evet kızlar şimdi haberlere geçelim.
bu sabahh 62.5 i görmüş bulunmaktayım.çok mutlu oldum. yalnız diyeti bıraktım çünkü şurubum bitti ve tekrar ona o kadar para veremicem... 4 günde 2 bçk kilo gitti. mutluym. artık yavaş yavaş vermeye çalşcam bakalm.
hemen limonata diyeti deneyimlerimi yazıyım.
öncelikle aşırı irade gerekiyor... benm en sevmediğim yiyecek brokolidir onu bile verseler tabak tabak yerdim. aç hissettiğimden değil.. 4 gün boyunca hiç bişy çiğnemedim...
bağırsaklarımı yumuşattı. tuvalete daha koly çıkmaya başladım.
tırnaklarımı ilk kez uzatıyorum. ilk kez kırılmıyorlar. ne alaka bilmiyorm ama saçlarm ve tırnaklarm sağlıklı bi hal aldı. üzerinde beyaz lekeler vardı artık yok.
bunlar güzel yanlarıydı.
kötü tarafı irade meselesi ve çok su içince mide bulantısı yaşamanız.birde ilk gece baş ağrısı çektim. sanırım vücut alışmaya çalışıyodu. sitelerde okuduğuma görede vücut zararlı atıklarla savaştığı için baş ağrısı ortaya çıkıyomş falan... deneyimlerim bunlar kızlar. 62 bçğu gördüğüme mutluym kısaca allah 60 ı görmeyi de nasip etsn hepinize de istediğiniz kiloya inmeyi inşallah.
kısacası bu diyet kesnlkle işe yarıyor.10 gün ypsam bi 6 kilo giderdi en az sanırm.4 günde buna da şükür
iyi akşamlar yine kimsecikler yok bir görünüp bir kayboluyorsunuz yawww
haftanın 1.si belli 2. si kim
maşallah diyorum başka da birşey demiyorum
aynı pekmez tadı canım. dut pekmezine benzetilebilir. bence tadı güzel canım. tabi 10 gün fln aynı tat isterse çikolata olsun dayanması zor
hehe aynımesajı yazmşm yine idare edin
teşekkür ederim canım umarım takıma yararlı olabilirm
bide çizelgeni yanlış yapmışın sanırım. gained dio. kilo almaya çalışıyomuşun gibi olmuş.
hastalıktan fırsat bulup giremedim kızlar yarın da eşim geliyo pek uğrayamam
elifcim tebrik ederim 4 günde süper bir sonuç aldın. benim iştah pek yok hastalıktan ama adet döneminde olunca canım tatlı istiyor ama yemiyorum 1 nescafe içiyorum bastırıyorum
evet kızlar şimdi haberlere geçelim.
bu sabahh 62.5 i görmüş bulunmaktayım.çok mutlu oldum. yalnız diyeti bıraktım çünkü şurubum bitti ve tekrar ona o kadar para veremicem... 4 günde 2 bçk kilo gitti. mutluym. artık yavaş yavaş vermeye çalşcam bakalm.
hemen limonata diyeti deneyimlerimi yazıyım.
öncelikle aşırı irade gerekiyor... benm en sevmediğim yiyecek brokolidir onu bile verseler tabak tabak yerdim. aç hissettiğimden değil.. 4 gün boyunca hiç bişy çiğnemedim...
bağırsaklarımı yumuşattı. tuvalete daha koly çıkmaya başladım.
tırnaklarımı ilk kez uzatıyorum. ilk kez kırılmıyorlar. ne alaka bilmiyorm ama saçlarm ve tırnaklarm sağlıklı bi hal aldı. üzerinde beyaz lekeler vardı artık yok.
bunlar güzel yanlarıydı.
kötü tarafı irade meselesi ve çok su içince mide bulantısı yaşamanız.birde ilk gece baş ağrısı çektim. sanırım vücut alışmaya çalışıyodu. sitelerde okuduğuma görede vücut zararlı atıklarla savaştığı için baş ağrısı ortaya çıkıyomş falan... deneyimlerim bunlar kızlar. 62 bçğu gördüğüme mutluym kısaca allah 60 ı görmeyi de nasip etsn hepinize de istediğiniz kiloya inmeyi inşallah.
kısacası bu diyet kesnlkle işe yarıyor.10 gün ypsam bi 6 kilo giderdi en az sanırm.4 günde buna da şükür
hastalıktan fırsat bulup giremedim kızlar yarın da eşim geliyo pek uğrayamam
elifcim tebrik ederim 4 günde süper bir sonuç aldın. benim iştah pek yok hastalıktan ama adet döneminde olunca canım tatlı istiyor ama yemiyorum 1 nescafe içiyorum bastırıyorum
Hadi gecmis olsun canim.. ne güzel kilo vermissin.. 62,5 i bir de ben görebilsem keske yaaseytana uyup senin diyetinden mi yapsam ne yememek hic önemli degil canim cekmez de, düsüp bayilirsam diye korkuyorum ben bu akcaagac surubuna bugün markete gittigimde baktim ama bulamadim. Burdada bulunmasi zor birsey demek.. ama en azindan pahali degil :44:
Bedeninde degisiklik var mi canim ? kac cm. zayifladin ??
rica ederim bu hızla gidersen valla biz yandık
hadi ya valla ingilizcem iyi olmadığı için yaptım birşeyler
aman bir de kilo alırsam
Canım bu şurubun fiyatı nedir?
Ben hiç bulamadım, belki 1-2 gün için deneyebilirdim :)
harikasın canım süper incelmişsin tebrik ederimbaya inceldim canım ama kilo kaybetmeye başladığımdan beri ölçmedim. 69.7 iken bel 82 basen 110 du şuan hemen ölçtüm senin için bel 74 basen 104. pantolonlarım düşüyor üzerimden. 40 bol geliyor. 42 giyiyordum normalde.
düşüp bayılcağını sanmıyorum zira kimse bayılmamış yani yorum yazan yok öyle. sende 4 gün falan yapabilirsin. gerçi ilk 3 günden sonra başlıyormuş asıl kilo verme işi canım ama ben memnunum yine de.
Ayşecim rahatsızlanmışsın, çok geçmiş olsun.
En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı temenni ederim canım
Elifçim sonuç mükemmel
Bu diyete dayanailmen bile ne kadar iradeli olduğunu gösteriyor canım, çok tebrik ederim :)
Vücudunda değişiklik hissediyor musun ya da elbiseleri giyerken bir rahatlık var mı?
harikasın canım süper incelmişsin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?