr
bu kadar zayıflamak isteyen ve bu yarışmaya girmek isteyen kişiler varken biz elimize verilmiş bu fırsatı iyi kullanalım olurmu..
klava kadar uzaksınki kk ya noluyo kız ne bu ce deyip gitmek..aytenden önce sen bi çık da ortaya:mymeka:
afiyet olsun ablacım..yorgunlukla eritmişsindir yediklerini..
azadın pizzasını değilde kendisini merak ettim ben..msn de konuştuk çizelge hazırladım ama kendisinden çıt çıkmadı..anlamadım gitti..msn de resmi değişti ismi değişti ama kendinden ses çıkmadı çizelgeyi de yapıştırmamış:uhm:
şaşırrdımmm
aynen ablacım kalkın dediğim zamanda azarı işitiyorum biz sana kalk diyomuyuz diyorlar haklılarda uzun zamandır pc yi tek başına zaptetmiştim ama biraz daha dikkat ederimben kendi adıma konuşuyoru akrep inan pc çocuklarda giremiyorum
eminim bu durum luboş tinki azad içinde geçerli
bir durumdur :1no2:
ama haklısın en azından böyle dönemlerde diğer arkadaşların takımı sırtlaması kısıtlı girdiğimiz zamanlarda yazamasakta okumak çok iyi gelecek bize :1no2:
malesef çitos ve asiden hiç ses yok
husel zaten yok :1no2:
bu durumda sen hozlemk edi ve gülay kalıyosunuz
ne diyeyim
biraz böyle gidecek gibi
en azından tatilin bitmesini
bekleyelim :1no2:
yoksa gerçekten durum vahime gidiyor takımda cuma harici kimse olmuyor
paylaşım hele hiç yok :1no2:
ben kendi adıma konuşuyoru akrep inan pc çocuklarda giremiyorum
eminim bu durum luboş tinki azad içinde geçerli
bir durumdur :1no2:
ama haklısın en azından böyle dönemlerde diğer arkadaşların takımı sırtlaması kısıtlı girdiğimiz zamanlarda yazamasakta okumak çok iyi gelecek bize :1no2:
malesef çitos ve asiden hiç ses yok
husel zaten yok :1no2:
bu durumda sen hozlemk edi ve gülay kalıyosunuz
ne diyeyim
biraz böyle gidecek gibi
en azından tatilin bitmesini
bekleyelim :1no2:
yoksa gerçekten durum vahime gidiyor takımda cuma harici kimse olmuyor
paylaşım hele hiç yok :1no2:
selam kızlar :)) böle ani sessizlige bürünme sebebimi KAPTAN YARDIMCIMIZ akrepe anlattım ... biraz zamana ihtiyacım vardı sizleri özlemek adına... SİZLERİ GERCEKTEN KIRMAK İSTEMEM ÜZMEKTE İSTEMEM TAKIMIMIZDA ACAYİP DERECEDE YAVASLAMA VAR Kİ YALIN Bİ SEKİLDE ORTADA GÖRMEK İSTEYEN VARMI BİLEMEM ESKİ HIZ KALMADI ÖNERİLER KALMADI BU DURUM BENİ ÇOK ÜZÜYOReskiden hızımız süperdi motivasyon üst seviyedeydi buraya ne için geldigimizi ne için çaba vermemiz gerektigini bilirdik... 15 tatil önceside bu durum mevzu bahısti .. bende bu yavaslama yüzünden çok bunaldım ve sizleri özleme kararı aldım... özleyimki dönüsüm iyi olsun.. kendi adıma eleştiri gerekirse evden çıkmam pc basına burası ve msn ve photosohop derslerim için gecen biriyim:)) lakin ne bilim belli kisiler uğras çaba sarf ediyor .... BEN BİRAZDA KENDİMİ BİRSEYLERİ UNUTTURMAMAK İÇİN SUSTUM.. BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORDUM SANKİ UNUTMUS GİBİYDİM .. BUNU HATIRLADIM:)) VE KARAR ALDIM NE OLURSA OLSUN 3 HAFT ÜST ÜSTE SABİT BİLDİRİM YAPARSAM ÇIKACAM TAKIMDAN OLMUYOR BÖYLE BİLİYORSUNUZ HİPOLUYUM VEREMİYOM DİYE BAHANE EDEMEM ÖNCEDEN NASIL VERDİM..? DEMEKKİ ÖZ VERİ YOKMUS DEMEK LAZIM DİMİ... EN AZINDAN BÖYLE Bİ DURUMDA ÇIKARIM SORUNLU Bİ ARKADASA YER AÇILIR BU MANTIĞI KABUL ETTİM KENDİMCE.. PAYLASIMA GELİNCE BU KONUDA ASLINDA NE KADAR KONUSSAKTA PAYLASIM OLUNCA MOTİVE VARMIS.. PAYLASIM YOKKEN BİSİ YOKMUS.. ÖNERİLER VARKEN YAPIYORMUSUM ... SİNDİLİK BU KADAR ÖPTÜM HEPİCENİZİ... BENİ SORAN ARKADASLAR TESEKKÜRLER BE YAAA :)) VALLA ACI PATLICANLAR HERZAMAN İYİ OLURMUS BU KANITLARDI YİNE YENİDEN :))) EDİ KIZISIM İYİ KUSUM HATTA TELİMİ YEMEGE ATACAKKADAR SAĞLAM p
aytencim siteminde haklısın ama uzak kalman ne kadar doğru bilemiyorum bende takıldım biliyorsun ama verilen kg larımızı bakarsan çok yüksek ve bu yüzden lili ablamın dediği gibi normal önemli olan bu aşamayı pes etmeden atlata bilmek ben hala 74 lü rakamlardayım 73 ü göremedim ama inatla sabrediyorum he şunuda söyleyeyim eskisi kadar dikkat etmiyorum eskiden kaçamak hiç yapmazdım şimdi arada yapıyorum ama ne kadar paylaşımım az da olsa geç meç giriyorum yazılarınızı okuyorum ve o gün unuttuğum niyetim aklıma geliyor ve hiç birşey demeden bana göre bu kadar ayrı kalman doğru değil cnm merak ettik seni sabret cnm bence eskisii gibi kg vermeler başlayacak bence öptüm seni cnm
sendende bekliyoruz canım paylaşım..
insan kendi yazdığıyla değilde başkasının yazdığı ile motive oluyor..unuttuğun şeyleri nasıl getirebiliyosak aklına sende bizim unuttuğumuz yapmak istediğimiz şeyleri getir aklımıza.. gerçekten ama gerçekten birbirimize çok ihtiyacımız var..
bazen okuduğumuz iki kelime bizi hizaya sokmaya yetiyor ve kaç fazla kilonun gitmesine neden oluyor
tamam şekerŞeniz
sabah bir dilim tam ekmek zeytin acıka ve iki çatal recel yedim
Merhaba Azad rüzgardan bende korkarım daha doğrusu ürperirim.Ve afiyet olsun ama akşam yemeğinde pizza yediysen bu hafta işin zor demektir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?