Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim de şeytana uyasım var ama akçaağaç şurubunu bulamıyorum :)
Gel beraber şeytana uyalım

Elifçim bu diyet için gerekli olan malzemeler tam olarak neydi?
Rica etsem bir daha detaylı olarak yazabilir misin?

Akçaağaç şurubu ne kadar lazım?
Deniz tuzu ne kadar lazım?
Gün içinde başka bir şey yiyebiliyor muyuz?
Gün boyunca ne kadar içmemiz gerekiyor bu karışımdan?
Karışım içindekilerin ölçüsü ne kadar?
En az kaç gün uygulamamız gerekiyor ve ne kadar zamanda ne kadar kilo verdirmeyi vaat ediyor bu diyet?

Ne kadar çok soru sordum değil mi

Ama ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum

selam arkadaşlar
zaten sizlere bir günaydın diyorum birde iyi geceler
k.bakmayın lütfen çok üzülüyorum inanın sizleri özledim bir kaptan olarak takip edemiyorum katılamıyorum
heleki yediklerimi yazmayım bile topa taşa tutarsınız beni alimallah
inanın eve gireli 1 buçuk saat oldu sabah bi çıkıyolrum evden akşam giriyorum
bu arada birde araba olayı çıktı yıllardır isterdim sanırım nasipse onuda alcam gelecek h.içinde
ama ki 2008 de sınava girip ehliyet almaya hak kazandığım halde bir türlü trafiğe gidip ehliyetimi alamamıştım
birde şimdi onla da uğraşacam yenilenecek evraklar da varmış artı kız kardeşimn düğün hazırlıkları son hız devam ediyor
kaptan ve yardımcı konusunda kesin karara vardım artık kızlar

kaptan wingcim sen ol en azında takımı takip et extarxcım sende yardımcı ol
sizlere az sonra msn adresimi yollucam özelden lütfen ekleyin
programı yollucam
ve tabii elimden geldiği kadar cuma günleri sizleri asla yalnız bırakmıcam en azından ilk haftalar
çok zor değil inanının

evet kızlar
artık kaptan NİGHTWİNGLOVER
k.yardımcısı XETRAX

takıbin takibi ve tabii sizlerden sorumlu
arkadaşalar bn olmadığım zamanlar ayşede biliyor o da yardım edebilir yanii

nese bn kaçayıımçok yorgunum anlatamam

hıı kavitasyonuma da devam ediyorum bilginize
en azından göbekten kurtulum

bugünki menüm

sabah

domates
salatalik
1 bardak cay sekersiz
1 tane krep
1 haslanmis yumurta

ara

yesil elma

öglen

firinda sebzeli gratin
bol yesil salata

ara

1 kase yogurt

aksam

et sote 3 kasik
yogurt
1 kepek ekmegi

2 litre su
60 dakika yürüyüs

elifcim tebrik ederim güzel sonuc almissin

Benim de şeytana uyasım var ama akçaağaç şurubunu bulamıyorum :)
Gel beraber şeytana uyalım

Canimcigim benim gözüm kesmiyor yaa.. dogrusunu söylemek gerekirse cok sagliksiz bir diyet oldugunu düsünüyorum.. sadece sivi tüketiyorsun günlerce.. hic bir seye müsade yok. su an 6 kilo fazlam kaldi yediklerime dikkat edip ,spor yapip hallederim.. arkamdan atli gelmiyo ya kilo vermenin ve sizlerle beraber olmanin keyfini yasayayim bu 6 kiloyu verirken

Bugün 76.9 kiloyu gördüm, çok mutluyum

Wingcigim seni tutabilene ask olsun.. masallah tatlim ne güzel kilo veriyorsun artik yaa neler yapiyorsun da böyle kilo veriyorsun ?? bu hafta takim costu vallahi 1. olursak hic sasirmayacagim..

Azrasilam Allah tüm islerini kolaylastirsin canimm.. umarim ehliyetini de ,arabani da alirsin.. hersey gönlünce olsun tatlim tesekkür ederim verdigin sorumluluk icin de ,umarim kaptan yardimciligimi en güzel sekilde yapabilirim.. Wingcigimin de kaptanlik görevi hayirli ugurlu olsun Bizleri ihmal etme ,kendini fazla özletme azrasilam.. firsat buldukca kendinden haberdar et lütfen !!

cnm öncelikle tebrik ederim kilo vermişin

akçaağaç şurubu her bardak için 2 kaşık diyorlar ama ben 1 bçk kullandım. bide aynı pekmez tadı belki herhangi bir pekmezlede yapılabilir. bidaha yaparsam öyle yapıcam ben.

2 kaşık limon suyu ama normal limon sık hazır limon sularından değil.

1-2 bardak içinde sinemaki bulunan çay içebiliyorsun.

birde her saabah iyodu alınmamış 2 çaykaşığı deniz tuzunu bir bardaha karıştırıp içiyosun.(ben sadece 1. ve 4. gün içtim midemi bulandırdı)

yeni başlayanların 5-6 gün yapması öneriliyor ama normalde en az 10 gün yapın yazıyor heryerde. 40 gün yapanlar bile mevcut.

10 günde 6 kiloyu garanti ediyor gerisi kilonuun fazlalığına göre az yada çok olabilir diyor.12 günde 9 kilo veren de bu sitede gördüm. hatta ilk onun yazısı üzerine araştırmaya başladım bu diyeti. bide bu bir diyet değildir! tamam kilo verdiriyor ama diyet olark algılamayın diye bütün diyetisyenler uyarmış. vücudumuzdaki zararlı maddelerden aranmak içinmiş.

diyeti bitirdğinde bir gün boyunca taze sıkılmış portakal suyu içiyosn mideyi yemeğe hazırlamak için yada çorba içebilirsin. aman hemen katı gıdalara başlamayın diye çok kez uyarmışlar.

sorun olursa yine cevaplarım canım. başka bişey yok şuan hatırladığım.

saat 04: 10 ... ve ben hala uyanigim kafami dagitmak icin birseyler okuyorum.. hosuma giden seyleri sizlerle de paylasmak istedim

Öğrenmenin de maliyeti var

Önceden öğrenenler, indirimli fiyattan öğrenir.

Otoriteden öğrenenler, özgürlük bedeliyle öğrenir.

Deneyerek öğrenenler, etiket fiyatından öğrenir.

Hayattan öğrenenler, gecikme zammıyla öğrenir.

Hayattan da öğrenemeyenler, boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler.

Arthur Miller

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
bir haftadan fazla oldu giremiyorum siteye. uzun bir süre giremeyeceğim de. ailede bir sağlık problemi yaşadık Allah bir daha yaşatmasın diye dua ediyorum.
uzun süre giremeyeceğimi haber vermek için girdim.
hepinize güzl günler haftalar dilerim. görüşmek üzere.

sanırım ben gecikme zammıyla öğrenenlerdenim

slm kızlar. hastalığım ilerlemeye başladı geçmedi br türlü eşimde yarın gelecekmiş yarın bir dr gideriz artık.bu hafta takıma dönüyorum şimdiden bildirim yapayım kg 64.2regl şişliğimde var hala inş. haftaya bomba gibi olurum

offf offfff çok kötüyüm :2:
dün yediğim dondurma dokundu galiba gece hiç uyuyamadım karın ağrısından.ayıptır söylemesi ishal olmuşum bir de kustum biraz.yani hem üstten hem alttan çok fena Allah kimseye vermesin çok zor
onun için bugün 1 tane patates haşladım onu yedim ekmekle bir de sanırım muz iyi gelir dimi?
başka fikri olan var mı?

sanırım ben gecikme zammıyla öğrenenlerdenim

Dün göremedim seni gülsencim..nasilsin ?? Nerde dünkü menün bakim sen beni takip edersin de ben seni etmez miyim hic

bir an evvel doktora git canim yaa daha fazla geciktirme ,ilerletme hastaligini aramiza katildigina cok sevindim.. takimimiz daha güclü görünecek artik

günaydın kızlar.....

günaydin azrasilam..

Cok gecmis olsun canim.. muz ve patates yemen ise yarayacaktir tatlim..

walla takim olarak millet dökülüyor resmen.. baska neyin iyi geldigini bilmiyorum merak ettim simdi cokoprens de hastaydi ,sesi kisilmisti filan.. ne oldu nerelerde acaba hic görünmüyor

dün söz verdiğim gibi sınırı aşmadan düşük kalorili bi gün geçirdim sanırım akşam çorba brokoli yemedim eve girdiiğimde saat 9 olmuştu yemek hazırladım eşime bende birz tırtıkladım onun yemeğinden daha doğrusu 3 kare peynir yarım dilim ekmek 1.2. dilim domates gün içinde ufak bir kaçamak yaptım bir piko yedim:26::26::26::26:

menümü yazıyım sabah:2 ilim ekmek 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates yeşil biber öğle:1 ezogelin çorba salata akşaı şimdiden bilemiyorum ama bir elma ve tuzsuz leblebi ile geçiştirmeyi umuyorum malum yarın cuma:82::82::82::82:

Herkese merhaba :)

Cumartesi günü tekrar protein diyetine başlıyorum.
Metabolizmam yavaşladığı an diyet değişikliği yapıyorum, gerçekten de işe yarıyor :)
Bugün ve yarın kendime biraz ödül vermeyi planlıyorum, protein diyeti öncesinde yapılması gereken hazırlıklar

Elifçim cevap verdiğin ve beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim öncelikle
Biliyorsun daha önce meyve suyu detoksu yapmıştım, gerçekten çok zorlandım.
Baş ağrısından ölmek üzereydim.
Bu detoksla alınan sonuçları görünce tekrar başım döndü.
Çabucak bu sonuca erişmek için denemeyi düşündüm bir an ama yapamayacağımı biliyorum
Hayalini kurmak güzel ama bunu uygulayacak irade olmadığı bedenim de imkan tanımıyor.
Bu durumda en iyisi başlamamak.

Çok doğru :)
Zamanın kendisi en büyük öğretici zaten, istemesen de hırpalaya hırpalaya öğretiyor

günaydın kızlar.....

Tünaydın Azracım

Çok geçmiş olsun canım.
Allah bir daha sana da sevdiklerine de böyle bir durumu yaşatmasın

Canım çok geçmiş olsun.
Şu ana kadar ertelemen, önemsememen hataydı zaten
İlk fırsatta git.
Bu arada eşin de geliyormuş, gözün aydın canım

Canım geçmiş olsun
Muz değil ama çubuk kraker, patates ve leblebi çok iyi geliyor.

Şenaycım bugünü hafif atlamakta fayda var
Ama senin menülerinde bir aşırılık yok zaten, gayet güzel gidiyorsun :)

iyi akşamlar fıstıklar, yarın cuma bakalım nasıl sonuçlar alacağız takım olarak :) ben bu sabah regl oldum inşallah çok şiş çıkmam tartıda :18:

papatya'cım çok geçmiş olsun ...leblebi,muz ve prinç lapası iyi gelebilir..umarım çabuk iyileşirsin

xetrax 'cım canım,dün menümü yazmadım evet ama genel olarak iyi sayılırdı ,yani öyle kaçamaklı değildi :) madem takiptesin bu akşam yazarım menümü

ayşeceylin sanada çok geçmiş olsun kocacığını görünce bişeyin kalmaz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…