Hanımlar yarın bildirim yapmayı unutmayalım lütfen :)
Hatırlatmak istedim çünkü düzenleme yeni ve unutulabilir
artik yarinmi bildirim yapioruz:26:
yarın büyük günilk bildirimin hayırlı olsun azracım
Aebencim
Canım henüz yeniyim o yüzden yardıma mutlaka ihtiyacım olacaktır :)
Elimi uzattığımda Azracım'ı buluveriyorum hemen, sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor
Nazcım da her daim yardıma hazır, bir de sen eklenince benim sırtım daha da yere gelmez
Çok çok teşekkür ederim canım :)
Kalori hesabı liste uyamayanlar için, bu gruba ben de dahilim
Yiyeceklerin niteliği konusunda çok haklısın canım...
Ne kadar yediğimiz kadar ne yediğimiz de önemli ama nefsine hakim olmayanlar en azından bu yöntemi uygulayarak çok yavaş da olsa kilo veriyor.
Ben şimdiye kadar 3 kg verdim, inşallah gerisi de gelir :)
Ama gerçekten yavaş gidiyor.
Son zamanlarda işlenmiş gıda tüketmemeye başladım, bu yolla daha iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum
dün hiç uğrayamadım kızlar kusura bakmayınnasılsınız neler yapıyosunuz ?? ben çok mutsuzum bu sabah ,,salı günü kilom daha az çıkmıştı bu sabah 400 gr fazlam çıktı neyse umarım siz daha iyi sonuçlar alırsınız bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hepsine hoşgeldiniz diyorum
olur bazen öyle inmeler cikmalar.. hic moralini bozma tatlim.. üstümüzdeki bu kilolari nasil zamanla aldiysak ,sinsice yapistilarsa üzerimizeayni sekilde yavas yavas zamanla verecegiz hepsini.. sabri tavsiye ediyorum sana.. mutlu oll !!! diyete basladigin günden beri 3 kilo vermissin bak. daha nice 3 kilolar vereceksin gülsencigim
Hosgeldin canim.. kaptan yardimcisi hakkimi kullanarak kabul ediyorum seni :44: gerci elbette son karar kaptanimiz uruz dan cikacak ama bir sorun cikacagini sanmiyorum.. Senden bekledigimiz düzenli paylasim.. diyet sürecini bizlerle paylasman. Her gün buraya menünü yazmaya gayret göstermen.. ve elbette cuma günü kilo bildirimi yapman. Yalniz söyle bir durum var bizim takimda ! persembe günü en gec aksama kadar ( sabah uyandiginda gördügün kilo ) kilo bildirimi yapmis olman gerekiyor. Cünkü kaptanimizin cuma sabahi burada olmasi zor oluyor ! kendinden bahsedersen ve ne zamandir diyete basladigindan, kilo verdiysen nasil verdiginden biraz bahsedersen cok hos olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?