selam kızlar...takıma karşı çok mahçubum..sizeri takip edemiyorum..mesaj yazamıyorum...okul çok yoruyor...evde de üç erkek hizmet bekliyor...bir türlü nete giremiyorum...
haftanın ilk kilo bildirimini yapayım..kilom sabit 55..
başkanım ben bir süre takımdan ayrılmak istiyorum...hedeflediğim rakama ulaştım...mezun da olabilrim ama olmak istemiyorum..bir süre ara verip baharda tekrar kaldığım yerden daha aşağılara hedefi çekip yola devam etmek istiyorum...umarım bu sürede kilo almam...
takım arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim.çok güzel kilo veriyorlar...yarın takımımız derece yapacak gibi..
slm kızlar. hastalığım ilerlemeye başladı geçmedi br türlü eşimde yarın gelecekmiş yarın bir dr gideriz artık.bu hafta takıma dönüyorum şimdiden bildirim yapayım kg 64.2regl şişliğimde var hala inş. haftaya bomba gibi olurum
kızlar ben yarın giremicem.. kilom hala 62 bçk bu hafta toplamda 2.7 falan verdim. şimdiden söliym. babamın prostatı çıktı ona koşturuyoruz.bu hafta sizi özlücem anlaşılan.
nese kızlar takıma dönelim
bugün pek katılım olmamış
wingim kaptanlık için senden bir onay görmedim sanki,
dediğim gibi liste konuları seni sıkıntıya uğratmasın elbet ki yardımcı olacam yarın burdayım
ama ki mail oalrak atmam lazım sana da
artı takım takibi de sende
ne diyorsun cnmm
Azracım ben kaptanlığı kabul ettim :)
Sen kaptansın deyince ben onaylama gereği duymadım, sen ne dersen o demiştim çünkü
Etracım ile birlikte bu işin altından kalkarız evelallah :)
Ama bir sorun var, daha önce de söylediğim gibi cuma günleri erken gelebilme şansım yok.
Etracım bu cuma hariç diğer haftalar cuma günleri burada olabileceğini söylemişti ama yarın girmesi mümkün görünmüyor.
Yarın için nasıl bir çözüm bulucaz canım? :26:
Teşekkürler nightwinglover. bende artık 8. takımdayım:)
yarın burdayım wingim
dediğim gibi liste konusunda ilk etap sizleri yalnız bırakmıcam tabii yardımcı olacam(bn alırken kaptanlığı M.Ö:) kimse bana yol yordam göstermemişti bile ) nese yarına burdayım programıda yarın sana atayım
ama ki msn açamn lazım belli başlı kuralları anlatabilmemem için
elifcim takıma aldım seni yani listeye bilesin
bundan sonra düzenli paylaşım ve kesinlikle düzenli cuma bildirimlerini rica ediyorum,
birdee şunu sölücem seni listeye bu hafta ki kilonu baz alarak koyuyorum çünkü sen bize yazalı baya bir zmn olmuş
belli ki cumaları bildirim yapmamışsın ondan listeye alamamışımdır seni
nese bunu bil cnm
zaten çok fark yok 66 ile yazmaya başlamışsın
bn buı haftayı baz aldım 65,2
2,7 vermişisn (62,5) tebrik ederim
listedesin artık
Azracım ben kaptanlığı kabul ettim :)
Sen kaptansın deyince ben onaylama gereği duymadım, sen ne dersen o demiştim çünkü
Etracım ile birlikte bu işin altından kalkarız evelallah :)
Ama bir sorun var, daha önce de söylediğim gibi cuma günleri erken gelebilme şansım yok.
Etracım bu cuma hariç diğer haftalar cuma günleri burada olabileceğini söylemişti ama yarın girmesi mümkün görünmüyor.
Yarın için nasıl bir çözüm bulucaz canım? :26:
yarın burdayım wingim
dediğim gibi liste konusunda ilk etap sizleri yalnız bırakmıcam tabii yardımcı olacam(bn alırken kaptanlığı M.Ö:) kimse bana yol yordam göstermemişti bile ) nese yarına burdayım programıda yarın sana atayım
ama ki msn açamn lazım belli başlı kuralları anlatabilmemem için
Teşekkürler nightwinglover. bende artık 8. takımdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?