Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar bütün gün disardaydim
süper hava vardi aldim cocuklari attim kendimi disari
yeni eve girdim bugün hic bisey yemedim desem yeri var
bi sabah kahvaltisini güzel yaptim ve ciktim
yarin umarim güzel sonuclar aliriz
neden takimda sadece bir kac kisi yaziyor ya digerleri nerde acaba ???
neyse güzel sonuclar alalimda gerisi önemli degil
öptüm hepinizi cok yorulmusum cokkkkkkkkkk

Vişne Suyu 1 BARDAK 220
Kraker 40 GRAM 166
Kabak Çekirdeği 15 GRAM 85.65
Çay (şekersiz) 0.25 LİTRE 2.5
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Karışık Salata 0.25 PORSİYON 30.7
Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
Zeytinyağlı Barbunya 0.50 PORSİYON 164
Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
Limon 0.50 ADET 10.75
Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
Patates (haşlanmış) 1 ADET 100

Toplam : 1419.15 kal.

selam kızlar...takıma karşı çok mahçubum..sizeri takip edemiyorum..mesaj yazamıyorum...okul çok yoruyor...evde de üç erkek hizmet bekliyor...bir türlü nete giremiyorum...

haftanın ilk kilo bildirimini yapayım..kilom sabit 55..

başkanım ben bir süre takımdan ayrılmak istiyorum...hedeflediğim rakama ulaştım...mezun da olabilrim ama olmak istemiyorum..bir süre ara verip baharda tekrar kaldığım yerden daha aşağılara hedefi çekip yola devam etmek istiyorum...umarım bu sürede kilo almam...

takım arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim.çok güzel kilo veriyorlar...yarın takımımız derece yapacak gibi..

çokocum izninle seni mezun edecem
istediğin rakama ulaştın zaten bir karne al
zaten yine istediğin zaman istediğin takıma girebilirisn

yarın mezun edecem seni anlıcan

cnm listedesin ama artı olarak aldım
dietine asıl

kızlar ben yarın giremicem.. kilom hala 62 bçk bu hafta toplamda 2.7 falan verdim. şimdiden söliym. babamın prostatı çıktı ona koşturuyoruz.bu hafta sizi özlücem anlaşılan.

elifcim takıma aldım seni yani listeye bilesin
bundan sonra düzenli paylaşım ve kesinlikle düzenli cuma bildirimlerini rica ediyorum,
birdee şunu sölücem seni listeye bu hafta ki kilonu baz alarak koyuyorum çünkü sen bize yazalı baya bir zmn olmuş
belli ki cumaları bildirim yapmamışsın ondan listeye alamamışımdır seni
nese bunu bil cnm
zaten çok fark yok 66 ile yazmaya başlamışsın
bn buı haftayı baz aldım 65,2
2,7 vermişisn (62,5) tebrik ederim
listedesin artık

Azracım ben kaptanlığı kabul ettim :)
Sen kaptansın deyince ben onaylama gereği duymadım, sen ne dersen o demiştim çünkü
Etracım ile birlikte bu işin altından kalkarız evelallah :)
Ama bir sorun var, daha önce de söylediğim gibi cuma günleri erken gelebilme şansım yok.
Etracım bu cuma hariç diğer haftalar cuma günleri burada olabileceğini söylemişti ama yarın girmesi mümkün görünmüyor.
Yarın için nasıl bir çözüm bulucaz canım? :26:

yarın burdayım wingim
dediğim gibi liste konusunda ilk etap sizleri yalnız bırakmıcam tabii yardımcı olacam(bn alırken kaptanlığı M.Ö:) kimse bana yol yordam göstermemişti bile ) nese yarına burdayım programıda yarın sana atayım
ama ki msn açamn lazım belli başlı kuralları anlatabilmemem için

Buraya geldiğim ilk zamanlardan beri yardımlarını esirgemedin canım, çok teşekkür ederim :)

Cuma günleri kilo hesaplama mantığını anladım aslında.

Mesela ben 85 kiloyum ve bu hafta 2 kg vererek 83 kilo oldum.

Hesaplama (85 / 83 / 2 / 2,35%) şeklinde olacak.

Verilen ya da alınan kiloyu asıl kiloya oranlayarak buluyoruz sonucu, çok basit bir oran işlemi.

O haftaki toplam kilo değişimini de toplam kiloya bölerek genel sonucu buluyoruz :)

Bunu kolaylıkla yapabilirim Azracım.

Bu hesaplama işleminden başka yapmam gereken ekstra bir şey var mı?

6. takımın sayfasına yazıcam listeyi hesaplanmış haliyle.

Naz da bir yanlışlık varsa söyler bana zaten, eğer bir yanlışlık yoksa onaylar.

En geç saat kaçta bu listeyi yarışma sayfasına bildirmemiz gerekiyor.

Kendimi ona göre ayarlamaya çalışayım canım

tamam canım çok teşekkür ederim

Kaptanim ve yeni kaptanim... tüm yazilanlari okudum fazla zamanim yok ,hemen yazayim . yarin evet sadece bildirim yapabilecegim ben. ama haftaya cumadan itibaren cuma listelerini ben hazirlarim insallah ( bir kez daha netlestirmek icin yazdim ,daha evvel de söylemistim )

Herkese yarin icin basarilar diliyorum.. öpüyorum hepinizi , iyi geceler

Slm kızlar ben ancak fırsat buldum gece gece yine tünedim pc başına :))
düğün hazırlıkları tam gaz devam ediyor 1 hafta kaldı ve bir çok eksiğim var çocukla da çıkamıyorum çıldırcam sanırsam..
ve az önce regl oldum ben bu hafta bidirim yapmayım çünkü artı görünüyorum acayip şiştim takımı etkilemiyim kaptanım beni bu hafta sabit geçermisin..

bu arada yeni kaptan hayırlı olsun canım..(süper gidiyorsun bu arada)

Elifcim süpersin canım..çok ağır bir detoks ama dediğin gibi gerçekten irade ister benim de gözüm yemez ama sen süpersin valla zaten hedefine bir şey kalmamış..

Çokocum ne mutlu sana ayy ne güzel yaaa aramızdan mezun olan birileri oldukça çok mutlu oluyorum sıra bizlere de gelcek inşallah..

Ayşecim gözün aydın ve geçmiş olsun canım..takıma tekrardan hoşgeldin..

Güldencim kavitasyonda ilk seansda kaç cm incelme oldu merak ettim etkisini gördün mü? benden 4 cm kadar gitmişti.bu arada takımdan uzağım diye çok kaçırma bir de bunun dönüşü var unutma!

papatya canım geçmiş olsun ishal için yağsız pirinç çorbası da iyi geliyor diye biliyorum..

Sweetelaa hoşgeldin canım aramıza iradeli ve keyifli kilo vermeler canım..

ve menüleriniz süper kızlar kıskanılcak cinsten özellikle altına spor da eklemişseniz çatlıyorum bilesiniz :))

Günaydin takim arkadaslarim... saat 06:18 oldu ama hala uyumadim uyku düzenim alt üst oldu , her sinav öncesi malesef böyle oluyorum.. gündüz ders calisamiyorum..

Üzülerek söylemeliyim ki...bu cuma güzel bir bildirime bulunamayacagim arkadaslarim simdi baktim kilo vermis görünmüyorum hatta yarim kilo fazla görünüyorum... aldigimi sanmiyorum aslinda. verdiysemde emin degilim cünkü gece boyu cay kahve ictim ,uyanik kalmak icin... Bu hafta kilomu sabit gecer misin kaptanim ?? haftaya spor ve iyi bir diyetle daha güzel bildirimde bulunmayi ümit ediyorum..

Umarim herkes güzel kilo vermistir.. bu haftanin tembeli benim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…