• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:62::62::62:spor salonunda tartildim az once mutlulukdan havalara ucuyorum, gozlerim hala dolu dolu, Tam tamina 3 kio gitmis inanilicak gibi degil, sinir stress olduguma degmedi. Benim amacim kilolari yavas yavas degil nekadar hizli verilebiliyorsa okadar hizli vermek. Bir iki ay icinde istedigim kiloya ulasirsam eger, oncesi ve sonrasi resimleri koymak istiyorum. 105 kiloluk halimle 70 kilo halim, eminim cok degisiklikler olucak. Simdiden cok heycanliyim.:62::62::62:

:62::62::62:spor salonunda tartildim az once mutlulukdan havalara ucuyorum, gozlerim hala dolu dolu, Tam tamina 3 kio gitmis inanilicak gibi degil, sinir stress olduguma degmedi. Benim amacim kilolari yavas yavas degil nekadar hizli verilebiliyorsa okadar hizli vermek. Bir iki ay icinde istedigim kiloya ulasirsam eger, oncesi ve sonrasi resimleri koymak istiyorum. 105 kiloluk halimle 70 kilo halim, eminim cok degisiklikler olucak. Simdiden cok heycanliyim.:62::62::62:

Çok güzel bir sonuç, tebrik ederim Kandee :16:

arkadaşım bana step verdi hani şu iki adımlı merdiven çıkar gibi şimdi daha yeni ameliyat olduğumdan tam yüklenemiyorum göbek fıtığı olurmuşum 1 yıl karnını zorlamıcaksın dedi kilo ver dedi:59:niye yüzüme vuruyorsa:59::59:neyse şimdi sayıyor adımları ve dakika göstergeli inince dakika duruyor üzerine çıkınca tekrar devam ediyor :40:şimdi ben bunu mesela 2şer 3er dk.lık aralıklarla 50şer 100er adım falan atsamda1 saate mesela tamamlasam şimdilik zor seviyede 2 dk 10sn.de 100 adım atıyorum denedim etkisi olurmu durarak yapmamın çok üzülüyorum zayıflayamadığım için:59::59::59::84::84:

Her türlü hareketin hızlı ya da yavaş hiç fark etmez mutlaka yararı olur.
En ufak harekette bile kalori harcıyorsun, bunun etkisi olmaz olur mu :)
Ama yeni ameliyat olduğun için kendini zorlamadan yapmaya çalış, zamanla zorluğunu arttırırsın...

arkadaşım bana step verdi hani şu iki adımlı merdiven çıkar gibi şimdi daha yeni ameliyat olduğumdan tam yüklenemiyorum göbek fıtığı olurmuşum 1 yıl karnını zorlamıcaksın dedi kilo ver dedi:59:niye yüzüme vuruyorsa:59::59:neyse şimdi sayıyor adımları ve dakika göstergeli inince dakika duruyor üzerine çıkınca tekrar devam ediyor :40:şimdi ben bunu mesela 2şer 3er dk.lık aralıklarla 50şer 100er adım falan atsamda1 saate mesela tamamlasam şimdilik zor seviyede 2 dk 10sn.de 100 adım atıyorum denedim etkisi olurmu durarak yapmamın çok üzülüyorum zayıflayamadığım için:59::59::59::84::84:

çoook sevindim tatlım darısı başıma:69::16:

reglimin ilk günü iştahsızlık vardı bide sabah apar topar kontorle gideceğimi hatırlayıp doktora gittim aç aç gelince saat 12 ye geliyordu :69:

Gerbera biz senle bu işin ortasını nasıl bulucaz bilmiyorum :)
Ya cozutup coşuyorsun önüne geçemiyoruz ya da tam tersi aç biilaç geziyorsun :1:
Ah Gerbera ah !
Gel senle şunun bir ortasını bulalım :121:

nasıl olcek bu işler dedim kurt kuzuyla yan yana :39::39::39: ufff extraları kesince bişey kalmıyor yicek yemek istemiyo cnm bugün iki çeşit vvardı içim almıyor abur cuburmuş benim hayatım meğerse neyse kendimi nasıl toparlıcam :86::86:

Batuhanım,can damarımdan vurdun beni resmen. Bende balık yemek istiyorum. Çookk seviyorum balığı. Çipurada harika olur şimdi.Offf :56:

Ama ben çorba içicem :58: Haftaya perşembe sabahta 2-3 kilo vermiş olursam ödül olarak yerim bende valla 1 büyük çipura :62: Şimdi kendimi tutmam lazım yoksa devamı gelir.

canim benim insallah istedigin gibi verirsin ve istedigini yersin :)))
ama yagli degildiki baligim canim bence yenmeyecek gibi degil sonucta bir aksam yemegi olarak fazla karoli degil yani bence yiyebilirsin

Diyetinin sonucunu çok merak ediyorum :)
Daha ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsun?
Zaten şu ana kadar çok güzel kilo verdin, çok sabırlısın, tebrik ederim :16:

Menü de spor da harikulade :)
Çok beğendim canım :16:

sen begendiysen demek basariyorum canim benim tesekkür ederim

hay masallah ne güzel darisi basimiza insallah

Siteler bende sorunsuz açılıyor :)
Sen menünü yaz, ben senin içi hesaplarım canım...

hala hata veriyor :8:

sabah:
1 bardak yeşil çay
2 dilim tahıllı ekmek
1 kaşık bal
30 gr beyaz peynir
3 ceviz

ara:
yarım elma

öğle:
kış türlüsü
3 dilim tahıllı ekmek

akşam:
şehriye çorbası
yarım tabak bulgur pilavı
haşlanmış tavuk 150 gr
2 dilim tahıllı ekmek
yarım bardak vişne suyu

kızlar bu günkü menümü yazayım

Kahvaltı 204 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
tulum peyniri 25 gr. 64 cal.
İlk Ara Ogun 0 cal.
bitki çayları - şekersiz 1 bard. 0 cal.
Öğle Yemeği 374 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
turşu - karışık 0.25 por. 17 cal.
pirinç pilavı 3 yemek kaşığı 105 cal.
İkinci Ara Öğün 16 cal.
kuru kayısı 1 ad. 16 cal.
Akşam Yemeği 486 cal.
ıspanak yemeği 1 por. 210 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
makarna (haşlanmış) 3 yemek kaşığı 102 cal.
Ara 111 cal
danone activia probiyotik yoğurt - kuru kayısılı 110 gr. 111 cal.
TOPLAM KALORİ 1080 cal.

Back