Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben kendi adıma konuşuyoru akrep inan pc çocuklarda giremiyorum
eminim bu durum luboş tinki azad içinde geçerli
bir durumdur :1no2:
ama haklısın en azından böyle dönemlerde diğer arkadaşların takımı sırtlaması kısıtlı girdiğimiz zamanlarda yazamasakta okumak çok iyi gelecek bize :1no2:
malesef çitos ve asiden hiç ses yok
husel zaten yok :1no2:
bu durumda sen hozlemk edi ve gülay kalıyosunuz
ne diyeyim
biraz böyle gidecek gibi
en azından tatilin bitmesini
bekleyelim :1no2:
yoksa gerçekten durum vahime gidiyor takımda cuma harici kimse olmuyor
paylaşım hele hiç yok :1no2:

Son düzenleme:

erimemiştir akrebim çok yağmur yağıyordu buraya o yüzden dolaşmadık
hemencecik işleri halyol edip annemlere koştuk a.s
bu hafta şaka bir tarafa umutlu değilim kendimden:1no2:
sabit kalsam inan çok sevineceğim kendi adıma a.s

selam kızlar :)) böle ani sessizlige bürünme sebebimi KAPTAN YARDIMCIMIZ akrepe anlattım ... biraz zamana ihtiyacım vardı sizleri özlemek adına... SİZLERİ GERCEKTEN KIRMAK İSTEMEM ÜZMEKTE İSTEMEM TAKIMIMIZDA ACAYİP DERECEDE YAVASLAMA VAR Kİ YALIN Bİ SEKİLDE ORTADA GÖRMEK İSTEYEN VARMI BİLEMEM ESKİ HIZ KALMADI ÖNERİLER KALMADI BU DURUM BENİ ÇOK ÜZÜYOR eskiden hızımız süperdi motivasyon üst seviyedeydi buraya ne için geldigimizi ne için çaba vermemiz gerektigini bilirdik... 15 tatil önceside bu durum mevzu bahısti .. bende bu yavaslama yüzünden çok bunaldım ve sizleri özleme kararı aldım... özleyimki dönüsüm iyi olsun.. kendi adıma eleştiri gerekirse evden çıkmam pc basına burası ve msn ve photosohop derslerim için gecen biriyim:)) lakin ne bilim belli kisiler uğras çaba sarf ediyor .... BEN BİRAZDA KENDİMİ BİRSEYLERİ UNUTTURMAMAK İÇİN SUSTUM.. BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORDUM SANKİ UNUTMUS GİBİYDİM .. BUNU HATIRLADIM:)) VE KARAR ALDIM NE OLURSA OLSUN 3 HAFT ÜST ÜSTE SABİT BİLDİRİM YAPARSAM ÇIKACAM TAKIMDAN OLMUYOR BÖYLE BİLİYORSUNUZ HİPOLUYUM VEREMİYOM DİYE BAHANE EDEMEM ÖNCEDEN NASIL VERDİM..? DEMEKKİ ÖZ VERİ YOKMUS DEMEK LAZIM DİMİ... EN AZINDAN BÖYLE Bİ DURUMDA ÇIKARIM SORUNLU Bİ ARKADASA YER AÇILIR BU MANTIĞI KABUL ETTİM KENDİMCE.. PAYLASIMA GELİNCE BU KONUDA ASLINDA NE KADAR KONUSSAKTA PAYLASIM OLUNCA MOTİVE VARMIS.. PAYLASIM YOKKEN BİSİ YOKMUS.. ÖNERİLER VARKEN YAPIYORMUSUM ... SİNDİLİK BU KADAR ÖPTÜM HEPİCENİZİ... BENİ SORAN ARKADASLAR TESEKKÜRLER BE YAAA :)) VALLA ACI PATLICANLAR HERZAMAN İYİ OLURMUS BU KANITLARDI YİNE YENİDEN :))) EDİ KIZISIM İYİ KUSUM HATTA TELİMİ YEMEGE ATACAKKADAR SAĞLAMp

aynen ablacım kalkın dediğim zamanda azarı işitiyorum biz sana kalk diyomuyuz diyorlar haklılarda uzun zamandır pc yi tek başına zaptetmiştim ama biraz daha dikkat ederim

aytencim siteminde haklısın ama uzak kalman ne kadar doğru bilemiyorum bende takıldım biliyorsun ama verilen kg larımızı bakarsan çok yüksek ve bu yüzden lili ablamın dediği gibi normal önemli olan bu aşamayı pes etmeden atlata bilmek ben hala 74 lü rakamlardayım 73 ü göremedim ama inatla sabrediyorum he şunuda söyleyeyim eskisi kadar dikkat etmiyorum eskiden kaçamak hiç yapmazdım şimdi arada yapıyorum ama ne kadar paylaşımım az da olsa geç meç giriyorum yazılarınızı okuyorum ve o gün unuttuğum niyetim aklıma geliyor ve hiç birşey demeden bana göre bu kadar ayrı kalman doğru değil cnm merak ettik seni sabret cnm bence eskisii gibi kg vermeler başlayacak bence öptüm seni cnm

ablacım keşke herkes senin kadar giremiyor olsa yaaa..bak ne güzel giriyosun paylaşıyosun ve bişeyler öğreniyoruz kendimizi düzeltiyoruz kendi adıma çok şey kaptım senden

kızlar günde en az 5 mesaj yazıyosunuz ve sırf yazmak için değil her mesajınızda yağlarınızıda atıyomuşunuz gibi istekle yazıyosunuz ona göre haaa...sırf yazmak için değil
yazmayanın hanesine eksi koyucam benden söylemesiklava:

ayakta alkışlıyoruma.s.
bundan sonra paylaşımlarını düzenli olarak bekliyoruz canım
özlemişsindir bizi
bizseni çok özledik çünküŞeniz

sendende bekliyoruz canım paylaşım..
insan kendi yazdığıyla değilde başkasının yazdığı ile motive oluyor..unuttuğun şeyleri nasıl getirebiliyosak aklına sende bizim unuttuğumuz yapmak istediğimiz şeyleri getir aklımıza.. gerçekten ama gerçekten birbirimize çok ihtiyacımız var..
bazen okuduğumuz iki kelime bizi hizaya sokmaya yetiyor ve kaç fazla kilonun gitmesine neden oluyor
tamam şekerŞeniz

haklısın cnm gerçekten motive olmaya ihtiyacımız var
aksilikler üst üste geldi biraz uzak kaldım paylaşımımı azalttım ama istem dışıydı bunlar
sürekli mazerette bulunmak istemiyorum :1no2:ama şunu söylemek isterim günlerdir uykusuzum ve ben bu saat oldu yastığa baş koymadım hak verirsinki her sıkıntı dile gelmiyor sıkıntım nekadar güzel bir sıkıntı olsada yaş olarak heralde üstesinden gelememe korkusu ve mahçup olmak düşüncesi bünyemide uyku düzenimide alt üst oldu ve bu sizlere kadar yansıdı eyer kendimi toparlayamazsam izin isteyeceğim cnm sizlerden bakalım zaman gösterecek herşeyi inşallah

günaydın kızlar inanın gece hiç uyuyamadım öyle felaket bi rüzgar vardıki burda

pizzaya gelince kızlar çok güzel oldu koca tepsi bitti valla bende yedim tabi yanlız şu yazılarınızı okuyunca biraz kendime geldim daha dikkatli olucam

akrepcim dün baya bekledim ama çizelge gelmedi ben sana yazdım ama heralde benim yazdıklarımda gitmedi neyse canım .........

bilgisayarımla başım dertte oysa daha yeni format attırmıştım (
bir mesaj yazıyorum bilgisayar kitleniyor sabahtan beri sinir oldum( belki bu mesajda gelmeyecek (
dünün raporu kahvaltı 1/2 simit öğle 1 servis kaşığı k.fasülye, 2 çatal pilav bol salata, akşam 1 servis kaşığı haşlanmış makarna(yağsız) ve yoğurt, aralarda meyve, 1 avuç lebleb.

günaydın kızlarrrr :teytey:
kekçi ben bir parça kekimi yedimde geldim
çocukar uyuyor kçamak bir bakayım dedim
geçmişi okudum
sitem sitem sitem fisfisfis
yazılanlardan son ra umarım herkes biraz daha paylaşımcı olur a.s
ama unut tuğunuz birşey var
geçen hafta iyiki kilovermekte durdunuz yani verseniz ne olacaktıkki fisfisfis
haftanın ikincisiydik :lepi::içelim:

günaydın kızlarrr ben deldimmmm asi kuşum haklısın ama tatil girdi araya anneler bebiklerinden dolayı giremio bitanem benim onun dışındada haklı olduğun çok konu var tabiki bitanem öperim seni bu arada tavsiyen ilk günden işe yaradı :)

gelelim yediklerimee;
sabah ; form bisküvi
öğlen; çorba acıkınca bi kaç form bisküvi daha
akşama; menemen

ve 3lt den fazla su içmişimdir kızlarrr su içmeyi unutmayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…