Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet kızlar menümü yazıyım şimdi:

sabah erkenden okula gittim kayıt yenileme işlemleri vardı.

sabah karışık tost yedim bitane, yanına da ayran ama emn olun eritmişimdir... onca merdiveni in çık...

öğlen yoğurtlu makarna yedim yanında gazoz

akşam da peynirli makarna yanına zero içtim.

biraz önce de 3 ü 1 arada kahveden içtim.

aralarda birşey yeme fırsatı bulamadım tüm gün dışardaydım bi makarnacı var oraya dadandım bu aralar gram kilo veremiyorum nedense.. almıyorum da allahtan.. şimdilk bu da bana yeter. elma diyetini düşünüyorm bende.

Son düzenleme:
xetrax bir ara öğrenciydim :)) kpss sınavı için 1 sene dersanneye gittim
bende galiba uruz gibi bütün hevesim aşkım şevkim kaçtı ( sürekli abur cubur yiyorum bu çocuk bakma işi beni mahvetti :'(
nasıl toplayacağım kendimi?
düzensiz yemeye başladım ya offf ne güzel kilo veriyordum..

bugün biraz daha iyiyim canım ama tam iyilşemedim henüz.yok nerde kocişim hafta ya 2 gün evde oluyo naz yapamıyorum anca hasret gideriyoruz

Allah kavustursun tatlim.. haline sükret sen yine ayni sehirdesin.. biz ayni ülkede bile degiliz

islenmis gida ne oluyor canim ? cikolata filan mi ??

xetrax cım nasıl unutuyosun yemek yemeyi yaa :) ben aklımdan çıkaramıyorum :78:

uruz cum seninde listen gayet hoşş...özellikle işlenmiş gıda yememen çok güzel keşke bende yemesen ama nerdeee :))

bilmiyorum ki tatlim inan unutuyorum.. aksam oldugunda farkediyorum bu kez de yemekten vazgeciyorum. gece gece hepsi yag olur yoksa diye yemek yeme olayini cok mesgul etme kafanda.. sen yemek yemeyi bekleme ..yemek seni beklesin, ne zaman beni yiyecek diye

gel beraber baslayalim canim benim.. elma diyetini okudugum yerde bir kisinin bu diyetle 71 kg. verdigini..130 kilodan 59 kiloya düstügünü yaziyor. Bunu söyleyen kisinin kendisinin de 18 kilo verdigini okudum yetti bana bu diyetin vücuttan su kaybettirdigini söyleyen kisilere sorarim.. 71 kg. su mu olur bir vücutta ne yalan söyleyeyim senin limonata diyetinden daha makul ve mantikli göründü gözüme

hemen moralini bozma canim.. hemen kendini topla .. yediklerini kendine verdigin hediye olarak gör , yarin güzelce diyetine devam et.. sinavim var diye hafta sonu stresten olsa gerek acayip canim tatli istedi benimde. sagolsun komsularim beni cok düsünürler . yemek yapma firsatim olmaz diye komsumun birisi börek yapmis ,digeri schnitzel ve baklava getirmisti Bu güzellikler eve gelmeden önce kafayi yiyecek gibi canim tatli istiyordu. üsenmeden gittim türk marketinden pismaniye aldim geldim. 250 gr. mi yemisim bir günde pazartesi den itibaren kendime ceki düzen verecegim dedim ve yaptim.. hafta sonunu hic düsünmüyorum gecti gitti . Tüm o kalorili seyleri yedikten sonra bir tek seyi istedi canim.. midemin ac kalma hissi , hafif ve daha rahat hareket etme hissi ... sabah 1 kg. almis gösterdi tarti ama olsun persembeye kadar verecegim kurtulacagim.. hadi sende bana katil . evindeki tüm abur cuburlari cöpe bas ya da birilerine hediye et diyetine miss gibi devam et , kendini mutlu et

yarın başlama imkanım olmayabilir ama bende yapıcam en azından bir hafta.. dediğin gibi limonata diyetinden çok daha kolay olduğu kesin.58 falan olsam havalara uçarım heralde... 50 li kilolaları kendm bildim bileli hiç görmedim. elma diyeti bunu geçici olarak sağlıcaksa bile razıyım bide dediğin gibi 70 küsür kilo su mu olur. elmanın yağ yakımına katkısı olduğu bilmsel birşey zaten. 5 kilo verip 2 kilosunu geri alcaksam ona da kabul o da mükemmel bir sonuç olur bence. nese çok gevezelk ettm. başlayalım görelim bakalm

Günaydin elifcigim ve azrasilam uyku düzenim mahfoldugu icin bir garibim ben yaa 5 de uyudum 7 de uyandim geri.. uyuyamiyorum ve istahim yok 2 gündür .. üzülmem gerek ama üzülmüyorum. Bugün disardaki islerimi hallecegim,cok yorulayim gece erkenden yataga girip uyuyabilirim o zaman .. bu arada elma diyetim basladi cantama elma ve su alip cikiyorum disari simdi

kzlarrr merhaba dunki menumu yaziyim hemen:

Sabah
Eti Form Müsli 33 GRAM 98.67
Süt 0.1 LİTRE 68

Ogle:
Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116

Ara:
Elma 1 ADET 60
Portakal 1 ADET 50

Aksam:
Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 100
Fırın Sütlaç 1 100 gr 156
Kabak 150 GRAM 37.5
Beyaz Peynir 50 GRAM 125
Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

Ara:
Portakal 1 ADET 50

Toplam: 997 ucde ben koyuyorum 1000 olsun

Hosgeldin canim.. kaptan yardimcisi hakkimi kullanarak kabul ediyorum seni :44: gerci elbette son karar kaptanimiz uruz dan cikacak ama bir sorun cikacagini sanmiyorum.. Senden bekledigimiz düzenli paylasim.. diyet sürecini bizlerle paylasman. Her gün buraya menünü yazmaya gayret göstermen.. ve elbette cuma günü kilo bildirimi yapman. Yalniz söyle bir durum var bizim takimda ! persembe günü en gec aksama kadar ( sabah uyandiginda gördügün kilo ) kilo bildirimi yapmis olman gerekiyor. Cünkü kaptanimizin cuma sabahi burada olmasi zor oluyor ! kendinden bahsedersen ve ne zamandir diyete basladigindan, kilo verdiysen nasil verdiginden biraz bahsedersen cok hos olur canim

Son düzenleme:
ya benimde canım acayip makarna istiyor ama zaten yediklerim yetiyor bide onu yemiyim diyip sabretmeye çalışıyorum
bu ne haallll ben sen o takım dökülüyor yaww herkez kendini abur cubura vermiş
hoşgeldin hayırlı olur inşallah:80::80:
günaydın kızlar nasılsın ne var ne yok
günaydın emektar kaptancığımız
Günaydın ve merhaba gruba dahil ettiğiniz için teşekkürler.

hoş geldinnnnnn

herkezlere tünaydınlar mutlu günlerrrrrdün ki menümü yazıyorum saat 12:00:1 yumurta 80
2 kk peynir:150 nutella :90 3 dilim diyet ekmek:108 çay:20 1 tane biskrem 15ara 1 çay:5 öğlesaat161 hamburger:260 1 kola:278 akşam 2o2 kase puding:1401 avuç leblebi :20TOPLAM:1166 biraz fazla abartmışım kabul ediyorum uruz cum az kalori aldğımı söylemişti ama bunu da kastedmemiştir heralde ama bu gün ayar çekicem :26:

ay cigneme duygusuna zaten bugün yenik düstüm :)))
bir tane havuc yedim
ama bi sorun olacagini sanmiyorum bugn 5.gün ve süper bir duygu

:2:

canım tebrik ediyorum azmini bende bu hafta sen birinci olcaksın inşallah! nasıl incelme varmı pantolonlar düşmeye başladımı

ay olmaz olurmu canim fark bariz var ama gidecekte daha cok var malesef :))

Günaydın ve merhaba gruba dahil ettiğiniz için teşekkürler.

sanirim takima alindin canim aramiza hosgeldin o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…