- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.958
- 723
bugün biraz daha iyiyim canım ama tam iyilşemedim henüz.yok nerde kocişim hafta ya 2 gün evde oluyo naz yapamıyorum anca hasret gideriyoruz
200 gr tavuk eti (haşlanmış)
100 gr kadar tam yağlı yoğurt
3 tane portakal
2 kase bol yeşillikli salata
2 avuç badem-kuru erik-fındık-yaban mersini karışımı
5 minik top köfte
1 tane yeşil elma
4 bardak bitki çayı
Bu aralar işlenmiş gıdaları asla tüketmiyorum :)
İşlenmiş gıdaları hayatımdan çıkarana kadar savaşmaya devam
xetrax cım nasıl unutuyosun yemek yemeyi yaa :) ben aklımdan çıkaramıyorum :78:
uruz cum seninde listen gayet hoşş...özellikle işlenmiş gıda yememen çok güzelkeşke bende yemesen ama nerdeee :))
cnm bende elma diyetine başlıcaktım sonra vazgeçmiştim falan. seninde başlıcağını öğrenince heveslendm yineben 4 kilo falan versem hedef kilomun altına düşüyorum zaten 2 kilosunu geri alsam da sorun olmaz benm için.. bakalm ben de bir iki güne başlıcam inşallah.
xetrax bir ara öğrenciydim :)) kpss sınavı için 1 sene dersanneye gittim
bende galiba uruz gibi bütün hevesim aşkım şevkim kaçtı( sürekli abur cubur yiyorum bu çocuk bakma işi beni mahvetti :'(
nasıl toplayacağım kendimi?
düzensiz yemeye başladım ya offf ne güzel kilo veriyordum..
Allah kavustursun tatlim.. haline sükret sen yine ayni sehirdesin.. biz ayni ülkede bile degiliz
islenmis gida ne oluyor canim ? cikolata filan mi ??
bilmiyorum ki tatlim inan unutuyorum.. aksam oldugunda farkediyorum bu kez de yemekten vazgeciyorum. gece gece hepsi yag olur yoksa diyeyemek yeme olayini cok mesgul etme kafanda.. sen yemek yemeyi bekleme ..yemek seni beklesin, ne zaman beni yiyecek diye
gel beraber baslayalim canim benim..elma diyetini okudugum yerde bir kisinin bu diyetle 71 kg. verdigini..130 kilodan 59 kiloya düstügünü yaziyor. Bunu söyleyen kisinin kendisinin de 18 kilo verdigini okudum yetti bana bu diyetin vücuttan su kaybettirdigini söyleyen kisilere sorarim.. 71 kg. su mu olur bir vücutta ne yalan söyleyeyim senin limonata diyetinden daha makul ve mantikli göründü gözüme
hemen moralini bozma canim.. hemen kendini topla .. yediklerini kendine verdigin hediye olarak gör , yarin güzelce diyetine devam et.. sinavim var diye hafta sonu stresten olsa gerek acayip canim tatli istedi benimde. sagolsun komsularim beni cok düsünürler . yemek yapma firsatim olmaz diye komsumun birisi börek yapmis ,digeri schnitzel ve baklava getirmistiBu güzellikler eve gelmeden önce kafayi yiyecek gibi canim tatli istiyordu. üsenmeden gittim türk marketinden pismaniye aldim geldim. 250 gr. mi yemisim bir günde pazartesi den itibaren kendime ceki düzen verecegim dedim ve yaptim.. hafta sonunu hic düsünmüyorum gecti gitti . Tüm o kalorili seyleri yedikten sonra bir tek seyi istedi canim.. midemin ac kalma hissi , hafif ve daha rahat hareket etme hissi ... sabah 1 kg. almis gösterdi tarti ama olsun persembeye kadar verecegim kurtulacagim.. hadi sende bana katil . evindeki tüm abur cuburlari cöpe bas ya da birilerine hediye et diyetine miss gibi devam et , kendini mutlu et
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Buradaki paylaşım çok hoşuma gitti. 8. takıma katılmak istiyorum.
Şuan boyum 160, kilom 63. Diyetisyen gözetiminde kilo veriyorum. Eski kiloma dönmek ve buradaki paylaşımlara da ortak olmak istiyorum. Ne dersiniz
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Buradaki paylaşım çok hoşuma gitti. 8. takıma katılmak istiyorum.
Şuan boyum 160, kilom 63. Diyetisyen gözetiminde kilo veriyorum. Eski kiloma dönmek ve buradaki paylaşımlara da ortak olmak istiyorum. Ne dersiniz
tık tık tık .
selam kardeş takımın güzelleri.......
slm kızlar bugün de pek iştahım yok sabah 1 elma yedim
öğleni de bilemiyorum artk
ya benimde canım acayip makarna istiyor ama zaten yediklerim yetiyor bide onu yemiyim diyip sabretmeye çalışıyorumevet kızlar menümü yazıyım şimdi:
sabah erkenden okula gittim kayıt yenileme işlemleri vardı.
sabah karışık tost yedim bitane, yanına da ayran ama emn olun eritmişimdir... onca merdiveni in çık...
öğlen yoğurtlu makarna yedim yanında gazoz
akşam da peynirli makarna yanına zero içtim.
biraz önce de 3 ü 1 arada kahveden içtim.
aralarda birşey yeme fırsatı bulamadım tüm gün dışardaydım bi makarnacı var oraya dadandım bu aralargram kilo veremiyorum nedense.. almıyorum da allahtan.. şimdilk bu da bana yeter. elma diyetini düşünüyorm bende.
bu ne haallll ben sen o takım dökülüyor yaww herkez kendini abur cubura vermişxetrax bir ara öğrenciydim :)) kpss sınavı için 1 sene dersanneye gittim
bende galiba uruz gibi bütün hevesim aşkım şevkim kaçtı( sürekli abur cubur yiyorum bu çocuk bakma işi beni mahvetti :'(
nasıl toplayacağım kendimi?
düzensiz yemeye başladım ya offf ne güzel kilo veriyordum..
hoşgeldin hayırlı olur inşallah:80::80:Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Buradaki paylaşım çok hoşuma gitti. 8. takıma katılmak istiyorum.
günaydın emektar kaptancığımızgünaydın kızlar nasılsın ne var ne yok
Günaydın ve merhaba gruba dahil ettiğiniz için teşekkürler.
sende mi ögrencisin yoksa papatyamögrenmek cok güzel de sinav yapmak pek zor sinav streslerini sevmiyorum ben.. asiri midem bulaniyor neyseki kurtuldum.. miss gibi gezip tozup spor yapacagim ,diyet yapacagim elma diyetini forumda aratirsan detayli aciklamalari okursun hayatim.. alinan kilolar geri aliniyormus diye söylentilerde var ama.. diyet sonrasi yemene dikkat etmezsen birsekilde aliniyor zaten.. 1 kilo almisim olarak görününce tartida sok diyet olarak yapacagim gelecek hafta yine sebze ve salata yiyerek kilomu korumayi düsünüyorum..
sagolasin tatlim insallah.. zaman olarak rahatim artik papatyam ,elifim ,sen ve sevgilim benimle yarisacagim bundan böyleaman hizli kosun kizlar ,yetisecegim hepinize
Cokoprensesim özletme kendini yine gel..hep gel.. kilo almadan gel ki bize moral verben yaptim sizde yaparsiniz de bize bazen
Eriyosun gülüm eriyorsun masallah ...bu diyeti yapanlarin azmine hayranim.. elifin dedigi gibi cigneme duygusunu özlemedin mi sen ?? sirf sivi alarak nasil yapiyorsun yaa masallah eger sende tavsiye edersen haftaya belki ben de denemeye calisirim bu diyeti
Ne güzel ifade ettin tatlim aynen öyle tam bir illetti..kurtuldum cok sükür senin adina cok sevindim ne güzel göndermissin ödemleri.. sira kilolarda dimi
Aman gözünü seveyim canim benim kendini konrol altina al hemen.. simdiye kadar vermis oldugun kilolari düsün.. senin yaptigini yapabilmeyi isteyen yüzlerce kadin var .. ama sen basardin gülüm basardinen kilolu oldugun günü ve bugünü düsün.. 30 kilo rahat verdin simdiye kadar.. sen bu isi cok güzel sekilde yapiyorsun !! yaptin !! yapacaksin da... seni cok seviyoruz biz kilo verdikce daha cok seviyoruz ,saygi duyuyoruz canim kaptanim lütfen mutlu ve güclü ol
:2:
canım tebrik ediyorum azmini bendebu hafta sen birinci olcaksın inşallah! nasıl incelme varmı pantolonlar düşmeye başladımı
Günaydın ve merhaba gruba dahil ettiğiniz için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?