Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haftanın 1.si belli 2. si kim
maşallah diyorum başka da birşey demiyorum

Son düzenleme:
hastalıktan fırsat bulup giremedim kızlar yarın da eşim geliyo pek uğrayamam
elifcim tebrik ederim 4 günde süper bir sonuç aldın. benim iştah pek yok hastalıktan ama adet döneminde olunca canım tatlı istiyor ama yemiyorum 1 nescafe içiyorum bastırıyorum

Herkese iyi akşamlar :)

Listem

2 dilim beyaz ekmek
160

7 zeytin
70

tek şekerli çay
20

1 poğaça
300

2 şekerli yarım kupa çay
40

bir parça balık
200

1 kase çorba
100

1 portakal
50

1 elma
60

1 simit
275

1 soda
0

toplam: 1275 kalori

Hareketli bir gün geçirdim, ekstra kalori yakmışımdır :)

Ayşecim rahatsızlanmışsın, çok geçmiş olsun.
En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı temenni ederim canım

Elifçim sonuç mükemmel
Bu diyete dayanailmen bile ne kadar iradeli olduğunu gösteriyor canım, çok tebrik ederim :)
Vücudunda değişiklik hissediyor musun ya da elbiseleri giyerken bir rahatlık var mı?

Canım bu şurubun fiyatı nedir?
Ben hiç bulamadım, belki 1-2 gün için deneyebilirdim :)

aynı pekmez tadı canım. dut pekmezine benzetilebilir. bence tadı güzel canım. tabi 10 gün fln aynı tat isterse çikolata olsun dayanması zor

hehe aynımesajı yazmşm yine idare edin

teşekkür ederim canım umarım takıma yararlı olabilirm

bide çizelgeni yanlış yapmışın sanırım. gained dio. kilo almaya çalışıyomuşun gibi olmuş.

rica ederim bu hızla gidersen valla biz yandık
hadi ya valla ingilizcem iyi olmadığı için yaptım birşeyler
aman bir de kilo alırsam

gözün aydın canım

Hadi gecmis olsun canim.. ne güzel kilo vermissin.. 62,5 i bir de ben görebilsem keske yaa seytana uyup senin diyetinden mi yapsam ne yememek hic önemli degil canim cekmez de, düsüp bayilirsam diye korkuyorum ben bu akcaagac surubuna bugün markete gittigimde baktim ama bulamadim. Burdada bulunmasi zor birsey demek.. ama en azindan pahali degil :44:

Bedeninde degisiklik var mi canim ? kac cm. zayifladin ??

teşekkür ederim canım bakalım artık gram gram alışcaz yine..

baya inceldim canım ama kilo kaybetmeye başladığımdan beri ölçmedim. 69.7 iken bel 82 basen 110 du şuan hemen ölçtüm senin için bel 74 basen 104. pantolonlarım düşüyor üzerimden. 40 bol geliyor. 42 giyiyordum normalde.
düşüp bayılcağını sanmıyorum zira kimse bayılmamış yani yorum yazan yok öyle. sende 4 gün falan yapabilirsin. gerçi ilk 3 günden sonra başlıyormuş asıl kilo verme işi canım ama ben memnunum yine de.

harikasın canım süper incelmişsin tebrik ederim

kesnlkle inceldim canım dediğim gibi 42 giyiyordum bu yola çıktığımda. bu limonata diyeti öncesinde 40 tam oluyordu. bugün ise 40 pantolonum bol geldi.

Son düzenleme:
Uyaninca 1 bardak balli sirkeli su

Sabah
1 dilim kizarmis siyah ekmek
5 cerry domates
100 gr roka salatasi
30 gr. yagsiz peynir
5-6 yesil zeytin
100 gr. sosis

Ara : 1 bardak form cayi

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 1 bardak mate cayi

Aksam : 1 tabak karnabahar yemegi

Ara : yarim simit

Ara : 1 yesil elma

Ara : 1 bardak yogi cayi

Ara : 1 bardak zayiflama cayi

Toplam : 950 kcal.

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…