Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi karisacan kiz destek oluyorsun bana ne güzel ama emin ol senin icin biseyler daha yiyecem :)))
saka biyana isteyerek yaptigim bisey degil ama yinede kilo veremiyorum baksana nasil is anlamadim :))
Uzun zamandır sesin çıkmıyordu, demek ki bilgisayarın bozulduğu içinmiş.
Bir an önce dön aramıza canım, özledik
Haber alamadığmız dönemde diyetin nasıl gitti, merak ediyorum :)
limon diyetine başlıcaktım biliyosunz. ne kadar sağlıklı olduğunu ve amerikada çok yaygın olduğunu gördüm. youtube da lemon diet yazınca 20 günde falan insanlar gözünüzün önünde eriyor resmen görüyorsunz her günlerini çekmişler kayda.. bu süre içinde 100 gram verdim vermedm. normal yiyorum. limon diyetine de önmzdeki perşembe başlayıp 10 gün sürdürcem inşallah tatile gidicem bi iki günlüğüne. bende durumlar böyle cnm. yorumda yazamıyodumda bugn nedense yolluyo öpüyorum hepinizi.
İyi ki hatırlattın sana bu konu hakknda bir şeyler soracaktım
Limon diyetini ben tam anlamadım, 4.günden sonra yemek yemeye başlanıyor mu? :26:
Akçaağaç şurubu denmiş de onu nereden bulabiliriz bilrmiyorum, her aktarda yok maalesef. Hadi buldum diyelim %100 doğal olanını nasıl anlicam?
Günlük beden yıkaması deniz tuzuyla mı yapılıyor? Onun da doğalını burda bulabilir miyim bilmiyorum
Ben yeni fikirlere açığımdır, bilirsiniz :)
2-3 günlük deneyebilirdim, hem değişiklik olurdu benim için, sonra yine kalori sayımı
Gülşencim toplam kalorisini hesaplamadın mı?
Ona göre yorum yapıcam da
öncelkle çok sağlıklı olduğunu belrtmek isterim. diğer adı master cleanese mi neydi yani vücudu arındırmak amaçlı sindirim sistemi damar tıkanıkları böbrekler hepsine iyi etkileri olan bir diyetmiş. yaptğında en az 10 gün yapın vücudunuza tamam yarar sağlaması için diyorlar. akçaağaç şurubunu bende arıyorum alanlar aktarlardan almış ben buralarda bi yere sordum adamlar 10 kere hı? neydi adı? ne? falan dediler tuz olayı ise iyotu alınmamış deniz tuzu die alıyosn aktardan sabah aşkam içiyosun suyla karştırıp. 10 gün boyunca hiç birşey yemiceksin en az 6 en fazla 10 bardak bu karışımdan içeceksin. akçaağaç şurubunda günlük alman gereken proteinin vitaminlerin minerallern
hepsi varmış. hatta öyleki bu diyeti kilosu az olanlar da yapsın, kilo verirler diye korkuyorlarsa şurubu fazla katsınlar diyorlar eğer vücudu temizlemek arındırmak istiyorlarsa . öyle sağlıklı yani şurup B grubu olcakmış bunun grupları varmış. has akçaağaç şurubu dicez.. akçaağaçla kokulandırılmış bilmemne yada akçaağaç katkılı bilmem ne olmucak direk akçaağaç şurubu. işte.. onu tam olrk nasıl bilebiliriz emin değilim canm.
diyeti bıkrktıktan sonraki gün direk yemeye başlamıyorsun portakal suyu içiyorsn. ondan sonraki gün yavaş yavaş yemeye başlıyosn. zaten miden iyice küçlmş olcak. site adıda verdim inş sorun olmaz bilmiyorum ama youtubeda vidyoları izledkten sonra bu kadar kolymı ya dedm kendi kendime. ilk üç gün vücut pislkleri arıtmaya çalştığı için hasta gibi hissediyormşn. sonrada aşırı enerjik sağlıklı oluyorsunuz deniyor yabancı diyetisyenler. bildiklerim bunlar canım. haftaya başlıcam bende. türkler pek bilmiyor bu diyeti. türkiyede hemen hemen hiç bir sitede yapanların yorumları yer almıyor maalesef. ilk yorumları biz yaparız artık. kilo verme formulünü türkiyeye tanıtan şahsiyetler!
Takım 4. olmuş
Tebrik ederim hanımlar
Ben de arada 1000-1200 kalori alıyorum, özellikle bir önceki gün kaçamak yapmışssam :)
Ama her gün az alınca başta kilo versen bile zaman kilo vermen durma noktasına gelir.
Neden?
Çünkü zayıfladıkça kilo ağırlığın azaldığından alman gereken kalori miktarı da azalıyor, sen de zamanla daha az kalori almaya başlıyorsun ama daha yolun başında 1200 kalori alırsan 80 ya da 70 kilo olduğunda kaç kalori alacaksın? 700-800?
O yüzden hızlı kilo vermek istiyorsan 1600'ler iyi şu an senin için.
Yemeği çok çok azaltmak yerine spora yüklenmek daha doğru bir yol bence :)
Ben de bazen fark etmeden istdiğimden az alıyorum ama sonra gidip meyve ya da yoğurt yiyip tamamlıyorum bir şekilde
192. ETAP DERECEYE GIREN TAKIMLAR
28 OCAK - 04 SUBAT
BİRİNCİ (0.70 %) 4. TAKIM
İKİNCİ (0.60 %) 6.TAKIM
ÜÇÜNCÜ (0.59 %) 8.TAKIM
cnm bnm 4. olmadık
2.olduk tebrk ederim kızlarr
kızlar herzmnki halim,
yorugunum bitkinim
192. ETAP DERECEYE GIREN TAKIMLAR
28 OCAK - 04 SUBAT
BİRİNCİ (0.70 %) 4. TAKIM
İKİNCİ (0.60 %) 6.TAKIM
ÜÇÜNCÜ (0.59 %) 8.TAKIM
cnm bnm 4. olmadık
2.olduk tebrk ederim kızlarr
merhaba kızlar hepinizi kutluyorum başarılarınız için
sabah........1 bardak sut...2 kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin 4 çeri domates
ara............ 1 armut
öğlen..........1 muz 200 ml süt çeyrek simit
ara.............1elma
akşam.........4 köfte salata ve 2 kase yoğurt
ara..............1/2 elma
kızlar bu gün ki yediklerimin kalori değerini hesaplayabilirmisiniz hasta olduğum için meyva ağırlıklı yedim ve spor yapamadım.
teşekürler normalde diyetime göre oğlen sebze yoğurt salata ve 1 dilim ekmek yemem lazımdı ama olmadı meyva ile geçiçtirmek zorunda kaldım
yorum
Merhaba kızlar
çok hastayım faranjit oldum midem de bulanıyor saoğuk algınlığı ne berbat bi şey!
bu arada;
azrasılam Allah kardeşini mutlu mesut etsin bir ömür inşallah canım
Bu süper bir haber
Ben korsan haber verdim demek ki
Tekrar ve daha çok tebrik ederim hanımlar
Merhaba kızlar
çok hastayım faranjit oldum midem de bulanıyor saoğuk algınlığı ne berbat bi şey!
bu arada;
azrasılam Allah kardeşini mutlu mesut etsin bir ömür inşallah canım
Hmm, o zaman ilk önce akçaağaç şurubu bulmalıyım, hem de doğal :)
Acaba diyetimin bir parçası olarak kullansam ne olur, yani sadece tek başına bu diyeti yapmasam?
Çok soru soruyorum ya