Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kilo çizelgesinde 1 kiloluk bir başarı görüyorum
Çok güzel bir aşama kaydedilmiş, tebrik ederim canmım
Zaten liste de spor da güzel.
30 dk ip atlamışsın, daha ne olsun :)

cok tessekür ederim canim snede süper gidiyorsun ama senin hizina yetismem daha coooooook var
elimden geleni yapiyorum insallah bu sefer bitirecem bu isi allahin izniyle ve sizin yardimlarinizla tabiki

Bende sizi özledim wingcigim.. geldim sükür buralardayim artik yine ne gündü nasil yorgunum bir bilsen... Gün boyu yediklerimi yazayim da hemen uyuyayim tatlim.. asiri uykum var

Uyaninca 3 su bardagi su

2 tane kurabiye 220 kcal.

2 bardak cafe latte 360 kcal.

1 fincan salep 98 kcal.

Yarim ananas 195 kcal.

Toplam : 873 kcal.

Spor yapmaya firsatim olmadi yine malesef . Ögün kavramim olmadi bugün disarda firsat buldukca bunlari yiyebildim.

kızlar günaydın öldüm bittim geberdim
anlatamam evin halini görmelisiniz yani
cumaya kadar giremezsem bilin ki halen ev temizliyorumdur
siz siz olun evde nişan mişan yapmayın

Allah islerini kolaylastirsin azrasilam.. keske yaninda olsam da sana yardim edebilsem temizlik yapmayi cok seviyorum..benim evde temizleyecek yer kalmadi :44:

xetrax o dünkü menü ne güzel öyle kurbiyaler ,latteler ohhh cnmız çekti :)

Sorma hayatim hemde hindistancevizli kurabiyelerdendi kilo aldim diye korkuyordum ama günü fazla kalori ile bitirmedim.. hatta dayanamadim bugün tartildim, hosuma gidecek bir kilo basarisi gördüm süpriz olsun cuma günü söyleyecegim kac kilo oldugumu

dunden beri icim daraliyor.hayat ustume ustume geliyor sanki.
Neden insanlara HAYIR demeyi beceremiyorum !!!!!!!!

ahh ahh... seni o kadar iyi anliyorum ki canim.. bir cok insanin derdidir bu ! bir söz vardi bararisiz insanlarin cogu hayir demeyi beceremeyenlerdir diye.. Hayir diyebilme cesaretini ve hayir demeyi kendine ögretmelisin !!! ya kendini üzeceksin ya da karsindakini isteksizce sevindirmeye devam edeceksin.. secim senin !

galiba ve yine isteksizce karşımdakini sevindireceğim.
ama bu son dedim kendime !!!
bundan sonra beni mutsuz edecek hiç birşey için kendimi üzmeyeceğim
burda olmaktan çok mutluyum sanki birgün uğramasam kendi kendime boşuna diyet yapıyormuş gibi hissediyorum
bugün stresten sırf morelim düzelsin diye poğaça ve çikolata yedim ama hiç pişman değilim ve az önce yazdığım gibi ben izin vermedikten sonra hiç birşey beni üzemez.
Allahu teala umarım hakkımızda hep hayırlısını verir.temiz kalpli olduktan sonra kötü insanlar bize zarar veremez

işştee budur..

ohh ohhh tebrikler
cuma gününe kadar nasıl beklicez yaa bende tartılmadım merak içindeyim :18:

merhabalar canlarım nasılsınz bakalım herkezler çoook iyidir inş.ende iyiyim biraz üşüttüm hralde karnım bi şişki anlatamam bakalım cumaya nasıl olacaz merakla bekliyorum inş herkez istediği kiloya bi an önce ulaşır herkeze kocamaaan öpücükler

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
valla bugün 4 saat yürüdüm hava okadar güzeldiki kendimi eve hapsetmek istemedim ve gidecegeim her yerede yürüdüm insallah havalar böyle devam eder ama menü yok bugün malesef
disarda oldugum icin hep hafif gecistirmeye baktim ama sanirim biraz az oldu
yarin tam gaz devam insallah

kızlar günaydın öldüm bittim geberdim
anlatamam evin halini görmelisiniz yani
cumaya kadar giremezsem bilin ki halen ev temizliyorumdur
siz siz olun evde nişan mişan yapmayın

hadi bakalim gecmis olsun
allah yardimcin olsun temizlik konusunda insallah cumadan önce bitirirsinde dönersin aramiza cabuk tarafindan

dunden beri icim daraliyor.hayat ustume ustume geliyor sanki.
Neden insanlara HAYIR demeyi beceremiyorum !!!!!!!!

cabuk hayir demeyi ögrensen daha iyi olacak yoksa daha cok üzülürsün
bende sen gibiydim ama artik evet yok hayir var hayatimda
saka bi yana insallah sadece evet demen gerektiginde bu kelimeyi kullanirsin yoksa hayatta
hayir desende ciddiye alinmazsin tecrübeyle sabit

Herkese iyi akşamlar hanımlar :)

Bugün misafirlikteydim, abur cuburdan ve zararlı şeylerden başka hiçbir şey sunmadılar.
Önce sabrettim ama açlıktan gözüm döndüğü anda fazlaya kaçmadan bir şeyler yemeye çalıştım
İstediğim gibi bir gün geçiremedim maalesef.

sabah
2 bardak tek şekerli çay
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
40 gr peynir

günün geri kalanında
tek şekerli kahve
2 mini halley
1 dilim kek
1 bardak asitli içecek
4 yağlı gevrek (kutularda satılan miniklerden)

Eve dönerken de pide tavuk döner ile ayran aldım kendime çünkü bu kadar abur cubur nedeniyle fena oldum

1,5 saat normal tempoda gezdim, bugün tek sporum bu.
1-2 bardak dışında hiç su içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…