Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uruzcum cnm mail adresini kontrol et bir yolladım programı,
takılırsan sor bana

perşembemi bildirim yapıyoruz :))) artık
ilk bildirimim olacak da çok heycanlandım

cuma günü ö.sonra kardeş takımn listesini kontrol etmeyi unutma birde bizim listeyi ilk oraya kontrole yollucaksın
nese sen zaten işin iinden ustalıkla sıyrılırsın eminim

Slmmm kızlar biliyorum bana kızıyorsunuz hiç paylaşım yapamıyorum bu aralar ama düğüne geri sayım var çok yoğunum hiç vaktim olmuyor pzt den itibaren söz size düzenli paylaşım yapacağım..
madem perş alındı kilo bildirim günü ben şimdiden yazayım yarın yine evde yokum giremem
69.1 kaptanım..
hepinizi öpüyorum

Günaydın öncelikle dünkü listemi yazayım

SABAH
1/2 simit
1 üçgen peynir
ÖĞLEN
4 yk kuru fasulye
4 yk pilav
yoğurt
AKŞAM
1 kepçe çorba
4 yk pilav
1 tb izmir köfte (4 köfte 6 dilim patates)

ve maalesef 1 ince dilim yaş pasta

Sabah tartıda 86.5 kg gördüm

daha nize 3 kilolara diyim uruz..
bugün içinde kolaygelsin ...

dün hiç uğrayamadım kızlar kusura bakmayın nasılsınız neler yapıyosunuz ?? ben çok mutsuzum bu sabah ,,salı günü kilom daha az çıkmıştı bu sabah 400 gr fazlam çıktı neyse umarım siz daha iyi sonuçlar alırsınız bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hepsine hoşgeldiniz diyorum

olur bazen öyle inmeler cikmalar.. hic moralini bozma tatlim.. üstümüzdeki bu kilolari nasil zamanla aldiysak ,sinsice yapistilarsa üzerimize ayni sekilde yavas yavas zamanla verecegiz hepsini.. sabri tavsiye ediyorum sana.. mutlu oll !!! diyete basladigin günden beri 3 kilo vermissin bak. daha nice 3 kilolar vereceksin gülsencigim

cok sükür aldigim 1 kiloyu vermisim hizli alinan kilolar da hizli gidiyor Bugün tartida 63,5 gördüm uruzcugum.. hafta sonu atistirma yapmasaydim daha iyi olurdu bu sayi ama neyse.. haftaya olacak insallah iki-3 haftadir yerimde sayiyorum nerdeyse.. iddia ediyorum daha iyi olacak.. ayrica uruzcugum elma diyeti beni yormuyor galiba tatlim da.. dün fena uykusuzdum gece 5 de uyanip 7 de uyandim. bir de tüm gün biryerle kosturdum durdum. aksam 7 de eve geldigimde uykusuzluk ve basagrisindan mahvolmustum.. uykumu aldim cin gibiyim cok iyiyim sükür.. acil evden cikmam gerekiyor yine malesef,burada olamayacagim bir süre

Son düzenleme:

zaten en büyük yanlışı burada yapıyoruz acele ediyoruz dedğin gibi bu kiloları aylaar hatta yıllar içinde aldık 2 ayda kurtulmaya çalışıyoruz :) neyseki sizler varsınız daha çok 3 kilolar vericez hep beraber

Hoşbulduk Ben 2 yıl 8 aylık evliyim. 50 Kilo ile evlendim ama 65 kiloya kadar çıktım. Ve 2 hafta önce eski kiloma dönmek için karar verdim. Yoksa bu böyle artarak devam edecek. Haftada 1 kilo verebiliyorum gibi görünüyor ama herkez bir müddet sonra duracaktır diyor

Nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya ilk kilomu paylaşacağım sizinle

Bugünkü menüm aşağıda

Sabah kalkınca

1 ceviz - 5 fındık
haşlanmış 3 kayısı ve suyu

Kahvaltı

Bir parça beyaz peynir
7 tane zeytin
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek

Ara

1 tane elma

Öğlen

1 kase çorba
60gr ton balığı
salata
1 dilim ekmek

Ara

1 bardak süt

Akşam

1 dilim ekmek
1 kase çorba
6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze (Kabak yemeği )
salata

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
bugün bu surup eziyetine son veriyorum :)))
sabahtan beri icim portakal suyu oldu ama yarindan itibaren hafif hafif baslyacam bakalim
yogurtla devam etmek istiyorum menüme yogurt agrikli olacak insallah

kilomuda bildirimde söyle bi sevinim artik :)))
gecen hafta 97
bu hafta 94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…