Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ewt eve yürüyerek gittim 20dk.akşam bir puding103.bir elma 60 bir tanede biskrem yedim yani dünü ortalama 840 kalori ile kapattım

selam kızlar...

güldencim karnemi hazırlamışsın...çok teşekkürler...darısı başta sen olmak üzere tüm arekadaşlarımın başına...kardeşinin düğününe hazırlkanıyorsun galiba...allah tamamına erdirsin canım..

Wing cim kaptanlığın, yeni nickin hayırlı olsun canım..

xetrax sınavlarını bitirmiş ne güzel..keyfini çıkar tatlım..

ayşecim hasta galiba..çok geçmiş olsun canım..

diğer tüm arkadaşlara da selam olsun..

arada uğrar bakarım..takımı çok özlüyorum...

selam kizlar 4.günüm ve iyiim cok sükür :))
süper olacak insallah cumaya kadar
ve cumaya surubumda biter ve bu eziyette :))
baya zorlaniyorum acikcasi ama deger verdigimi gördükce cosuyuroum

insallah canim birinci bizden ciksinda kkim olursa olsun :))
benim diyet süper simdilik ama cuma günü artik birakmayi düsünüyorum
7 euro ilac her hafta alirsam biraz tuzluya geliyor acikcasi
ama cuma günü portakal suyu ile baslayacam ve cumartesi günüde az az yemeye basliyacam
bakalim haftaya cumada kilo almadan bitirirsem bu surup gercekten süper bisey ozaman
herkese önerecem :)))

selam kizlar 4.günüm ve iyiim cok sükür :))
süper olacak insallah cumaya kadar
ve cumaya surubumda biter ve bu eziyette :))
baya zorlaniyorum acikcasi ama deger verdigimi gördükce cosuyuroum

insallah canim birinci bizden ciksinda kkim olursa olsun :))
benim diyet süper simdilik ama cuma günü artik birakmayi düsünüyorum
7 euro ilac her hafta alirsam biraz tuzluya geliyor acikcasi
ama cuma günü portakal suyu ile baslayacam ve cumartesi günüde az az yemeye basliyacam
bakalim haftaya cumada kilo almadan bitirirsem bu surup gercekten süper bisey ozaman
herkese önerecem :)))

çokocum teşekkürler özletme kendini arada uğra canım
bugün
sabah
2 minik dilim kızarmış kepek ekmeği 1 yumurta peynir salatalık
öğlen
1 muz
arada
1 elma 1 portakal
akşam
5 kaşık mantar sote yanında yoğurt 1 küçük dilim kepek ekmeği

Canım sonunda sınav illetinden kurtulmuşsun hayırlısıyla
Senin adına çok sevindim :)
Ben de ödemlerimden kurtuldum, tekrar rahatım
Şu elma diyetini yapmak isteyen ya da hali hazırda yapan o kadar çok kişi var ki yapamayacak olsam bile zorla yaptıracaksınız bana
Özendirmeyin beni :)

Çokocum çok başarılı bir şekilde kilo vererek mezun oldun, seni çok tebrik ederim
Dilerim ki verdiğin kiloları bir daha asla geri almazsın :)
Ama kendini özletme, her fırsatta seni burda görmek istiyoruz

hoşgeldin kuzum sınav sonrası mutluluğu en iyi ben anlarım galiba :90: sen verirsin onu bende aldım dün bildiğin bütün abur cuburları yedim zaman yediklerimizi verme zamanı
elma diyeti de ne?

sende mi ögrencisin yoksa papatyam ögrenmek cok güzel de sinav yapmak pek zor sinav streslerini sevmiyorum ben.. asiri midem bulaniyor neyseki kurtuldum.. miss gibi gezip tozup spor yapacagim ,diyet yapacagim elma diyetini forumda aratirsan detayli aciklamalari okursun hayatim.. alinan kilolar geri aliniyormus diye söylentilerde var ama.. diyet sonrasi yemene dikkat etmezsen birsekilde aliniyor zaten.. 1 kilo almisim olarak görününce tartida sok diyet olarak yapacagim gelecek hafta yine sebze ve salata yiyerek kilomu korumayi düsünüyorum..

oooohhh ooohhhh hoşgeldin geçmiş olsun inşallah umduğun sonuçları alırsın canım

sagolasin tatlim insallah.. zaman olarak rahatim artik papatyam ,elifim ,sen ve sevgilim benimle yarisacagim bundan böyle aman hizli kosun kizlar ,yetisecegim hepinize

Cokoprensesim özletme kendini yine gel..hep gel.. kilo almadan gel ki bize moral ver ben yaptim sizde yaparsiniz de bize bazen

Eriyosun gülüm eriyorsun masallah ... bu diyeti yapanlarin azmine hayranim.. elifin dedigi gibi cigneme duygusunu özlemedin mi sen ?? sirf sivi alarak nasil yapiyorsun yaa masallah eger sende tavsiye edersen haftaya belki ben de denemeye calisirim bu diyeti

Ne güzel ifade ettin tatlim aynen öyle tam bir illetti.. kurtuldum cok sükür senin adina cok sevindim ne güzel göndermissin ödemleri.. sira kilolarda dimi

Tüm konsantrasyonumu kaybettim, diyete tekrar nasıl başlayacağım bilmiyorum

Aman gözünü seveyim canim benim kendini konrol altina al hemen.. simdiye kadar vermis oldugun kilolari düsün.. senin yaptigini yapabilmeyi isteyen yüzlerce kadin var .. ama sen basardin gülüm basardin en kilolu oldugun günü ve bugünü düsün.. 30 kilo rahat verdin simdiye kadar.. sen bu isi cok güzel sekilde yapiyorsun !! yaptin !! yapacaksin da... seni cok seviyoruz biz kilo verdikce daha cok seviyoruz ,saygi duyuyoruz canim kaptanim lütfen mutlu ve güclü ol

xetrax canım hadi geçmiş olsun sonucu da iyi gelir inş.
wing sen kendini toplarsın hemen canım

Kocisinin nazli kelebegi nasilsin bakim ?? .. en son bildigim hastaydin sen iyilestin mi iyice canim ? yoksa yine naz mi yaptin

ayrica cok tesekkür ederim tatlim.. sagolasin umarim sonucu güzel olur

Son düzenleme:
Ayşecim & Etracım destekleriniz için çok teşekkür ederim
Öyle olmasını diliyorum, inşallah en kısa zamanda kendimi toparlarım :)

Sizde durumlar nasıl?
Etracım sen şimdi ciddi ciddi elma diyeti yapacak mısın? :)
Ayşecim uzun bir atıştırma döneminden sonra tekrar diyete adapte olabildin mi?

Evet yapacagim tatlim yarin kesin basliyorum insallah.. aslinda bugün basliyordum da firsatim olmadi elma yemeye iki gündür canim hic birsey yemek istemiyor.. bol bol su , sade kahve ve cay iciyorum sadece Lafini etmisken hemen menülerimi yazayim

DÜN :

Uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli sicak su

Sabah ( arkadasimda yaptim kahvaltiyi tam ölcü veremiyorum )
1 yumurta
3-4 dilim peynir
5-6 zeytin
1-2 dilim salam
domates ,salatalik , beyaz ekmek
2 kupa sekersiz limonlu cay

Ögle ve aksam yemek yemeyi unuttum malesef

BUGÜN :

Uyaninca 1 su bardagi balli sirkeli sicak su

(Kahvalti yapmayi unuttum )

ögle : marul icine sardigim 3 tane patates köftesi

Ara : 1 kupa sekersiz sade kahve

Ara : 1 bardak yesil cay

Aksam : 1 tabak yagsiz ispanak yemegi , 2 kasik yogurt

Ara : 1 bardak papatya cayi

THE END

Etracım listen çok güzel :)
Elma diyetinden de iyi sonuçlar alırsın inşallah

Kocisinin nazli kelebegi nasilsin bakim ?? .. en son bildigim hastaydin sen iyilestin mi iyice canim ? yoksa yine naz mi yaptin

ayrica cok tesekkür ederim tatlim.. sagolasin umarim sonucu güzel olur
bugün biraz daha iyiyim canım ama tam iyilşemedim henüz.yok nerde kocişim hafta ya 2 gün evde oluyo naz yapamıyorum anca hasret gideriyoruz

hasta olmadan önceki hafta adapte olmuştum canım düzenli ve az yiyordum. sonraki hafta hastalıkla geçti iştah sıfırdı 2 haftadır böyle yani durum canım..

200 gr tavuk eti (haşlanmış)
100 gr kadar tam yağlı yoğurt
3 tane portakal
2 kase bol yeşillikli salata
2 avuç badem-kuru erik-fındık-yaban mersini karışımı
5 minik top köfte
1 tane yeşil elma
4 bardak bitki çayı

Bu aralar işlenmiş gıdaları asla tüketmiyorum :)
İşlenmiş gıdaları hayatımdan çıkarana kadar savaşmaya devam

:2:
canım tebrik ediyorum azmini bende bu hafta sen birinci olcaksın inşallah! nasıl incelme varmı pantolonlar düşmeye başladımı

cnm bende elma diyetine başlıcaktım sonra vazgeçmiştim falan. seninde başlıcağını öğrenince heveslendm yine ben 4 kilo falan versem hedef kilomun altına düşüyorum zaten 2 kilosunu geri alsam da sorun olmaz benm için.. bakalm ben de bir iki güne başlıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…