How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm, kizlar 3 gundur rahatsizim grip nezle:2: ne ararsan var. bademcikler oldu carsamba pazari gibi. ustune tualete cikama fln yani hersey ust uste geldi. bugun tekrar basladim diyete. benimde kendi capimda yediklerim,
sabah
1 domates
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
ogle
2 elma
aksam
az yagli sutle birlikte special k.
Elma diyetine basliyabilsem tekrardan cok guzel olucak. Gercekden tam anlamiyla kilo verdigim en iyi diyet Elma diyeti.

slm, kizlar 3 gundur rahatsizim grip nezle:2: ne ararsan var. bademcikler oldu carsamba pazari gibi. ustune tualete cikama fln yani hersey ust uste geldi. bugun tekrar basladim diyete. benimde kendi capimda yediklerim,
sabah
1 domates
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
ogle
2 elma
aksam
Elma diyetine basliyabilsem tekrardan cok guzel olucak. Gercekden tam anlamiyla kilo verdigim en iyi diyet Elma diyeti.

gecmis olsun tatlim salgin var su ara cok dikkat et acil sifalar

Evet diyet yaparken almamız gereken kalori miktarını gösteriyor.
Kaju da bir çeşit kuruyemiş, hem de çok lezzetli :)

sagol canim a:71:

Çok geçmiş olsun, hatta gelmiş ve geçmiş olsun :16:
Önceliğin hastalığı bir an önce atlatmak olsun, diyet ondan sonra :)

sabah
1 domates
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
ogle
2 elma
aksam

merhaba kizlar bugunki toplam menum:ù

sabah:
Omlet 25 GRAM 47.75
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[4] Süt 0.1 LİTRE 68
[5] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[6] Kaşar Peyniri 0.3 DİLİM 37.5

Ogle:
[7] Balık Izgara (ızgara balık) 0.2 PORSİYON 40
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110

Ara:
[9] Elma 1 ADET 60

Aksam:
[11] Yoğurt (tam yağlı) 225 GRAM 153
[12] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

Ara:
] Elma 1 ADET 60

Toplam:1000kal.

Spor olarakta 2,5 saat hizli yuruyus bende badem zeytinyagi ve bugday tohumu yagi surup strecle sardimda yurudum sonrada ilik dus aldim yatmadanda egzersizlerimi mutlaka yapicam:16:

sabah
1 domates
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay
ogle
2 elma
aksam

gecmiş olsun tatlım inş biran önce iileşirsin:16:

ş a k a gibi bir gün geçirdim :52:
memurluk için başvuru yapacaktım sabah erkenden kalktım üsküdara indim adliye den sabıka kaydını aldıktan sonra eminönüne gittim ve merkez bina bana ek binaya yani maltepeye gitmemi söyledi hobaaa ordan yine kadıköy sonra maltepe yaptım yapmasınada bana demez mi sistem çöktü yarın gel... bakalım yarın yine gidicem kızlar dua edin işimi kolay halledeyim :16:

Senin yazdıklarını okurken bile yoruldum :86:
Bugün işler yolunda gitmemiş ama yarın sorunsuz bir şekilde işlerini halletmeni dilerim :)

Menüde ızgara köfte haricinde protein göremedim, karbonhidrat ağırlıklı bir liste olmuş ama bütün gün ordan oraya koştururken daha mükemmeli beklenemez. Yapabileceğinin en iyis olmuş, afiyet olsun canım :16:

ş a k a gibi bir gün geçirdim :52:
memurluk için başvuru yapacaktım sabah erkenden kalktım üsküdara indim adliye den sabıka kaydını aldıktan sonra eminönüne gittim ve merkez bina bana ek binaya yani maltepeye gitmemi söyledi hobaaa ordan yine kadıköy sonra maltepe yaptım yapmasınada bana demez mi sistem çöktü yarın gel... bakalım yarın yine gidicem kızlar dua edin işimi kolay halledeyim :16:

[1] Poğaça (sade) 180
[2] Açma 250
[3] Şeftali Ice Tea 58
[4] kola (250ml) 178
[5] Izgara Köfte 309
[6] Patates Kızartması 280
[7] Uno Sandviç Ekmeği 173
[8] Çikolatalı Pasta 90

Toplam : 1518 kal.

3 saat yürüyüş :8:

xetrax cım bide menüne bakınca şok oldum gün boyu hiç bişeycik yememişsin bu kadar yoğun tempoda nasıl ayakta kalıyosun:50:

Gülşen sana katılıyorum, Etra nerdeyse hiçbir şey yemiyor gün boyu.
Üstelik okul,iş derken bütün gün yoğun bir tempo içerisinde.
Nasıl dayandığına ben de şaşırıyorum. :26:

Beni düsündügünüz icin cok tesekkür ederim canim arkadaslarim...:54::54: siz simdi düsünmüssünüzdür de bu kiz bu kadar az yiyorda neden cok kilo vermedi diye :61::1: gecen hafta regl öncesi tatli krizlerimden dolayi künefe gibi agir tatlilardan yemistim bir iki kez.. o yüzden kilo veremedim. Bugün itibariyle regl olmus bulunmaktayim :16: son 3 gündür o kadar yogunum ki yemek yeme firsati bulamiyorum vallahi :59: ama bol bol su iciyorum. elimden su sisesini düsürmüyorum. Buldugum her firsattta da cay icmeye calisiyorum. Caylar harici günlük en az 2,5 -3 lt su iciyorum.. sanirim cok sivi tüketmek enerji veriyor bana. Bir de az yersem daha rahat hareket ediyorum :16:

Bugünkü menüm

Sabah :
1 haslanmis yumurta
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 -2 catal krem peynir
3-4 yesil zeytin
1 bardak limonlu siyah cay

Ara : 1 bardak siyah cay

Ara : 1 twinni ( meyve aromali buz ) 96 cal.

Ara : 200 ml. dogal maden suyu

Aksam : 1 tabak salata

2, 5 litre su ictim. Spor yerine bol kosturmaca var :1:

Son düzenleme:
gecmis olsun tatlim salgin var su ara cok dikkat et acil sifalar
Tsk ederim cnm, evet bahar geliyor ya illahi belli edicek kendini.:1:
Çok geçmiş olsun, hatta gelmiş ve geçmiş olsun :16:
Önceliğin hastalığı bir an önce atlatmak olsun, diyet ondan sonra :)
evet cnm haklisin, zaten diyet yuzunden fln birazda bunye zayif kaldi
birazcik 1 hafta kadar toparlim kendimi iyice saglikdan olmadan.
gecmiş olsun tatlım inş biran önce iileşirsin:16:
Sagol cnm tsk ederim.:23::23:

kızlar günaydın dün fena cozuttum eşim dışarda yiyelim dedim yoğun ısrarlara dayanamadım yerken iyiydi ama sonraki pişmanlık :84:
dünkü menüm

Kahvaltı 191 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.-
Öğle Yemeği 414 cal.
pirinç pilavı 5 yemek kaşığı 175 cal.
tavuklu bezelye 5 yemek kaşığı 125 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
İkinci Ara Öğün 185 cal.
milka3 tat 1 paket 185 cal. :78:
Akşam Yemeği 607 cal. :18::18::18:
burger king - patates kızartması 0.5 küçük boy 103 cal.
burger king - whopper jr sandviç 1 ad. 439 cal.
coca cola light 0.5 kutu 1 cal.
burger king - mayonez 0.5 ad. 51 cal.
burger king - ketçap 0.5 ad. 13 cal.
Ara 149 cal.
magnum mini karadut böğürtlen 1 ad. 149 cal.
TOPLAM KALORİ 1546 cal.

ne deseniz haklısınız

Hepimizin günü aydın olsun kızlar:16:

Ben bu hafta elma diyeti falan bırakmadım. Dünkü menümü yazayım. Bu hafta geçen haftaki gibi bir başarım olmayacak galiba :( Ama haftaya tam gaz devam. 1 hafta normal, 1 hafta da elma diyeti olsun bari. Yoksa çabuk bıkacağım elma diyetinden.

Sabah
1 poğaça

Öğlen
1 küçük levrek ızgara
1 küçük kase salata

Ara
1 bardak şekersiz kremalı kahve

Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı makarna

1 çikolatalı kapiçino

**Şekersiz çaylarımı yazmadım :)

ben neredeyse hiç su içemiyorum arkadaşlar :25: Günde 1 litre içsem öpüp başıma koyacağım. Ama 2 ya da 3 bardak zorla içiyorum. Bana önerebileceğiniz bir şeyler olur mu? Masama sürahi bile koydum. Kalkıp sebilden almak zor mu geliyor acaba diye. Birde mor sürahi aldım. Dikkatimi çeksin diye. Ama yinede içmiyorum. Miğdem bulanıyor içerken ve eskiden o kadar çok su içerdim ki. Birden kesildi resmen. Sonra kilo almaya hızla başladım zaten.:43:

slm kızlar...
kande geçmiş olsun canım...
xetraxcım keşke atıştırmalık bişeyler yesen metebolizmanı yavaşlatacaksın sadece sıvı ile besleniyorsun canım.
bugün öğlen arkadaş gelecek.dondurucu da kekim vardı onu çıkardım.kepekli tost ekmeğinden pasta salata yaptım.garnitür, turşu yoğurt ve krem peynir karıştırdım sosuna.
aslında mayonez konuyor çokta severim ama, hem sağlıksız hemde çok kalorili diye krem peynir koydum bende mayonez yerine görünüşü süper inş. tadı da iyidir.

ben neredeyse hiç su içemiyorum arkadaşlar :25: Günde 1 litre içsem öpüp başıma koyacağım. Ama 2 ya da 3 bardak zorla içiyorum. Bana önerebileceğiniz bir şeyler olur mu? Masama sürahi bile koydum. Kalkıp sebilden almak zor mu geliyor acaba diye. Birde mor sürahi aldım. Dikkatimi çeksin diye. Ama yinede içmiyorum. Miğdem bulanıyor içerken ve eskiden o kadar çok su içerdim ki. Birden kesildi resmen. Sonra kilo almaya hızla başladım zaten.:43:
su çok önemli canım 2 lt bari içmeye çalış.bardağın dolu dursun yudum yudum iç arada.yada ılık iç çay içer gibi

günaydın sabahki menüm

2dilim ekmekti aslında ama annem ısrar etti bu kadar daha yiyebilirsin diye:47::47:

3 dilim ekmek
bıçağın ucuyla tereyağı
5 zeytin
2 kibrik kutusu peynir
az sucuklu yumurtanın 2 lokma tadına baktım:27::27:

uruzcum devamıda böyle olsa nasıl olur
&&&&&&&&&&&&&&&&&
arada
yarım portakal ve kocaa bir bardak adaçayı
&&&&&&&&&&&&&&&&&
öğlen
1 kase çorba
&&&&&&&&&&&&&&&&&
ara
adaçayı
&&&&&&&&&&&&&&&&&
ara
maydonoz suyu
&&&&&&&&&&&&&&&&&
akşamda
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
&&&&&&&&&&&&&&&&&

Son düzenleme:
adaçayımı içtim şimdi de portakalımı yicem

veeeee süper bir habeim var size 86.4 çıkan ben bugün itibariyle 84.9 çıkıyorum:62::62::62::62::62: nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam :62::62::62::62::62:

uruzcum neredesin protein oranı nedir yetersizmidir ya ben anlamıyorum pek protein karbonhidrat falan

yarın teyzem ve annanem geliyorlar misafirliğe onlara zebra yağsız kek yapacağım ama yimicem bide börek var ben liste dışına çıkmıcam işte hıh

Son düzenleme:
adaçayımı içtim şimdi de portakalımı yicem

veeeee süper bir habeim var size 86.4 çıkan ben bugün itibariyle 84.9 çıkıyorum:62::62::62::62::62: nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam :62::62::62::62::62:

uruzcum neredesin protein oranı nedir yetersizmidir ya ben anlamıyorum pek protein karbonhidrat falan

yarın teyzem ve annanem geliyorlar misafirliğe onlara zebra yağsız kek yapacağım ama yimicem bide börek var ben liste dışına çıkmıcam işte hıh

Tebriklerrr gerbera :46::46::46::46::52::52:

Back