Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Elimden geldiğince işlenmiş ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum.
Aynı zamanda da kalori sayıyorum :)

YEDİKLERİM (1)
200 gr tam yağlı yoğurt
160

100 gr fındık
680

1 dilimden az kepekli ekmek
50

1 porsiyon köfte
250

200 gr tam yağlı yoğurt
160

TOPLAM: 1300 kalori

1700 kaloriye kadar yolum var

islenmis ürün derken canim ???
ay nekadar cahilim :))

ayşecim ne olacak senin bu iştahsızlığın bir doktora gitsen belki daha ii olur gerçi bende iştahsız olmayı isterdim ama nerdeeeeeeee
canum aslın da benim evlenmeden önce iştah sorunum vardı pek bişey yemezdim 52 kg idim hep
şimdiki iştahsızlığım şu grip illeti yüzünden biraz önce 2 dilim küçük kepekğinden karışık tost yedim birazını da kızım yedi.onun tadını aldım güzel geldi tost hatta 1 tane daha mı yesem diye geçirdim aklımdan ama yemedim tabi..

Batuhancım
Limonata diyetin çok güzel gidiyor, şu ana kadar kaçamak yok :)
Bu azimle, bu iradeyle devam edersin inş

Lamamma & Haticekar
Takıma hoş geldiniz :)
Etracım her şeyi açıklamış zaten.
Sizlerden düzenli paylaşım bekliyoruz, perşembe günleri de kilo bildirimi yapmanız gerek.
Bu bir deneme süreci. Eğer düzenli paylaşımda bulunur ve zamanında kilo bildirimi yaparsanız 1-2 haftada listeye alıınırsınız

Etracım
Canım elma diyetine başlamışsın artık :)
Hadi hayırlısı inşallah
Kaçamaksız bir şekilde devam etmeni dilerim canım...

Ben işlenmiş gıdaları mümkün olduğunda yememeye çalışıyorum.
Ambalajlı ürünler, tahıl ürünleri, tatlılar vs hepsi işlenmiş gıda.
Tabii bunlara çikolata da dahil

Sevgilim_Benim
Canım listenin kalorisinin az olduğunu düşünüyorum

Şenaycım
Canım 1166 kalorinin neresi fazla? :)
Hiçbir şeyi yoluna koymana gerek yok, zaten her şey yolunda
Çok güzel bir liste...

Papatyacım
Yeni bir döneme geçiş yaptın.
Hem işine hem de bu hayatına alışmaya çalışıyorsun, böyle hemen adapte olamaman doğaldır ama zamanla her şeyi yoluna koyacağına eminim canım

Aeben
Selam canım, hoş geldin

islenmis ürün derken canim ???
ay nekadar cahilim :))

Canım ambalajlı ürünler, tahıl ürünleri, tatlılar, çikolata vs hepsi işlenmiş ürünler :)
Mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyorum, sadece kilo için değil aynı zamanda sağlığım için

Canım hala iyileşemedin mi? :26:
Çok zaman geçti, bu kadar zaman gribi çekmek çok zor, helak olur insan...
Tekrar çok geçmiş olsun canım
Ama böyle iştahsızlıkla olmaz, bir şeyler yemek için zorla kendini :)

Sorabilirsin tabii ki :)

Şenaycım aldığın kalori miktarını birden bu kadar düşürürsen ve 1100 kalorinin altına inersen bir süre sonra kilo vermen durur çünkü metabolizma yavaşlar.
Ayrıca bedenin daha az kalori ile idare etmeye alıştığı için ideal kilona ulaştıktan sonra hep daha az kalori ile yetinmen gerekir, birazcık kaçamak yaptığında kilo almaya başlarsın.
O yüzden yavaş yavaş gitmek, önce yüksek kaloriden başlayıp kademe kademe düşürerek devam etmek lazım canım

uruzcum sana bişey sorabilirmiyim

birincisi bu kalori hesabıyla ilgili kalorinin az olmasının bir zararı varmıdır

sagol canim sadece bugün bi havuc yedim :)))
ama buda kacamak sayilmaz pek sanirim yada sayilirmi bilmiyorum
ama yedim iste insallah dedigin gibi olur ve bu azmim devam eder

bugün
sabah
1 elma
öğlen
2 küçük kepek ekmeğinden yapılmış karışık tost
akşam üstü
2 küçük kepek ekmeğinden yapılmış karışık tost salatalık yogurt

hastalık hep düşük kalori aldım 4-5 gündür ama su da içemediğim için çok kg kaybettiğimi düşünmüyorum inş. metobolizmam alışıp yavaşlamamıştır
akşam tv izlerken biraz cips yiyeyim bari hem kendime ödül hemde kalori yükseltmiş olurum

oyy oyy arkadaslarim...yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum saat 9 olsaydi hemen yataga girecegim. simdi uyursam cin gibi uyanirim gece gece.. sonra al basina belayi :44: menümü yazayim hemen. Spor yapamadim hic gücüm yok cünkü.. eve yeni geldim tüm gün gezindim durdum disarida

Uyaninca 1 bardak balli sirkeli su

Kahvalti :
1 dilim siyah ekmek
2 catal yagsiz peynir
5-6 cheryy domates
5-6 minik yesil zeytin
1 bardak yesil cay

Ara : 180 gr. yesil elma

Ara : 250 gr. taze sıkılmıs yesil elma suyu

Ara : 2 kupa sekersiz limonlu cay

Ara : yarim parca peynirli tost

Ara : 250 gr. taze sıkılmıs yesil elma suyu

Disarda oldugum icin elma yemem zor oldu. Bende taze meyve suyu alip ictim , hic bir fikrim yok iyi mi yaptim kötü mü yaptim Tostu da yemeyecektim ama bir ara düsecegim sandim uykusuzluktan.. ilac icmek icin bir parca yedim :44: ayrica 2 litre su ictim toplamda . elma diyetimin ilk günü buydu.. bakalim yarin size nasil bir sonuc söyleyecegim arkadaslar :44:

Son düzenleme:

aeben
selam canım, hoş geldin
hoş buldum uruzcum sanırım yarın liste hazırlıycak .takıldıgın bir konu olursa mesaj atman yeterli..

Birde haddim olmadan bi uyarıda bulunmak isterim malum 3 senedir takımlardayım .uzun süre kaptanlıkda yaptım .(geçen sene mezun oldum ama ) .kilo konusunda : Gördügüm kadarıyla kardeş takım kl hesabi tutturmuş gidiyorsunuz ..tabi yapın ama kilo vermek için sadece kl hesabı yetmez . Hatta azda kl alsanız yediklerinizin ne oldugu önemlidir kilo vermede ...

Mesela az miktarda patates kızarması ,bi tabak salata aynı kl olabalir (atıyorum kl hesabı yapmadım hiç ).ama kilo vermede aynı deyildir ..
Yiyeceklerin sadece kl ne deyil gl endekslerine yanı kanşekerini yükseltip yükseltmediklerine dikkat etmek gerekir ..

Aebencim
Canım henüz yeniyim o yüzden yardıma mutlaka ihtiyacım olacaktır :)
Elimi uzattığımda Azracım'ı buluveriyorum hemen, sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor
Nazcım da her daim yardıma hazır, bir de sen eklenince benim sırtım daha da yere gelmez
Çok çok teşekkür ederim canım :)

Kalori hesabı liste uyamayanlar için, bu gruba ben de dahilim
Yiyeceklerin niteliği konusunda çok haklısın canım...
Ne kadar yediğimiz kadar ne yediğimiz de önemli ama nefsine hakim olmayanlar en azından bu yöntemi uygulayarak çok yavaş da olsa kilo veriyor.
Ben şimdiye kadar 3 kg verdim, inşallah gerisi de gelir :)
Ama gerçekten yavaş gidiyor.
Son zamanlarda işlenmiş gıda tüketmemeye başladım, bu yolla daha iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum

Etracım
Canım yorgunluğunun nedeni diyet de olabilir.
Ben elma diyetinin orta tempoda bir yaşamı olan fiziksel ve mental enerjiye ihtiyaç duyan biri için uygun olmadığını düşünüyorum.
Amacım senin şevkini kırmak değil canım, ama söylemeden edemedim :78:

kizlar bugunki menum:

SABAH:
müsli 0.6 por. 117 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 1 bard. 94 cal.

OGLE:
balık tava 0.5 por. 185 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 1.5 dilim 90 cal.
tahin helvası 20 gr. 113 cal.

ARA:
elma 1 ad. 60 cal.

sütlaç 0.5 kase 140 cal.

AKSAM:
kabak mücver 1 por. 185 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.

ARA:
muz 0.5 ad. 50 cal.

TOPLAM:1097kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…